Kendisi de söyledi psikolojik olarak kendimi daha kötü hissediyorum diye ama olabilir de tabi ki. Kimse kimseye doğrudan yok seni istemiyorum demeyeceğine göre…Bu kadar derin dusunmene gerek yok bence.
Belki de sadece istemiyordur.
Bunu psikolojik nedenlere dayandırmak da senin varsayimin.
Bazen cevap çok basittir,genelde bunu karmasiklastiran insanlar oluyor.
Yani deniyor,kendisini zorluyor,sana şans veriyor ama olmuyor.
Çocuk bunu fark etmiş olmaz mı ?
Deseler daha kolay olur aslında kimseyi oylamaya umut vermeye gerek yok net olmak hep iyidir ben hayattım boyunca hep böyleydim birini istiyorsam söylerdim istemediğim kişiye de seni sevmiyorum sevmek gibi bir çabam da yok boşuna peşimde dolaşma yarın birgun ben aşık olur evlenirim vs olan sana olur yoluna bak demiştim.. karşıdaki kişi istemiyorsa zorlamak anlamsız, yani psikolojik vs ye ben inanmıyorum bir insan birini sevse psikolojik olarak kötü hissediyorsa onu kendinden itmek yerine beraber olup acısını hafifletmek ona tutunmak ister en çok hayatında ona ihtiyaç duyar senden uzak durmak istiyorsa sana karşı Bi duygusu yok demektirKendisi de söyledi psikolojik olarak kendimi daha kötü hissediyorum diye ama olabilir de tabi ki. Kimse kimseye doğrudan yok seni istemiyorum demeyeceğine göre…
Bence sizi sevseydi bu üzücü durumda size daha cok yaklasirdi ama belli ki sizi istemiyor saygi duymak lazim birakin kendi hayatiniza devam edinSamimiyet kurduktan sonra uzaklaştı…
Arkadaşlar merhabalar, belki daha önceki birkaç konuma denk gelmişsinizdir ben ilişkilerden uzak, (şu anda) evlilik düşünmeyen hatta bu yüzden annesiyle karşı gelen, eğitim okul iş hayatında kafası oldukça karışık bir insanım :KK43: Kendi içimde, eğitim hayatımda çözmem gereken bir sürü sorun...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanımlar, bundan 2 ay önce şu konuyu açmıştım. Ben kaşındım sanırım iletişimimi koparamadım birkaç kez yine görüştük ve bu sefer biraz samimileştik. Birkaç gün önce yine birlikteydik gayet güzel vakit geçirdik, her şey iyiydi… Bugün tekrar görüşelim mi diye sordum ve karşılında “bence bir daha buluşmayalım, senin artık bana iyi gelmediğini fark ettim. Duygusal açıdan kafamı karıştırıyorsun, bense bu karışıklığı yaşamak istemiyorum.” gibi şeyler yazdı. Abisinin vefatını hala üzerinden atamıyor bu arada psikolojik olarak yaşama devam edebilmek için büyük bir savaşın içerisinde farkındayım ama bu bana yaptığı ne şimdi?Ben en başında sadece insancıl duygularla yaklaşmıştım o ise geldi aklımı karıştırdı, hoşlanmaya başladım belki de ilerisi bilemiyorum ve şimdi de tek başına verdiği bir kararla bu işi noktalamayı tercih ediyor. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, çok mutsuzum gerçekten…
Bende tam olarak bunu yaşayacağını düşünüp uzak kalmanızı tavsiye etmiştim. Abisi ölmüş acısı tazedir ama size karşı gel gitli yaklaşımı abisi ile ilgili bir durum değil. Aksine zaten zor anında yanında olan birini istersin, hoşlanıyorsan konuşur vakit geçirirsin ama başta zaten soğuktu. O zamanda buna benzer yorum yapmıştım.Samimiyet kurduktan sonra uzaklaştı…
Arkadaşlar merhabalar, belki daha önceki birkaç konuma denk gelmişsinizdir ben ilişkilerden uzak, (şu anda) evlilik düşünmeyen hatta bu yüzden annesiyle karşı gelen, eğitim okul iş hayatında kafası oldukça karışık bir insanım :KK43: Kendi içimde, eğitim hayatımda çözmem gereken bir sürü sorun...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanımlar, bundan 2 ay önce şu konuyu açmıştım. Ben kaşındım sanırım iletişimimi koparamadım birkaç kez yine görüştük ve bu sefer biraz samimileştik. Birkaç gün önce yine birlikteydik gayet güzel vakit geçirdik, her şey iyiydi… Bugün tekrar görüşelim mi diye sordum ve karşılında “bence bir daha buluşmayalım, senin artık bana iyi gelmediğini fark ettim. Duygusal açıdan kafamı karıştırıyorsun, bense bu karışıklığı yaşamak istemiyorum.” gibi şeyler yazdı. Abisinin vefatını hala üzerinden atamıyor bu arada psikolojik olarak yaşama devam edebilmek için büyük bir savaşın içerisinde farkındayım ama bu bana yaptığı ne şimdi?Ben en başında sadece insancıl duygularla yaklaşmıştım o ise geldi aklımı karıştırdı, hoşlanmaya başladım belki de ilerisi bilemiyorum ve şimdi de tek başına verdiği bir kararla bu işi noktalamayı tercih ediyor. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, çok mutsuzum gerçekten…
Birkaç kez görüşmüşsünüz sadece niye seni yarıyolda bırakmış gibi davranıyorsun? Biri biriyle görüşmek istemezse görüşmez bu kararı da tek başına alır yani senden onay alması, uzlaşması da gerekmez. İnsanlar zor zamanlarında sevdiği insanlarla vakit geçirir. Acı ama gerçek sana bir şey hissetse sen ona iyi gelen kişi olurdun ama hissetmiyor. Başından beri de bir şey hissetmediği belli zaten. Bu işin peşini bırak ve üç günlük biri için kendini harap etme bence değmez bunaSamimiyet kurduktan sonra uzaklaştı…
Başkasının derken önceki konuda pek tanımadığım insanın arabasına tek başına binmeye cesaret edemem manasındaydı. Evet samimiyetten kastım yakınlaşmaydı.Samimilestik, yakinlastik demek sanırımvalla merak ettim açıkçası, başkasının arabasına binmeyen bir kadının, bu adamla ne kadar yakınlaştığını.
Ne kadar düşünürsek o kadar karışıyor çoğu zaman aslında işler. Sonra o derin düşüncelerde kayboluyoruz...Bu kadar derin dusunmene gerek yok bence.
Belki de sadece istemiyordur.
Bunu psikolojik nedenlere dayandırmak da senin varsayimin.
Bazen cevap çok basittir,genelde bunu karmasiklastiran insanlar oluyor.
Yani deniyor,kendisini zorluyor,sana şans veriyor ama olmuyor.
Çocuk bunu fark etmiş olmaz mı ?
Böyle yaptı gerçektenBence çok düşünme çokta anlam yükleme . Üzülürsün . Abisinin acısını atlamamış biri yakınlaşmaz heralde diye düşünüyorum . Bahanesi hazır , her defasında biraz daha yakınlaşır psikolojim bozuk diyerekten geri çekilecek.