Gos atlaklar m yoksa baka bir ey mi?

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
125
merhaba kizlar.ben nerdeyse 5 aylik gebeyim.bir kac gundur gogsumun ic taraflarinda kasinti olusmaya basladi.az-maz kizartilarda vardi.kasindikca bende kasidim.ama iki gun once bakdimki,soyle mor-kirmizi renklerde izler olusmus.ben ilk hamileliyimi yasiyorum.o kadarda buyuk goguslerim yok,sismanda digilim,56 kiloyum.hamilelik catlaklari nasil bisi bilmiyorum.iki gun gecdi,ama izler yok olmuyor.bu hamilelik catlaklarimi acaba? ve oyle ve ya boyle,ne yapmam gerekir yardimci olun lutfen.

canım bbenim teyze kızımın bacakları ve gogusleri catladı hamilelikte ama karnına hiç bişey olmadı ....

merhaba kizlar.ben nerdeyse 5 aylik gebeyim.bir kac gundur gogsumun ic taraflarinda kasinti olusmaya basladi.az-maz kizartilarda vardi.kasindikca bende kasidim.ama iki gun once bakdimki,soyle mor-kirmizi renklerde izler olusmus.ben ilk hamileliyimi yasiyorum.o kadarda buyuk goguslerim yok,sismanda digilim,56 kiloyum.hamilelik catlaklari nasil bisi bilmiyorum.iki gun gecdi,ama izler yok olmuyor.bu hamilelik catlaklarimi acaba? ve oyle ve ya boyle,ne yapmam gerekir yardimci olun lutfen.

canım benim bendede aynı sorun aldu ama o çatlak değil mağlesef hamileyken başladı kaşındı daha da göğüs altlarına doğru ilerledi. kızardı onlar doğumda doktoruma sordum geçer dedi hamilelikte oluyor dedi ama seni korkutmayım ama 2yaşındaoldu kızım hiç geçmedi aksine hala devam ediyor eşimden bile utanır oldum valla bir çok krem denedim faydasıda olmadı neyse dr gitde göster en ii çözüm

canim bende iyice yok oldu,cok az bi sey kaldi,ama kasiniyor diye yinede krem gibi olan bir ilac aldim eczaneden,sirf gogus catlaklari ve kasintilarina karsi,onu surdum,kasinti diye bilirimki yok oldu.kaydirigubbakcemile2

canim bende iyice yok oldu,cok az bi sey kaldi,ama kasiniyor diye yinede krem gibi olan bir ilac aldim eczaneden,sirf gogus catlaklari ve kasintilarina karsi,onu surdum,kasinti diye bilirimki yok oldu.kaydirigubbakcemile2

ya belki burda ilaç adı yanlış olabilir ama çokta zararlı bişey değildir zaten mümkünse ilacın neydi adını verirmisin bari bende başlayım 2 senedir çekiyorum....

ya belki burda ilaç adı yanlış olabilir ama çokta zararlı bişey değildir zaten mümkünse ilacın neydi adını verirmisin bari bende başlayım 2 senedir çekiyorum....

cok isterdim yardimci olmayi canim,ama ben Trukiyede yasamiyiorum,o ilacda bu ulkenin kendi ilaci,baska ulkelerde bulamazsin.Sen eczaneye git,gogus kasinti ve catlalarina karsi bir jel istiyorum de,bak ne vericek.Bence onu al kullan,bende zaten oylesine almistim bunu.Arabir kasinti oluyor,ama kasimiyorum artik,soyuk su vuruyorum,sonrada aldigim ilaci surtuyorum.

Benimde hamileliğim 5.ayında böyle kaşıntı çok oldu..Kırmızı kırmızı çizgiler oluşmaya başlamıştı..

O kaşındıkça ben kaşımamak için kendimi sıktım..kaşımadıgım içinmi bilmiorum ama çatlak oluşmadı..

Kaşımamaya çalış cnm..

X