Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya işte benim hiç böyle bir geçmişim yok bu yüzde çok çekingen ve utngaç olduğum için numaramı vermemiştim
unut gıtsın deneme belkı baskaasıyla görüşüyordur onuru kırılmıştır şahsen ben olsam kırılırdım . ha cok umursadıysan teyzenın ağzını ara belkı o kdr da tepkılı deıldırteyzemin önerisiyle biriyle facede görüştüm ilk konuşmada benden telefon numaramı istedi ben vermedim ve biraz terslemiş gibi oldum istemeden hatta çoçuk annesine kırıldığını kendine sapık muamelemesi yaptığımı söylemiş ve olay burda bitti . Bunlar ekim ayında oldu ama benim aklım onda takılı kaldı pişman oldum .belkide o zaman görüşseydik olumlu olmayacaktı ama aklımda kaldı işte . şimdi cocuğa faceden yazsam utanıyorum ailesinede söyleyebilr sizce ne yapayım
Bunlar ekim ayında oldu
ama durup durp aklıma geliyor bu Allah tarafından mı yoksa duygusl bir boşluğa düştüğüm içn mi oluyo bilmiyorum
Hiçbirşey yapma.teyzemin önerisiyle biriyle facede görüştüm ilk konuşmada benden telefon numaramı istedi ben vermedim ve biraz terslemiş gibi oldum istemeden hatta çoçuk annesine kırıldığını kendine sapık muamelemesi yaptığımı söylemiş ve olay burda bitti . Bunlar ekim ayında oldu ama benim aklım onda takılı kaldı pişman oldum .belkide o zaman görüşseydik olumlu olmayacaktı ama aklımda kaldı işte . şimdi cocuğa faceden yazsam utanıyorum ailesinede söyleyebilr sizce ne yapayım
ama benimk bilinçli bir tavır değildi yaptığım cahilliğimden hiç bir tecrübem yok o da alındı ve bir daha birşey yazmadı ben de onu facaeden çıkardım üstüne
of ya şeytan diyo ki rezil olursan ol denemekten ne çıkar
o seni unutmuştur bile
Zor kizi oynayacagim derken sacma sapan bir hareket yapip cocugu kacirttin.. sonra baktin gelen giden yok tekrar cocuga sardin dimi okdar zaman sonra tekrar iletisime gecme bence
Not: kezbaniçe