Göz Çevresi Bakımı göz altı morluklarını kapatma önerisi?

crn_21

Aslan anası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
3.496
5.012
36
kızlar merhaba,
senelerdir giderek yoğunlaşan göz altı morluklarım var lazer olayını duydum ama bütçeme çok uygun gelmedi.şimdiye kadar bir çok kapatıcı denedim ama ne yaptıysam tamamen kapatamadım profosyonel birine makyaj yaptırdığımda bile biz burdayız diyolar.morluklardan o kadar çok rahatsızım ki çoğu zaman erkek arkadaşıma hortlak gibi görünmemek için evdeyken bile uyanır uyanmaz makyaj yapıp görüntüyü en aza indirmeye çalışıyorum.aynı sorunu yaşayıp çok etkili bir kapatıcı keşfetmiş olanınız varsa lütfen yardımlarını esirgemesin şimdiden teşekkürler

mac ın kapatıcısını tercih et derim ama cildin uygunsa tabi yatmadan yarım saat önce falan vazelin sür o dursun sabaha kadar 10 gün içinde değişiklik farkediliyor

Aynı dertten ben de şikayetçiyim.Clinique'nn kapatıcısını kullanıyorum ve tavsiye ederim ama çok bi kapatma etkisi yok daha güzel gösteriyor.Ki bence böylesi daha iyi çünkü diğer türlü bir gün sürmesen çok göze batar Doğal durmasıdaha iyi derim ben

aynı sıkıntı ben de de var arkadaşım bir çok ürün denedim ama en iyi sonuç mac stüdio finish te elde ettim şimdilik onu kullanıyorum ... doğal yolla geçecek türden değil benim dr gittim genetikmiş lazerden de korkuyorum dolgu yapıyolarmış ondan da memnun kalan yok off offf öle hortlak gibii geziyorum yani aynı şekilde evliyim evdede sürüyorum eşim korkmasın diyee :)) bi çözümün olursa beni de unutmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…