Arkadaşlar ben bugday tenliyim bunu denedim ve sonuc felaket oldu neden bilmiyorum. Deneyip olumlu sonuc alan varsa yazsın.
5,20 saniyeden sonrasınında anlatılan yöntemle gayet olumlu sonuçlar alabilirsin ben turuncu far sürüp oyle kapatıyorum haika oluyo
Kızı makyajsız görünce korktum ya la ...
göz neyse de ağız burundaki siyahlıklar neyy
şaşkın smiley
ilk defamı görüyon korktum felan sanki biz makyajsız süperiz biri sizin dış görünüşünüze laf etse bu ağız ne burun ne dese hoşunuza gitmezdi neyse bilmiyosan sölim böbrek rahatsızlığı geçiren kişilerde göz çevresi morluğu hatta ağız kenarları burun kenarlarındada kararmalar olur
!ayrıca kızın ağzına burnuna laf ettiğim yokilk defamı görüyon korktum felan sanki biz makyajsız süperiz biri sizin dış görünüşünüze laf etse bu ağız ne burun ne dese hoşunuza gitmezdi neyse bilmiyosan sölim böbrek rahatsızlığı geçiren kişilerde göz çevresi morluğu hatta ağız kenarları burun kenarlarındada kararmalar olur
sana laf atmaya çalışıyorum ewt çünkü seni kıskanıyorum çünkü sen mükemmelsin!ayrıca kızın ağzına burnuna laf ettiğim yok
o siyahlıklar ürperdi ,çünkü daha önce görmedim...sen niye laf atmaya çalışıyorsan artık...
!
kıskançlıktan bahseden sensin şu ansana laf atmaya çalışıyorum ewt çünkü seni kıskanıyorum çünkü sen mükemmelsinte allahım ya laf atmak olarak algılıyosan o senin sorunun
TAMAMkıskançlıktan bahseden sensin şu an
triplere girdi iyi mi ?
hadi by conem