gövdeem kalııın ühühüh

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
kızlar yaa bnm belimin üstü yani göğüs bölgem diim kalın 90cm. nasıl inceltebilirm fazla kilom yok ama bnm kemiklerim kalın yani bayaa bildiin kalın bileklerimden falan anlaşılır kalın olduu mafoldumben bn nasıl incelebilirm acaba pilatesle incelen varmı bide bnm pilates topum yok olmayanlar topda gösterdiii hareketleri nası yapıosnz?:a015:

tavsiye edebılııceeenız bıse yokmuu yandan ıncecık duruorm ama duzden bıraz genısssenağlama

canım madem üst bölgen kalın o zaman sende üst bölgeyi çalıştırıcı egzersizler yap benimde üst alt'a göre kalın ama ben şişmanım.
eliptik bisikletinde üst bölgeyi şekillendirdiğini okumuştum satın aldım bakalım işe yarayacakmı?

eliptik bisiklet neyki??? üst bölgeyi nasıl çalştrıbalirim ayrıca? acaba oturduum yerde sağa sola dönsem olabilermii:uhm:

o yapıdır cnm zayıflıkla kiloyla çok fazla bağlantısı yoktur onu öyle kabul edeceksin sporcu tipi var sende, öyle olur ya onlarında üst bölgeleri geniştir omuzlar felan aynı o durum galiba seninki de pilatesle inceltebilir misin bilmiyorum ama sanmıyorum da bunu böyle kabul etmelisin kendini böyle sevmelisin ona göre kıyafet seçimini yapmalısın

yok omuzlarım geniş deel göğüslerimin olduu bölge belki bn abartıormdur ama bana öle gelio kaba duruo kilolu deilim ama zayıfda sayılmam yanee ya bide bişey sorcam kilo verirken göğüslerin sarkmaması için napmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…