Göz altı torbaları

nedensude

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
548
227
Merhaba Naci Bey.Ben 24 yaşındayım,kendimi bildim bileli de göz altı torbalarım mevcut.Hafif düzeyde bir şey değil,gözlerim büyük ve göz altı torbalarım gözlerimden daha büyük adeta.Ailemde benimkisi gibi göz altı torbaları olan yok.Ve ortaokul zamanlarından sonra morarmaya da başladılar.Kapatıcı sürmeden dışarı çıkamıyorum hatta çoğu zaman evde bile sürüyorum ki aynaya bakasım gelmiyor öbür türlü.Bu da beyaz beyaz noktaların,kırışıklıkların oluşmasına neden oldu.Cildiyeye de gittim bazı kremler kullandım ama nafile.Ameliyat olup aldırmak istiyorum ama çok tereddütteyim.Pek çok risk ve iyileşmeme durumundan bahsediliyor.Lütfen beni aydınlatınız çok çok memnun olurum.Teşekkürler şimdiden.

Merhaba,

Genetik olarak süregelen göz altı morluklarında çok büyük başarı sağlayan bir yöntem yok henüz. Ya da var da ben bilmiyorum. Göz altı torbaları derken eğer bana fotoğrafınızı yollayabilirseniz PRP mi, göz altı operasyonu mu yoksa yağ enjeksiyonu mu sizin durumunuz için daha yararlı olur daha net bir bilgi verebilirim.

X