Doktorun adını verin Allah rızası içinGoz altı torbasi dolgu ile gecmez ki, goz alti cokuklugu icin yapıyorlar onu. Ben yillaar once tam ameliyat olacakken bi doktora denk geldim ve bana yaptığı bi işlemle goz altlarimdan yuzde 80 kurtuldum. 15 günde toparlandim. Dikis kesi vs yok. Lazer gibi bi cihazla gozunuzun icinden goz altlarina giriyor. Oradaki yag tabakalarini yerlerine itiyor. Yaptığı tek işlem bu. Biraz sicaklik yanma hissi var, baska da agrisi yok. Islemin adı tam olarak ne bilmiyorum ama kesinlikle öneririm
ya lütfen doktorun adını verir misiniz anlattığınız şey mucize gibiGoz altı torbasi dolgu ile gecmez ki, goz alti cokuklugu icin yapıyorlar onu. Ben yillaar once tam ameliyat olacakken bi doktora denk geldim ve bana yaptığı bi işlemle goz altlarimdan yuzde 80 kurtuldum. 15 günde toparlandim. Dikis kesi vs yok. Lazer gibi bi cihazla gozunuzun icinden goz altlarina giriyor. Oradaki yag tabakalarini yerlerine itiyor. Yaptığı tek işlem bu. Biraz sicaklik yanma hissi var, baska da agrisi yok. Islemin adı tam olarak ne bilmiyorum ama kesinlikle öneririm
çok teşekkür ederimMucize degil arkadaşlar çok yapan doktor varmış denk gelmek lazim. Yaşınız gencse ve deri fazlaligi yoksa harika sonuc alırsınız. Reklam olmaz umarım memnuniyetimi belirtmek icin yaziyorum, doktor nuri battal
Bende yaptırdım ve göz altlarımda torba oluştu. Erittirdim ama yine geçmedi o torbalar. Siİn gözleriniz düzeldi miGoz altı dolgusu yaptırdım (hemde çok iyi bir yere) ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Minik yandaki Torbayı kapatmak için tüm gözaltım torbalı hale geldi. Mecbur her tarafını şişiriyorlar, gülerken gözlerim kayboluyordu artık :). Gecen sene cesaretimi toplayıp erittirdim sonunda. Hatta tamamı erimedi malesef, dolgu işine hiç girmeyin derim.
Ben erittirince daha iyi oldu. Dolgu tamamen erimiyor zaten ama torbalar gitti en azındanBende yaptırdım ve göz altlarımda torba oluştu. Erittirdim ama yine geçmedi o torbalar. Siİn gözleriniz düzeldi mi