Hiç sorma ya yetişmiyor da bi işe de yaramıyor artık canım valla sinir oldum artık. Diyorum şöyle şöyle bir şey varmış onu al 500 lira deseler ona bile razı gelicem şu anda o reddedeyim anlayacağınKelin ilacci olsa kendi basina sürer misaliaynisi bendede var.cözüm bulamadimm daha.kapatici yetismiyor bana
Bakım derken cilt bakımı falan mı?Bence bakım yapın.
Yok canım baktırmadım aslında sürekli olan ve genetik yatkınlığı olduğundan dolayı. Ama çocuktan sonra uyku da pek kalmadı düzensiz uyku da tetikliyor. Ne yapsam bilemedim moralim bozuluyor artık. Elmayı da deneyeceğim teşekkürlerKan değerlerine baktirdınız mı? Elmayı rendeleyip suyuna pamuk batırıp göze koymak iyi gelir diye duymuştum ama denemedim
Aaaa bunu hiç duymamıştım denemek lazım aslında.teşekkür ederimPatatesi rendeleyip,nane ve su ile kremsi bir kıvama getirin.Çok iyi geliyormuş.Ben henüz denemedim ama bir deneyin isterseniz. :)
Kapatıcı değilde böbrekleriniz ne durumda su içiyormusunuz sadece uykusuzluk değil su içmemek daha beter hale getiriyor.ya kızlar allah aşkına biri bana yardım etsin vallahi bezdim artık ya.. zaten genetik olan göz altı morluklarım çocuktan sonra uykusuz gecelerde iyice azıttı. Artık ne sürersem süreyim kapatamıyorum. Herkesin görünce aaa hasta Mısın göz altların nasıl olmuş öyle demesi artık psikolojimi bozdu ya ne yapayım bi el atın lütfen. Bildiğiniz kapatıcı etkisi maksimum olan ürün vs varsa söyleyin nolur bezdim ben artık
ya kızlar allah aşkına biri bana yardım etsin vallahi bezdim artık ya.. zaten genetik olan göz altı morluklarım çocuktan sonra uykusuz gecelerde iyice azıttı. Artık ne sürersem süreyim kapatamıyorum. Herkesin görünce aaa hasta Mısın göz altların nasıl olmuş öyle demesi artık psikolojimi bozdu ya ne yapayım bi el atın lütfen. Bildiğiniz kapatıcı etkisi maksimum olan ürün vs varsa söyleyin nolur bezdim ben artık
ya kızlar allah aşkına biri bana yardım etsin vallahi bezdim artık ya.. zaten genetik olan göz altı morluklarım çocuktan sonra uykusuz gecelerde iyice azıttı. Artık ne sürersem süreyim kapatamıyorum. Herkesin görünce aaa hasta Mısın göz altların nasıl olmuş öyle demesi artık psikolojimi bozdu ya ne yapayım bi el atın lütfen. Bildiğiniz kapatıcı etkisi maksimum olan ürün vs varsa söyleyin nolur bezdim ben artık