Göz Çevresi Bakımı Göz altı morlukları beslenme ve kremler.........

braven

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
7
2
Arakdaşlar benim gözaltı moluğum varDI ve bundan nefret ediyorDm canımı sıkmak isteyen istemeyen herkesin sürekli gözlerin neden mor yada çökmüs deyip moralimi bozmasından çok sıkılmştm.Bugüne kadar pekçok krem denedim ama hiçbi fadasını görmedim (hylexin remegent microcirculatıon..)Ben bu kremelere para dökerken ablam bi gün dediki uğrasma bu kremlerle bu is tamamen içten beslenmeyle alakalı sonra birden durup düsündüm ailemde kimsede gözaltı morluğu yok dolayısla onlardan farklı beslendiğimi farkettim sonrasında internette gözaltı morluğu ve beslenmeyle ilgili olan kısmı daha iyi okudum ve şunları farkettim
1-Tuz çok yiyorum ve gün içinde tercih ettiğim besinler hep tuz ağırlıklı
2-Su gün içinde neredeyse hiç tüketmiyorm
3-Meyve hiç yemiyorm
4-Gözlerimide alerji var sürekli oğuşturuyodum..
Son iki aydır bunlara dikkat etmeye basladım çok su içiyorm yemeklere neredeyse hiç tuz atmıyorm
folic asid almaya basladm(bu rada b vitamini eksigi folic asid demir vitamini olanlarda görülüyomus) ve son 2 aydır kimse gözaltımla ilgili bişey demiyo BENİM MERAK ETTİĞİM ACABA HERKESİN BESLENME TARZIYLAMI İLGİLİ BU İŞ YOKSA ARAMIZDA YOK BEN ÇOK SU İÇERİM TUZ AZ YERİM DEYİP DE GÖZ ALTI MORLUĞU OLAN VARMI ..

Son düzenleme:
günde 2.5lt su tüketirim meyvesız günüm yoktur tuzla hiç aram yok hep tatlı agrlıklı severim ama benım gözaltlarımdada morluk var ancak yenı olusmaya basladı benım çünkü çookk kan kaybettim ben ona baglıyorum inşllh ondndr çünkü önceden çokk çok azdı kı oda her ınsanda olacak kadar yani ama şimdi çok çogaldı inşllh eskı halını alır cok cnm sıkılıyo çünkü

paylaşan arkadaşımızın ellerine saglık ;ama ben de beslenmeyle alaka kuramıyorum şahsım adına günde 5lt su içerim tuzsuza yakın beslenirim haftada enaz 10kg ve üzeri meyve tüketirim .......... fıss mor gözaltları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…