Göz Çevresi Bakımı Göz alti kirisikliklari

olgun321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
33
0
Selamlar. Hepmizde ayni sorun vardir.
Yasim 22, ve gulunce acaip gözalti kirisikliklarimi sorun ediyorum´.
Gunesiz bir ulkede yasiyorum, hafta bi kere 12. dakika solaryuma giriyorum ve kesinlikle, buna baglantili diye dusunmuyorum...Napim?

Yuzumu özel sabun + tonicle yikiyorum, nemlendirici baya kullandim en son arkonun bi nemlendiricisini aldim.. iyi neyse.. ama gözaltina hic, srmuyorum bi arkadasim bana gözaltina hic krem falan surme dedi..Napim?

Opucukler. kaydirigubbakcemile2

GÜNEŞ VE BENZERİ IŞINLAR CİLDİN YAŞLANMASINI CİDDİ ÖLÇÜDE HIZLANDIRIR.DÜZENLİ OLARAK GÜNEŞ KREMİ KULLANMAK LAZIM.GÖZ CEVRESİ İÇİN EN UYGUN BAKIM KREMİNİ 25 YAŞLA BİRLİKTE KULLANMAK GEREKİR.VE GÖZ ÇEVRESİ İÇİN GÖZ YOGASI HAREKETLERİ DÜZENLİ YAPILABİLİR.TABİİ EN İYİ İKSİR HER ZAMAN SUDUR.NEMLİ CİLT TAZE CİLTTİR VE DAHA GEÇ KURUR-KIRIŞIR.CİLT ZAMANLA İNCELİR VE ELASTİKİ YAPISINI KAYBEDER BUNU ÖNELEMK İÇİN

BOL BOL SU İÇİN
GÜNEŞ VE SOLARYUMDAN UZAK DURUN
ALKOL-SİGARA TÜKETMEYİN
ÇİNKO-A-C-E- PROTEİN İÇEREN BESİNELR TÜKETİN
EN ÖNEMLİSİDE MUTLU OLUN:p

MUTLU İNSAN GÜZELLEŞİR

haftada 1 solaryum mu :1no2:
canım neden bu kadar eziyet ediyorsun kendine?
solaryumun zararlarını hiç mi okumadın duymadın?
sağlık sorunlarının yanı sıra cilde önemli ölcüde hasar veriyor
göz altı için 20 yaşından itibaren nemlendirici kullanmayı tavsiye ediyor uzmanlar
danimarka gibi bi yerde arko kullanıyo olman bana pek sağlıklı bir secimmiş gibi gelmedi :nazar:
bir çok secenegin var oysa profesyonel kabul ettigimiz marka portfoyunden
bi guzellik uzmanına danısarak göz altın icin yogun nemlendirici krem kullanmanı tavsiye ederim
yasın henüz çok genc
cildine bu kadar eziyet cektirme yoksa Allah muhafaza 30una geldiginde neler olacagını dusunmek istemiyorum :içelim:

kesinlikle bir cilt uzmanıyla görüşmenizi tavsiye ediyorum şimdiden önlem almazsanız sonrasını düşünemiyorum göz altı için

kızlar iyi bir göz çevresi kremi önerebilir misiniz?bu kaz ayakları vs için.birde maske tarzı şeyler...

benimkilerde aldı başını gidiyor.olay kullanıyorum ama sanırım pek etkili değil:1no2:

ben vıchy nin göz çevresi kremini kullanıyorum, iki tane vardı benim aldığım eczanede, biri kırışık oluşmasını engelliyor dedi, bunu size öneriyorum dedi...bir tane daha vardı, o da hem önlüyormuş hem de oluşan kırışıklıkların belirginliğini azaltıyormuş, onu da arkadaşıma vermişti, arkadaşımın aldığı daha pahalıydı...

peki memnun musun?daha doğrusu arkadaşın memnunmuymuş?sanırım arkadaşınla aynı durumdayız.çünkü?

sonuç olarak her uzman kendi sattığı ürününü tavsiye ediyor bu yüzden müşteri memnunyetini sorgulamak gerek sanırsam

valla kırışıklık doğanın kanunu buna karşı gelemeyiz ama belki biraz erteleyebiliriz ancak...ben bu anlamda her zaman bitkisel ürünlerden yanayım ve internette doğal bi kaç öneri var ben kullanıyorum ve çok memnunum...

peki memnun musun?daha doğrusu arkadaşın memnunmuymuş?sanırım arkadaşınla aynı durumdayız.çünkü?

sonuç olarak her uzman kendi sattığı ürününü tavsiye ediyor bu yüzden müşteri memnunyetini sorgulamak gerek sanırsam

canım haklısın tabi ama biz zaten vıchynin ürünlerini kullandığımız ve memnun olduğumuz için gidip almıştık o gün yine...ben göz çevresi kremde alınca o da ben de alayım, hiç kullanmadım demişti...eczanedeki bayan da onun göz çevresinin daha sorunlu olduğunu farketmişti...o arkadaşım evlenip istanbula yerleşti, görmedim onu bir daha...ne durumda şimdi etkili oldu mu bilemiyorum, ayrıca bayan düzenli kullanım gerekiyor demişti...nasıl kullandı bilmiyorum.....

simdi solrayum su sekilde: Danimarka. cok gunessiz bi ülke, ister istemez bi ihtiyac gibi..Ama aslinda burda biraz moda, hafif bronzluk..Haftada 10 dk. belki sizin Türkiyede haftalik disrada aldiginiz günese tekabul eder..

arko nem olayina gelince: simdi, cok marklar kullandim ama olay su nemlendirici olsun nasil olursa olsun. Bazen pahali + havali bildgimiz markalar o kdr cok kimyasal madde iceriyo, bunlar genelde cilde zarar da verir. Hani kalender bi marka ile idare etmek o anlamda hos olur.

kirisikliklar bazen kirisikliktan ziyade yuz mimikleri oluyor, onuda belirtmek isterim..

Ama bazi arakdaslarinda dedigi gibi su en iyi cøzum galiba. Vucut 2 liter gunluk su alditkan sonra, cilde su verebliyo.. Su en son cilde ulasiyo...

a.s.

simdi solrayum su sekilde: Danimarka. cok gunessiz bi ülke, ister istemez bi ihtiyac gibi..Ama aslinda burda biraz moda, hafif bronzluk..Haftada 10 dk. belki sizin Türkiyede haftalik disrada aldiginiz günese tekabul eder..

arko nem olayina gelince: simdi, cok marklar kullandim ama olay su nemlendirici olsun nasil olursa olsun. Bazen pahali + havali bildgimiz markalar o kdr cok kimyasal madde iceriyo, bunlar genelde cilde zarar da verir. Hani kalender bi marka ile idare etmek o anlamda hos olur.

kirisikliklar bazen kirisikliktan ziyade yuz mimikleri oluyor, onuda belirtmek isterim..

Ama bazi arakdaslarinda dedigi gibi su en iyi cøzum galiba. Vucut 2 liter gunluk su alditkan sonra, cilde su verebliyo.. Su en son cilde ulasiyo...

a.s.
canim bende senin o dedigin ulkede yasiyorum gunesi gormemezimize ragmen hic soloryuma gitmedim hicte gitmeyi dusunmedim bile cunku zararlari oldukca cok.dedigin gibi pahali markalar bi sekilde kimyasal iceriyor bende uzun zamandir birakmis durumdayim simdi sadece natural krem aliyorum mesala onerebilecegim melissa var ondan sonra dr. scheller var ikisinide kullandim benim tercihim sonuncusundan oldu gayet memmunum guzel bi nemlendirici matas ta bulabilirsin.iyi bi nemlendirici en azindan kirisiklari geciktirebilir

bayanlar benimde göz cevremde kırısıklıklar var bende 22 yasındayım.. ne yapabiliriz.....

X