Göz Çevresi Bakımı Göz altı morluklarına kesin çözüm (ebegümeci bitkisi)

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
kızlar ben 2 gün önce netten göz kuruluğu için hangi bitki iyi geliyor diye ararken ebegümeciyi buldum ama morluk için denemedim bende kuru göz hastalığı var denedim ve çok şaşırdım 1. gün morluk yok oldu ve gözlerim çok rahatladı sonra tekrar araştırdım meğer kırışıklıklarada iyi geliyormuş. umraım hepiniz ebegümeciyi biliyosunuzdur kendiliğinden çıkan yetişen bi bitki yeşil alanlarda kendisi bitiyor googleden aratıp resimerine bakın mutlaka görmüşsünzüdür sağda solda bu bitkiyi bizim bahçede vardı topladım bi su bardağı içine doğradım 4, 5 tanesini üstüne kaynar su koydum üstünü kapatıp demlendirdim ılıyana kadar kadar bekledim sonra pamuğa batırıp gözlerimin üstüne örttüm bi süre bekeldim sonra hafifçe msaj yaptım pamuğun üstünden. morluk diye bişey kalamadı kızlar inş gözlerimede iyi gelir

Son düzenleme:
canım bir süre beklettim derken ne kadar ??? çunku ben cok rahatsız oluorum kahverengi daha koyu duruo göz cewresiiiiiiii güzel olmuooo

ilginç bitkisel çözümmm ama yıkıyor musunn ne kadar beklettnn

canım bir süre beklettim derken ne kadar ??? çunku ben cok rahatsız oluorum kahverengi daha koyu duruo göz cewresiiiiiiii güzel olmuooo
10 dk cnm

canım senın gözaltı morlukların genetıkmıkı
hayır genetik değil çocukken falan yoktu benimki yorgunluktan ve viteminsizlikten sanırım ama yinede denemelisin bence

hayır yıkamıyorum zaten çok güzel yumaşatıyo isterden sadece suyla yıka sonrada göz kremi sür ama ben krem falan sürmedim

kızlar unutmayın ama masaj yapmayı hafif hafif küçük dairelerle masaj yapın özellikle gözünüz başladığı burun kısmına fazla bastırmadan tabiki ve bu arada bu mevsimde bulmak zor bu bitkiyi baharda oluyormuş annem öyle dedi bende sonbaharı bekliyorum ilk baharda uygulamıştım bunu çok memnun kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…