Izmirde canim evet oyle oldu valla. Makyaj yaparken kapatici yetismiyodu simdi hic gerek kalmiyo bile yaptirali 1 sene olcak nerdeyse hala duruyo doktorum cok iyidiçok güzel olmuş canım bakışlarına canlılık gelmiş nerde yaptırdın
aslındas pek riskli değildir ışık dolgusubenim gözlerimin çevresi(göz kapağımda öyle) moru geçin bildiğin simsiyah kapatıcıyla bile tam kapanmıyor. ne yaptırılabilir internetten araştırıyorum sadece ışık dolgusu bulabildim. göz çevresi derim çok ince ve hassas riskli bişey yaptırmak istemiyorum. fiyatla birlikte işlem önerisi olan var mı? izmirde yaşıyorum
Canim doktorum goz cevresi oldugu icin sinirler varkis dikkat edilmesi gerekiyormus benim bi arkadasim yaptirdi 6 ay durmadi dolgusu saglikli bi yerde yaptirmak cok onemli ki kaliciligi olsunaslındas pek riskli değildir ışık dolgusu
Bende dusunuyorum malesef kremlere verdigim paralar hic bir ise yaramadi.Simsiyah goz altlarim zamaninda uykusuz kalmam falan cok etkiledi suan duzelmiyo.Isik dolgusu yaptircam onumuzdeki ay doktor degistirmek istemiyorum.Mehmet akgune gitcem diger islemlerden memnunum bundanda memnun kalirim diye dusunuyorum.benim gözlerimin çevresi(göz kapağımda öyle) moru geçin bildiğin simsiyah kapatıcıyla bile tam kapanmıyor. ne yaptırılabilir internetten araştırıyorum sadece ışık dolgusu bulabildim. göz çevresi derim çok ince ve hassas riskli bişey yaptırmak istemiyorum. fiyatla birlikte işlem önerisi olan var mı? izmirde yaşıyorum