Merhaba canım,
Maalesef benim de göz altı morluklarım seninki gibi genetik ve oldukça belirgin. Dolayısıyla uyku, yorgunluk ve benzeri faktörlerden bağımsız olarak sürekli benimle birlikteler. Makyaj yapsam bile belli oluyorlar demişsin, peki göz altı kapatıcısı olarak hangi ürünü kullanıyorsun öğrenebilir miyim? Ben örneğin, yüzümde pudra filan kullanmıyorum, ancak göz altı kapatıcısı ile aldığım sonuçtan memnunum. Yine de tabii az da olsa belli oluyor kapatıcı ile bile olsa.
Geçenlerde televizyonda göz altına yapılan bir enjeksiyon ile göz altı morluklarının tonunun biraz açılabildiğini duydum. Bir ara heveslendim de yaptırsam mı acaba diye, ama yakında ülkeden ayrılacağım için sonradan bir komplikasyon olursa sorun yaşarım diye cesaret edemedim.
Benim bi' arkadaşım vardı. Onun da senin gibi göz altları. Kapatıcı sürerdi. Hem de beyaz. Çok çirkin oluyordu. Rengini, tonunu falan iyi bilmen gerekiyor. Sonra parlıyor orası. Daha kötü. Kapatıcı kullan yani, başka bilemedim.
cevap verdigin için çok teşekkür ederim canım ben pudra kullanıyorum aslında makyaj malzemesi ürünlerini degil de ben kalıcı birşeyler istiyorum yani evde kendime rahatlıkla aynada bakmak istiyorum artık iyice kafaya takmaya başladım yeni insanlarla tanışmak istemiyorum neden gözlerinin altı bu kadar koyu sorusunu duymamak için
Merhaba canım,
Maalesef benim de göz altı morluklarım seninki gibi genetik ve oldukça belirgin. Dolayısıyla uyku, yorgunluk ve benzeri faktörlerden bağımsız olarak sürekli benimle birlikteler. Makyaj yapsam bile belli oluyorlar demişsin, peki göz altı kapatıcısı olarak hangi ürünü kullanıyorsun öğrenebilir miyim? Ben örneğin, yüzümde pudra filan kullanmıyorum, ancak göz altı kapatıcısı ile aldığım sonuçtan memnunum. Yine de tabii az da olsa belli oluyor kapatıcı ile bile olsa.
Geçenlerde televizyonda göz altına yapılan bir enjeksiyon ile göz altı morluklarının tonunun biraz açılabildiğini duydum. Bir ara heveslendim de yaptırsam mı acaba diye, ama yakında ülkeden ayrılacağım için sonradan bir komplikasyon olursa sorun yaşarım diye cesaret edemedim.
evet çok doğru. genelde insanlar diyolar ki uykusuzmusun. bence dinlensen geçer. ya da çok mu uyudun diye soruyolar. alakası yok. genetik işte bu. ben de çözüm olarak göz altı kapatıcısı kullanıyorum. zaten yüzüm alerjik olduğu için asla fondoten ya da pudra kullanamam. yüzüme sadece göz altı kapatıcısı sürüyorum. göz kalemi ve biraz allık o kadar. ve göz altlarım kapatıcı kullanınca çok farkediyor. kullanmadan önce morken kullanınca sadece hafif bir göz altı torbası belli oluyor o kadar. bence bu işin tek çözümü iyi bir göz altı kapatıcsı. tabi estetik filan düşünmüyorsan..
Bende de gözaltı morluğu mevcut maalseftecrübeme göre kapatıcılar ne kadar iyi markada olsa tam bi kapatıcılık sağlamıyo hatta daha beter yapanlarıda var.Ben 2 haftadır salatalık koyup 15 dakika bekletiyorum acayip iyi geldi valla 1 ay yapıcam inşallah epey hafifler.
Gecmis olsun genetik degil bende oyle diyordum ta ki doktora gidip muayene olana kadar kan degerlerim dusuk oldugundan goz altlari mor halka oluyor buna goz yorgunluguda eklenince panda gibi oluyorsun bence doktora gidip kan degerlerini olctur ve kan yapici sekilde beslen kaybolduklarini goreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?