- 14 Haziran 2019
- 665
- 762
Samimiyet kurduktan sonra uzaklaştı…
Arkadaşlar merhabalar, belki daha önceki birkaç konuma denk gelmişsinizdir ben ilişkilerden uzak, (şu anda) evlilik düşünmeyen hatta bu yüzden annesiyle karşı gelen, eğitim okul iş hayatında kafası oldukça karışık bir insanım :KK43: Kendi içimde, eğitim hayatımda çözmem gereken bir sürü sorun...
www.kadinlarkulubu.com
Merhaba hanımlar, bundan 2 ay önce şu konuyu açmıştım. Ben kaşındım sanırım iletişimimi koparamadım birkaç kez yine görüştük ve bu sefer biraz samimileştik. Birkaç gün önce yine birlikteydik gayet güzel vakit geçirdik, her şey iyiydi… Bugün tekrar görüşelim mi diye sordum ve karşılında “bence bir daha buluşmayalım, senin artık bana iyi gelmediğini fark ettim. Duygusal açıdan kafamı karıştırıyorsun, bense bu karışıklığı yaşamak istemiyorum.” gibi şeyler yazdı. Abisinin vefatını hala üzerinden atamıyor bu arada psikolojik olarak yaşama devam edebilmek için büyük bir savaşın içerisinde farkındayım ama bu bana yaptığı ne şimdi? Ben en başında sadece insancıl duygularla yaklaşmıştım o ise geldi aklımı karıştırdı, hoşlanmaya başladım belki de ilerisi bilemiyorum ve şimdi de tek başına verdiği bir kararla bu işi noktalamayı tercih ediyor. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, çok mutsuzum gerçekten…