Cilt Bakımı Ürünleri göz altı kırışıklığı için krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

suzan78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
39
0
arkadaşlar göz altım yavaş yavaş mimik çizgisinden dolayı kırışıklık oluşmaya başladı ve nemsiz olduğunu düşünüyorum bu konuda hangi ürünler kullanılabilir

arkadaşlar göz altım yavaş yavaş mimik çizgisinden dolayı kırışıklık oluşmaya başladı ve nemsiz olduğunu düşünüyorum bu konuda hangi ürünler kullanılabilir

bence her türlü nemlendiriciler olur amaç nemlenmesini sağlamak olduğu için bi önemi yok markanın. ama bence bitkisel ürünler kullanmalısın. kimyasalları çok çok sağlıklı bulmuyorum. cildin hassassa o başka tabi. burda okumuştum bepanthene merhem ve bir ürünü daha karıştırıp kullanmak diğer piyasa ürünlerinden çok daha iyimiş.

Ben de artık kullanmam gerektiğini düşünüyorum bu tip kremlerden. Ama daha yaşım 27. Gerçi daha doldurmadım da. Erken mi acaba?

Ben de artık kullanmam gerektiğini düşünüyorum bu tip kremlerden. Ama daha yaşım 27. Gerçi daha doldurmadım da. Erken mi acaba?

erken ama bir uzmandan yardım alabilirsin anti-aging yaşlanmayı geciktirici birşeyler kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…