Göz Altı Morluklarına Pratik Çözüm

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
Doğal maskeler, kozmetik ürünler vs. kullanımı düzenli bir hayat gerektiriyor. Zaman ayırmak, iki eli kanda olsa o bakım rutinini sürdürmek.
Hem genetik olarak hem de düzensiz uyku ve yorgunluktan kaynaklı olarak oluşan göz altı morluklarıma denediğim birşeyden söz edeceğim şimdi.

Özel bir sabunla her akşam ve her sabah cildimiz temizlerim. Sabahları kahvaltı hazırlarken birçoğumuz menüye salatalık-domates ekliyoruz. Salatalıkları soyarken iki parçayı göz altlarıma koyup 10-15 dakika kadar beklettim. Bir aydır hemen her sabah yaptım bunu. Bazen sabah değil de öğlen oldu mesela; önemli değil.
Sadece salatalık buzdolabından çıkmış olsun (soğuk olsun) ve kabuğunu kullanın. Üstelik ince soyduğunuzda koyduğunuz yere yapışıyor ve hiçbir şey yapmadan beklemek zorunda kalmıyorsunuz. İşinizi yapmaya devam edebilirsiniz.

Bir ay sonunda fark edilir bir sonuç aldım. Morluklar gitti, eski haline döndü gözlerimin altı.
Fotoğraflarda çok belirgin bir şekilde çıkan o görüntüden eser kalmadı.

maşallah diyeyim önce :) ben de yaparım ara sıra kahvaltı hazırlarken. yoğurtla salatalığı da maske olarak yapıyorum. gerçekten faydalı. ne varsa doğal şeylerde var Hoppa

X