Göz altı torbaları nasıl tedavi edilir ? Sülük tedavisi etkili olur mu ? Zararı Olur mu ? Yaptıranlar bilgisi olanlar yardımci olursa sevinirim .

Yalniz dertli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
672
149
Merhaba hanımlar iyi akşamlar.. sizin tecrübelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var . Benim göz altı torbalarım var ve çok şişiyor.. uyusam da aynı dinlensem de aynı ,tuzlu yemiyorum ,bol su içsem de aynı . Yani yerleşmiş bı torbalar oluştu .. Yaşım 36 .sülük tedavisi yaptıran varmı bu konuda ? Zararı olur mu ? Yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkür ediyorum ...

Yüz yapısıyla ilgili bir durum oluyor genelde ama bazı yöntemlerle hafifletilebilir diye biliyorum.
Sülük göz altı torbası için ilk kez duyduğum bir şey olsa da genelde faydasına çok inandığım geleneksel tıp yöntemi.
Kanı emmesinden çok o emiş sırasında cilde salgıladığı enzimlerin bir çok faydası var.
Ehil bir kişi tarafından uygulanırsa tabii.

Yüz yapısıyla ilgili bir durum oluyor genelde ama bazı yöntemlerle hafifletilebilir diye biliyorum.
Sülük göz altı torbası için ilk kez duyduğum bir şey olsa da genelde faydasına çok inandığım geleneksel tıp yöntemi.
Kanı emmesinden çok o emiş sırasında cilde salgıladığı enzimlerin bir çok faydası var.
Ehil bir kişi tarafından uygulanırsa tabii.
Ehli olana denk gelmek doğru olan tabiki de . Ama insan rahatsız oluyor

Sülük pis kanı çeker, şişmiş göz altına bir faydası olmaz ki. Üstelik çok riskli. En iyisi bir uzmanla görüşün, bu kadar rahatsızsanız.

X