göz altı morlugu

Esinti42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
212
13
68
Konya
arkadaşlar benim göz altlarım doguşdan mor renk ve göz altı torbalarım var beni görenler uyuşturucu kullanıyorum zannediyolar okadar net belli ki ben bu durumdan çok rahatsızım estetik bile düşünüyorum ama doguşdan oldugu için yapılacak bişi olmadıgını duydum makyajla bile kapanmıyo dışardaki insanların ne düşündügünden ziyade ben kendim rahatsız oluyorum benim gibi olan var mı yada bi çaresini bilen varsa yazsın lütfen ne gerekiyosa yapıcam artık

arkadaşlar cevap verirseniz gerçekten çok mutlu olucam evdeyim sürekli yani yorgunluk falan yok uykumada dikkat ediyorum yani onlar sebeb degil sürme çekmeye hasretim nerdeyse daha çok kararıyo göz altlarım

Merhaba canım,

Maalesef benim de göz altı morluklarım seninki gibi genetik ve oldukça belirgin. Dolayısıyla uyku, yorgunluk ve benzeri faktörlerden bağımsız olarak sürekli benimle birlikteler. Makyaj yapsam bile belli oluyorlar demişsin, peki göz altı kapatıcısı olarak hangi ürünü kullanıyorsun öğrenebilir miyim? Ben örneğin, yüzümde pudra filan kullanmıyorum, ancak göz altı kapatıcısı ile aldığım sonuçtan memnunum. Yine de tabii az da olsa belli oluyor kapatıcı ile bile olsa.

Geçenlerde televizyonda göz altına yapılan bir enjeksiyon ile göz altı morluklarının tonunun biraz açılabildiğini duydum. Bir ara heveslendim de yaptırsam mı acaba diye, ama yakında ülkeden ayrılacağım için sonradan bir komplikasyon olursa sorun yaşarım diye cesaret edemedim.

Son düzenleme:

cevap verdigin için çok teşekkür ederim canım ben pudra kullanıyorum aslında makyaj malzemesi ürünlerini degil de ben kalıcı birşeyler istiyorum yani evde kendime rahatlıkla aynada bakmak istiyorum artık iyice kafaya takmaya başladım yeni insanlarla tanışmak istemiyorum neden gözlerinin altı bu kadar koyu sorusunu duymamak için

Kozmetik marketlerde soğuk göz maskesi satılıyor.
İçi su dolu,dalgıç gözlüğü gibi...Buzdolabında bekletip takıyorsun.

Ayrıca şekersiz türk kahvesi telvesi sürebilirsin."Kahve telvesi gözaltı" diye aratırsan çok tavsiye edilmiş.

Gözaltına pudra değil,uygun bir kapatıcı sürmeni öneririm.
Garnier hem renksiz hem renkli (kapatıcı) gözaltı bakım roll on var.
Evdeyken renksiz,dışarı çıkarken renklisini sürebilirsin.

Benim bi' arkadaşım vardı. Onun da senin gibi göz altları. Kapatıcı sürerdi. Hem de beyaz. Çok çirkin oluyordu. Rengini, tonunu falan iyi bilmen gerekiyor. Sonra parlıyor orası. Daha kötü. Kapatıcı kullan yani, başka bilemedim.

teşekkür ederim canım en kısa zamanda soguk göz maskesini araştırıp kullanmaya başlıcam yeterki faydasını göreyim

haklısın canım oyüzden makyaj ürünleriyle değilde kalıcı birşeyler istiyorum

Canım, gözaltın için pudra değil gözaltı kapatıcısı kullanman gerek. Garnier'in roll-onları günlük kullanım için güzel, fiyatları da uygun. Eğer bütçen müsaitse daha kaliteli markaların ürünlerini de tercih edebilirsin. Bir parfümeriye gidip kendi ten rengine uygun bir kapatıcı bulursan makyajda daha düzgün sonuçlar elde edersin. Ben çok fazla makyaj yapmayı seven bir insan değilim ama eğer sen tüm yüzüne pudra uyguluyorsan, kapatıcının üstüne pudra uyguladığında benden çok daha iyi sonuçlar elde edersin

arkadaşlar hiç bu konuda doktor yardımı alan varmı
bilgilerinize ihtiyacım var

evet çok doğru. genelde insanlar diyolar ki uykusuzmusun. bence dinlensen geçer. ya da çok mu uyudun diye soruyolar. alakası yok. genetik işte bu. ben de çözüm olarak göz altı kapatıcısı kullanıyorum. zaten yüzüm alerjik olduğu için asla fondoten ya da pudra kullanamam. yüzüme sadece göz altı kapatıcısı sürüyorum. göz kalemi ve biraz allık o kadar. ve göz altlarım kapatıcı kullanınca çok farkediyor. kullanmadan önce morken kullanınca sadece hafif bir göz altı torbası belli oluyor o kadar. bence bu işin tek çözümü iyi bir göz altı kapatıcsı. tabi estetik filan düşünmüyorsan..

estetik mümkün mü acab onu bilmiyorum genetik olunca geçiyormu eğer geçiyorsa onu bile göze aldım kurtulmak istiyorum aşırı psikolojim bozuk evin içinde makyajsız kapatıcısız aynaya baktıgımda kapkara bi göz altı görmek istemiyorum ben mi çok kafaya takıyorum binlerce şükür halime ama işde üzülüyorum

Bende de gözaltı morluğu mevcut maalseftecrübeme göre kapatıcılar ne kadar iyi markada olsa tam bi kapatıcılık sağlamıyo hatta daha beter yapanlarıda var.Ben 2 haftadır salatalık koyup 15 dakika bekletiyorum acayip iyi geldi valla 1 ay yapıcam inşallah epey hafifler.

Gecmis olsun genetik degil bende oyle diyordum ta ki doktora gidip muayene olana kadar kan degerlerim dusuk oldugundan goz altlari mor halka oluyor buna goz yorgunluguda eklenince panda gibi oluyorsun bence doktora gidip kan degerlerini olctur ve kan yapici sekilde beslen kaybolduklarini goreceksin

hemen başlıyorum denemeye inşallah olur faydası

canım kan değerlerim normal çıkıyo zayıfım ama yemem içmem çok çok güzel hiçbir faydası yok

kilo al geçer yüzün zayıf derin çıkıyor ortaya bende eser kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…