Göz Çevresi Bakımı göz alti morluğu

sevdayildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
144
0
39
arkadaslar goz alti morluklari yerini egzdim daha yeni ama herkez bisey onermis hangisie kulanacagimi hangisi gerecekten fayda etigini bilmiyorum benimde o problem var suan ne yapacagimi bilemiyorum suan dumankayanin sitesine girdim soru ve cevaplarm bolumune yaziyorum ama cevap gelmiyor bir turlu ne yapabilirim ne onerirsiniz yardimci olursaniz gercekten sevinirim ben bir tane bisey istiyorum fayasi cok olan bisey sagolun yada suan dumankayaya nasil ulasabilirim soruyla ayda bildiginiz ve cevaplayan bir site varmi allaha emanet olun

canım onun göz kremi var bende almayı düsünüyorm ama kullanban birine rastlamadım daha. yeditepe market die bi siteden ürünlerne ulasabilirsin yanlız kendine nasıl ulasacanı bilmiorm

Cnm suna duman kaya bunun için bi tv programında tarif vermişti ..soyduğun elmanın kabuğunu göz altlarında 10-15 dk bekletiyosun...bide yoğurt suyunu önermişti...aynı şekilde yapıyosun ben 2 önerisinide uzun zamandır uyguluyorum ve fadasını görüyorum..ama sabretmen lazım hemen vazgeçme bunlardan sonuç almak için sabretmek lazım ....bu şekilde yardımcı olmaya çalıştım umarım faydalı olur suna dumankayanın önerisi zaten boşuna bekleme...

eğerki sorununuz genetik ise buu tamamen yok edemezsiniz
dermokozmetik satan eczanelerden ürün fikri alabilir tester isteyebilirsiniz
onun haricinde bununla birlikte göz altı kapatıcısı yani concealer kullanırsanız kendinizi daha iyi hissedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…