göz altı morlukları için ne yapılabilir

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
199
benim gözlerimin çevresi(göz kapağımda öyle) moru geçin bildiğin simsiyah kapatıcıyla bile tam kapanmıyor. ne yaptırılabilir internetten araştırıyorum sadece ışık dolgusu bulabildim. göz çevresi derim çok ince ve hassas riskli bişey yaptırmak istemiyorum. fiyatla birlikte işlem önerisi olan var mı? izmirde yaşıyorum

torba problemim yok çökük ve çok mor uyuşturucu bağımlısı gibi görünüyorum makyajsız

Benimde ayni problemim vardi goz alti isik dolgusu yaptirdim ve suan inanilmaz bi fark var izmirdrysen doktor tavsiye edebilirim ama cok dikkatli olup iyi bi doktora gitmen gerekiyo benimkini yapan bi goz doktoruydu yani herhangi bi estetisyrne degil direk goz uzmaninda yaptirdim ve cok memnun kaldim

Oncesi ve sonrasi

Eklentiler

• Screenshot_20190903_110232.jpg
    140,8 KB · Görüntüleme: 167
çok güzel olmuş canım bakışlarına canlılık gelmiş nerde yaptırdın

Izmir
çok güzel olmuş canım bakışlarına canlılık gelmiş nerde yaptırdın
Izmirde canim evet oyle oldu valla. Makyaj yaparken kapatici yetismiyodu simdi hic gerek kalmiyo bile yaptirali 1 sene olcak nerdeyse hala duruyo doktorum cok iyidi

aslındas pek riskli değildir ışık dolgusu

aslındas pek riskli değildir ışık dolgusu
Canim doktorum goz cevresi oldugu icin sinirler varkis dikkat edilmesi gerekiyormus benim bi arkadasim yaptirdi 6 ay durmadi dolgusu saglikli bi yerde yaptirmak cok onemli ki kaliciligi olsun

Ben yaptırdım 6 ay oldu hala aynen duruyor çok memnunum
Bursa’da yaptırdım 1200 tl

Bende dusunuyorum malesef kremlere verdigim paralar hic bir ise yaramadi.Simsiyah goz altlarim zamaninda uykusuz kalmam falan cok etkiledi suan duzelmiyo.Isik dolgusu yaptircam onumuzdeki ay doktor degistirmek istemiyorum.Mehmet akgune gitcem diger islemlerden memnunum bundanda memnun kalirim diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…