Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızımın her iki gözünün dışa doğru olan beyaz kısımları hafif grimsi gözünün diğer tarafı gibi beyaz değil konu hakkında bileğisin olan var mi?
Merhaba kızımın her iki gözünün dışa doğru olan beyaz kısımları hafif grimsi gözünün diğer tarafı gibi beyaz değil konu hakkında bileğisin olan var mi?
Bn de 9.ayda bunun icin doktra gotrmstm. Golge gbi bsydi. Onemli bsy olmdgni melanin pigmntydi sanrm onun orda da oldgunu soyledler. Hic onmsemediler..ben gbi düşünün ama zamnla gecer demslerdi. 20 aylik smdi..gecti ama ne zamn geçti blmyorum..2 iyi dr gordu..szn de boyledr sanrm
3 yaşındaki oğlumun sol gözü bu şekilde. Göz doktoruna götürdüğümde bebekken doktoru bunun önemsiz olduğunu ona bir zarar vermediğini sadece bunun da cildimiz gibi kişiye özel olduğunu onun göz akının da bu şekilde olduğunu söylemişti.
Kızınır kaç yaşında bilmiyorum ama 0-3 yaş arası rutin göz kontrolü oluyor. O sırada uzman doktora danış mutlaka ama endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum.