Kizlar bu da esimin israriyla onlarin adetlerine, gelenek ve goreneklerine gore duzenledigimiz nikahimiz.
geleneksel kiyafetim, cizmelerim ve renkli sac susumle salona en son ben giriyorum, herkes beni bekliyor:18:
buyukelcinin hanimi imza atilacak yeri gosteriyor.
alfabeyi okuyamadigim ve heyecanin da etkisi ile bana gosterilen imza bolumu ile benim anladigim yer cok farkli
buyukelci, portrehediye ediyor, adtelere gore her evde mutlaka olmasi lazimmis.
benim nedimem olan kiz bize gumus kapta sut ikram ediyor. once esim icip kalani bana veriyor.. bu saf ve temiz bir hayati paylasacagimiz anlamina geliyormus. o mavi bez de ipek. saygi belirten bir sembol. o mavi bezi kaydirmadan sut kabini tutabilmem icin bir gece onceden baya bir alistirma yaptirdilar bana
sutlu ve tuzlu yesil caylarimizi iciyoruz.
esimin arkadaslari ile birlikte.
buyukelci ve benim yanimda, calistigim ozel okulun muduru(ailemi temsilen katildi)
davetlilerle cektirdigimiz toplu fotograf. en yakin arkadaslarim ve ablam da orda
merakli kk kizlari sizi
esim mogolistanli, ama turkiyede tanistik. simdi amerikadayiz ben yukseklisansima devam ediyorum esim de doktora surecinde. boyle birlesmis milletler gibi minik bi aileyiz anlayacaginiz.
turkiyede ayni universite okumusuz canlarim, kader kismet bi sekilde tanistik iste :))
fotograflari begenmenize sevindim, profesyonel fotografci tutmamistik nikah icin,icimde kalmisti biraz :/ ozellikle imza attigim fotografta cok saskolozum, bi 5 dk surmustu nereye imza atacagimi bulmak. hic anlamadigim dilde bi suru yazi var o heyecanla o imzayi atmak cok fenaydi cook
simdi dikkat ettim de, fotograflara aciklama eklesem daha iyi olacak cunku cok ilginc adetler uygulandi o torende
mutluluğunuz bir ömür sürsün.
kk nın güzelliği işte çok çeşitli evlilik fotoğraflarına tanık olabiliyoruz. güzel bir paylaşım olmuş. bizde farklı gelenekler öğrenmiş olduk.
Sayende bu güzel tabloya tanik olup baska adetleri de bi nevi ögrenmis olduk:)
Esine türkceyi ögret ama he, bak onlar nasil sahip cikiyorlar adetlerine..
Mutluluklar dilerim..
Farklı bir ülkenin adetini öğrenmek ne güzel.Cengiz Han kaç yüzyıl öncesinde kaldı ama resimleri veriliyormuş her evlenene haa,vay be çok ilginç.Keşke bizde de Atatürk'ün resimleri verilse özendim Çok güzel bir düğün olmuş gerçekten,hep mutlu olun,aşkla olun
ne güzel bir tören olmuş:)) çok hoş,mutluluklar dilerim...farklı kültürleri görmek tanımak çok sevdiğim birşey..insan hayatına renk katıyor bence...eşiniz türkçe biliyormu??