Göz Çevresi Bakımı Göz Altı Morlukları Ve Göz Bakımı İçin Topix Kuşburnu Çekirdeği Yağı

gunay18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
45
2
İçerik

• A,B,C,E vitaminleri bakımından zengindir
• Göz önü ve gözaltı kırışıklıklarının azalmasına yardımcı olur
• Koyu renkli halkaların azalmasına yardımcı olur
• Gözaltı torbalarının şişkinliğinin azalmasına yardımcı olur
• Küçük granüllü bir yağdır mila yapmaz
• Makyaj temizleyici olarak kullanılabilir
• İçeriğindeki antioksidanlar sayesinde yaşlanma etkilerini gidermede yardımcıdır

Kullanımı

Yetişkinlerde Akşam yatmadan önce 3 damla kadar parmak ucuna damlatılarak göz çevresine hafif masaj hareketleriyle uygulanır.

Makyaj temizliğinde pamuk üzerine 3.5 damla sıkılıp cilt temizlenir.

Arkadaşlar bu ürün tarafımdan denenmiş ve halende kullanmakta olduğum bir ürün sizlerede tavsiye ederim.Fiyatıda uygun bir ürün.Tek ürünle birkaç fayda elde edebiliyorum.a.s.

hımm bende burdan okudum buğday yagı almıstım bılmıyorum buda var mı acaba aktarlarda

:uhm: ya benim kansizliktan gözaltlarim cok kötümafoldumben
acaba bunu kullansam faydasi olurmu ki? bir de ben yurtdisindayim buralarda bulabilir miyim acaba?

Bu yağ her aktarda yok malesef kızlar.Kuşburnu yağını kuşburnu çekirdeği yağı diye satıyor çoğu alırken dikkat edin.Özellikle bu marka ile isteyin çünkü ben bunu kullandım ve halende kullanıyorum hakikaten çok güzel bir ürün.ıLKSEN ciğim yurtdışında olacağını zannetmiyorum cnm.istersen bi araştır yinede

ben kullandım ..akşam yatınca sürdüm..gözümün altında bi gerginlik yanma oldu..sabah kalktım gözlerimin altı şişmiş... normal mi acaba bu..

ben kullandım ..akşam yatınca sürdüm..gözümün altında bi gerginlik yanma oldu..sabah kalktım gözlerimin altı şişmiş... normal mi acaba bu..
sen nasıl kullandın canım 2-3 damlayı parmak uçlarınla hafif darbelerle yedişreceksin şundandaemin ol kuşburnu yağı değil bak kuşburnu çekirdeği yağı olacak kuşburnu yağı aroma çünkü çekirdek yağı sıkma yağ

ben topix'in bu ürünün denemedim ama inci tozu sabunu kullanıyorum. cidden harika bişey. ilk yıkamada bile göz görünür bir fark oluyor. kesinlikle denemenizi tavsiye ederim..

canım bende ankarada yaşıyorum hangi aktardan aldın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…