• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz alt morlukları ve rengi

selin0606

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
57
0
6
Ankara
merhaba arkadaşlar bu aralar cok yogun calıştıgım için göz altımda morluklar oluştu ve göz rengımın beyazı sarıya döndü eskısı gibi nasıl canlı yapabilrm yorgun görünüyor dogal yöntemlerle cay damlatan falan duymuştum dogrumu acaba ? ( konuyu dogru yeremı açtım bilmiyorm en uygun burayı gördüm yanlış yere konu açtıysam lütfen taşınsın )

Canım şu bildiğimiz siyah poset caylarin ise yaradigni duymustum çayını iç güzelce sonra soğumuş poset cayi gozunde beklet umarım ise yarar sende de tatliimm

merhaba arkadaşlar bu aralar cok yogun calıştıgım için göz altımda morluklar oluştu ve göz rengımın beyazı sarıya döndü eskısı gibi nasıl canlı yapabilrm yorgun görünüyor dogal yöntemlerle cay damlatan falan duymuştum dogrumu acaba ? ( konuyu dogru yeremı açtım bilmiyorm en uygun burayı gördüm yanlış yere konu açtıysam lütfen taşınsın )

beyazlarınız sarıya döndüyse mutlaka bir dahiliye hekimine görünmenizde fayda var.karaciğer enzimlerindeki oynamalar benzer şikayetlere neden olabiliyor.

Back
X