Iyi Geceler kizlar;
Formun Gozalti Morlugu ve cokuklugu ile ilgili kisimlarini bastan asagi okudum. Kremler, yaglar, lazer, bitkisel yontemler vs.
Uyguladiklarimda oldu, uygulayamadiklarim da... Sonuc yine ayni. Yas 28, morluklar siddetle arttigi gibi cokuklukte cabasi oldu!
Dun bir Guzellik Merkezi ile gorustum lazer icin, ''Lazer uygulanacak bir durum yok gozlerinizde'' dedi ilgilenen bayan, Teosay' in morluk karsiti kremini ovdu fakat artik benim inancim kalmadi kremlere neylere...
Ama inatla bekliyorum olur ya bir mucize,'' Gozalti Morluklarina kalici cozum bulunur'' diye.
OffffffffGecsin bitsin artikk , terk etsin beni ve benim gibi bu dertten muzdarip olanlari... Lutfennnnnnnnnn....
Resmen hislerime tercüman oldun cnm yaakeşke bir mucize olsa...güzellik merkezinde neden lazer uygulanacak bir şey olmadığını söylediler orasını anlayamadım?
Merhaba ,
Göz altı morluğu asla %100 gitmeyecektir sadece oluşumunu yavaşlata bilirsin.
Mesela hızlı yemek yiyorsan kesinlikle yavaş yemelisin hızlı yediğinde direk karaciğere yüklenirsin oda direk gözde morluk olarak geri dönüş yapar. Ayrıca tuz oranını kesmelisin.
Kozmetik çok marka var ama çoğuna itimat etmemek gerektiğini unutmamak gerekir kozmetik markaları mucize olsa estetik olmazdı dimi :)
o yüzden canını çok sıkma bol su yavaş yemek ve tuz oranını azaltman en yararlısı olacaktır ayrıca makyaj malzemesi olarak yoğun kapatıcılar kullama su bazlı hafif ürünler tercih et cilt hava almadığında kararma çoğalacaktır.
Hangi Marka bb krem kullaniyorsun tatllim?Kapatıcı kullanmaman super ben BB krem kullanıyorum hep güneş koruma var hemde ince yapısı en azından hafif kusurları kapıyor.
Göz Kırışık içinde yaş maya maskesine hafta 1 yaparsan memnun kalırsın :) yapımını biliyormusun tarif edeyim yoksa
Tuzuu kesinlikle azalt zaten çok zararlıı sigarada felanda zararlı buarada :)
Kapatıcı kullanmaman super ben BB krem kullanıyorum hep güneş koruma var hemde ince yapısı en azından hafif kusurları kapıyor.
Göz Kırışık içinde yaş maya maskesine hafta 1 yaparsan memnun kalırsın :) yapımını biliyormusun tarif edeyim yoksa
Tuzuu kesinlikle azalt zaten çok zararlıı sigarada felanda zararlı buarada :)
maya maskesini nasıl yapıyorsunuz? bir de bu yaş maya nerelerde satılır, pek denk gelmedim de
Ben BB krem Diadermine kullanıyorum hatta tavisyem sayesinde ofisteki tüm kızlar aynısını kullanıyoruz hepimiz memnunuz :)
Fondoten agır oluyo ama toplantı olunca mecbur kalıyorsun sonuçta bu fondoten deil zararı da yok süre bişey şiddetle tavisye ederimmm
maya maskesini nasıl yapıyorsunuz? bir de bu yaş maya nerelerde satılır, pek denk gelmedim de
benimde genetik göz altı morluğum var bu maskeyi deneyeceğim umarım azda olsa işe yarar:44:1 Çay kaşığı yaş mayayı yağsız süt ile maske kıvamına getiriyorsun az süt koymalısın çok cıvık olmasın.
Mutlaka yağsız süt olsun çünkü normal süt yağlı olduğundan göz altı bezesi yapar.
İnce tabaka halince göz altlarına kaz ayaklarına ve ağız, dudak kenarlarına sürüyorsun kuruyana kadar bekleyip sonra su ile duruluyorsun.
Yalnız kuruyana kadar asla mimik yapma çatlamasın çok özen göster çizgilerin derinleşmesin.
Akşam evde kimse ortalıkta yokken en iyisi karşında kahkaha atanlar olmuyor :))
Sonuçsa fresh bir görüntü :)
1 Çay kaşığı yaş mayayı yağsız süt ile maske kıvamına getiriyorsun az süt koymalısın çok cıvık olmasın.
Mutlaka yağsız süt olsun çünkü normal süt yağlı olduğundan göz altı bezesi yapar.
İnce tabaka halince göz altlarına kaz ayaklarına ve ağız, dudak kenarlarına sürüyorsun kuruyana kadar bekleyip sonra su ile duruluyorsun.
Yalnız kuruyana kadar asla mimik yapma çatlamasın çok özen göster çizgilerin derinleşmesin.
Akşam evde kimse ortalıkta yokken en iyisi karşında kahkaha atanlar olmuyor :))
Sonuçsa fresh bir görüntü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?