görüşmediğime pişmanım n eyapayım

ama durup durp aklıma geliyor bu Allah tarafından mı yoksa duygusl bir boşluğa düştüğüm içn mi oluyo bilmiyorum
Allah nasip edecekse zaten olur, senin msj atman sart degil..
takinti bence, acaba diyorsun.. ama deme!
haa illa riske girip kucuk dusecem diyosan, sen bilirsin..
bi de ben her zaman erkegin adim atmasi taraftariyim.. bende boyle, dogru veya yanlis..

of ya şeytan diyo ki rezil olursan ol denemekten ne çıkar
Kaşınıyorsun Hoppa Ama aklımda kalacağındansa, tersleneceksem de deneyeyim diyorsan dene tabi...en azından dediğin gibi olayı kafandan atarsın.

Ben oğlanın yerinde olsam çok piss bozarım...ne oldu, sen 6 aydır beni mi düşünüyorsun; kimsecikler mi sana bakmadı derim.

amaaaaan, bu kadar aklınızı kurcalıyosa doğum gününü vs özel bi günü kutlama bahanesiyle yazın. Konuşma başlatırsa ne ala,başlatmazsa kendi bilir...

Aklında kalmaktansa bir adım atacaksan bence ilk önce teyzenden cocugun hayatinda biri olup olmadigini ogren eger yoksa teyzene dusunceni belirt kismetse olur.Eger sevgilisi varsa sende faceden ulasirsan hic hos olmaz.

Acaba bu surede kendinize uygun birini bulamadiginiz icin umutsuzluga kapildiniz da o yuzden mi tekrar konusmak istiyorsunuz? Birde o kisinin hayatinda biri olmadigina emin misiniz?

feceden ekle sende kabul ederse bir bahane bulur konuşursun ne olacak en azından aklına takılmamış olur.

arada teyze, anne bi sürü karakterin olduğu durumda tel vermemen garip olmuş bence cocuk haklı. Kendini birazdan ağırdan satmak istemişsin ama tutmamış.

Neyse derdine çare; cocuk hala fb arkadaşınsa ve mesleğiyle ilgini sağlam bi soru sor.

Iyide face vermek numarani vermekten daha ozel bisey degilmi. Sonucta gerekli tum bilgilerin fotograflarin yedigin ictigin gezdigin hersey facetedir. Is isten gecmis bence aileler isin icinde oldugun icin asla kendini riske atmamalisin ters bisey soylerse daha kotu olur. Seninki sadece kesfedememis olmanin verdigi gizli bi merak

keşkeler insanın ömrünü yer bititrir.. belki o da seni unutamadı belkimesaj atman onu mutlu edecek. insanlar neden hemen ters cevep verir olmaz gibi yorumlar yapıyor anlamıyorum

ama benimk bilinçli bir tavır değildi yaptığım cahilliğimden hiç bir tecrübem yok o da alındı ve bir daha birşey yazmadı ben de onu facaeden çıkardım üstüne
sen adama telefon numaranı vermeyip sapık muamelesi yap, üzerine facebooktan sil sonra da pişman oldum.
tecrübesizsen de 27 yaşındasın, çocuk değilsin. bu sana ders olsun, erkeklere doğru davranmayı öğren. her erkek karşıdaki kız "hoşt" çekince "ay ne namuslu kız, kesin evlenmem lazım" demez, "deli mi ne, adam gibi 2 laf edilmiyor, ömür mü geçer bununla" diyen, görmüş geçirmiş, kadın tanımış erkekler de var, hayır da böylelerinde var zaten.
bundan sonra zor kızı oynamak yerine kadın sitelerine falan takıl azıcık flört etmeyi öğren, kıvraklık seni "kötü kız" yapmaz.

teyzemin önerisiyle biriyle facede görüştüm ilk konuşmada benden telefon numaramı istedi ben vermedim ve biraz terslemiş gibi oldum istemeden hatta çoçuk annesine kırıldığını kendine sapık muamelemesi yaptığımı söylemiş ve olay burda bitti . Bunlar ekim ayında oldu ama benim aklım onda takılı kaldı pişman oldum .belkide o zaman görüşseydik olumlu olmayacaktı ama aklımda kaldı işte . şimdi cocuğa faceden yazsam utanıyorum ailesinede söyleyebilr sizce ne yapayım
Canım hiç tavsiye etmem.. :KK43::KK43:

Zamanında aynı şeyi yaşadım, çocugu ters davrandım, aradı açmadım o da bi daha aramadı,üstüne face de ben sildim, sonra bende kıymete bindi , bir yıl sonra mesaj attım doğum günü bahanesiYle, kibarca tesekkür etti bi daha yazmadı, bi hafta sonra nişanlandığını duydum, bi daha hiç görüşmedik... 3 sene sonra bana mesaj attı napıyosun diye, baktım nişanlasından ayrılmış, bende cevap verdim , bir kere buluştuk , baktım sonra arayıp sormuyo hala , ben arıyorum adam da tık yok, bi süre sonra öğrendim ki nişanlısıyla barışmış , düğün davetiyesi gönderdi bana:))

numara vermeyince cici ev kızı olduğunuz düşülmüyor malesef üstelikte teyzeniz aracıyken adam haklı bence.. bir de bu kadar kişi bir şey yazma demiş bencede öyle siz hala ne yazsam diyorsunuz. birde niye bu kadar takıldınız 6 ayda neler unutuluyor bir kere görrdüğünüz insanı unutmama nedeniniz boşluktan bence.. başkası olmayınca aa o vardı bi denesem mi demişsiniz. yapmayın çocuk oyuncağı gibi.. hem belkş sevgilisi vardır..

şu an elinde ne var? HİÇBİR ŞEY. yazarsan kaybedeceğin bir şey yok yani. En fazla benim sevgilim var ya da nişanlıyım diye kestirip atar ama siz böyle her seferinde keşke yazsaydım der durursunuz. Yazın gitsin bence.

X