Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Göz altı kapatısı kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kapatıcı deglde fondötenden sonra kullanılan aydınlatıcı aldım fırçalı olan beyu nun son zmanalrda keşfettigim hoşuma giden bir marka göz kalemleri çok güzel farıda dagılmıyor dnediler gerçekten hoş kalemi aydınlatıcıyı ve fondöteni aldım ama farıda almak istiyorum..

loreal ınkini kullanıyodum bittiiiii fırclı olanı başka alcam ama önerisi olan yazarsa memenun olcam

cnm bende bu kullandığın ürünü düşünüyorum sen memnunmuydun olumlu yorumlar okudum genelde bunun hakkında bide ürün ne kadar gidiyor acaba cevaplarsan çok sevinirim

benim göz altımda da koyu morluklar var.ben mavalia diye bi kapatıcı kullanıyorum. başta cover derm diye bişey bulmuştum internetten eczanede denedim çok mat durdu bana mavalia yı onerdi eczacı orda uyguladı tamamen yok etmio ama normal gibi görünüo ve doğal duruo . ben öneririm. 30 -35tl arası bişeydi.

clinique all about eyes
avon anew spf 15 kapatıcı kullanıyorum ikisinden de çok memnunum .özellikle clinique bol pigmentli azcık almanız yetiyor.avonu da spfli diye seviyorum ve içeriğinde %3 glikolik asit var.yani göz altlarında yağ butoncuğu oluşmaya meyilli olanlara düzenli kullanımda çok yardımcı oluryerimseniben

ya arkadaşlar gözlerimin altında morluklar falan yok hatta beyaz duruyo beyaz tenliyim ama kapatıcı kullanmadan da makyaj eksik gibi duruyo ne dersiniz kullanmak şart galiba

ben ben nye kapatici ve mac kullaniyorum...ama cogunlukla mac tercih ediyorum...göz altina beyaz farmi sürüyorsun...:S acik bir pudra daha iyi olur canim...far asla göz altina sürülmez...fashion make up yapmadigin sürece...:)

MAC studio sculpt concealer süper bir kapatıcı..Ama fiyatı cok uçuk 7,5 gram 45 TL.
ama ucuz olsun dersen Maybelline ever fresh concealer..buda 15-16 TL civarında

nivea nin kapaticisi da cok guzel.
benim gozlerim cok hassas hemen herseyden alerji oluyor birtek niveaninkinden olmadi...tavsiye ederim.

loreal touche magis kapatıcı aldım ama açamıyorum bi fırçası var ordan nası gelcek nasıl kullancam yardım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…