görüşmediğime pişmanım n eyapayım

ama durup durp aklıma geliyor bu Allah tarafından mı yoksa duygusl bir boşluğa düştüğüm içn mi oluyo bilmiyorum

ya işte benim hiç böyle bir geçmişim yok bu yüzde çok çekingen ve utngaç olduğum için numaramı vermemiştim

herkes nıye vermedın demışte oyle dank dıye numara ıstemır mı...bende arkadasım vasıtasıyla esımle tanıştım senın gbı once faceden ekledı ılk konuşmada numaramı ıstedı kıbarca reddettım vermedım sonrakı gunler vazgecmedı sırf oğlen aralarında geldı faceden konuştu yazık.....1 haftaya verdım zaten....yanı cokda kurcalamaya gerek yok ısteseydı bır sekılde devam ettırırdı kendını suçlu hıssetme ve bana kalırsa asla adım atma kapat o defterı

ne gerek var adamın belki hayatında biri vardır şimdi tehlikeli bence geçmiş gitmiş önüne bak

teyzemin önerisiyle biriyle facede görüştüm ilk konuşmada benden telefon numaramı istedi ben vermedim ve biraz terslemiş gibi oldum istemeden hatta çoçuk annesine kırıldığını kendine sapık muamelemesi yaptığımı söylemiş ve olay burda bitti . Bunlar ekim ayında oldu ama benim aklım onda takılı kaldı pişman oldum .belkide o zaman görüşseydik olumlu olmayacaktı ama aklımda kaldı işte . şimdi cocuğa faceden yazsam utanıyorum ailesinede söyleyebilr sizce ne yapayım
unut gıtsın deneme belkı baskaasıyla görüşüyordur onuru kırılmıştır şahsen ben olsam kırılırdım . ha cok umursadıysan teyzenın ağzını ara belkı o kdr da tepkılı deıldır

evlenme programlarında kimisi taliplerini reddeiyo, sonra zaman geçiyo kimse gelmiyo, o kişide talibine davet gönderiyo geri gel diye seninkide böyle olmuş
geçen zaman içinde kimse çıkmadımı karşına, sende bununla tekrar bi şansımı deniyimmi diyosun. ben olsam kabul etmezdim

ama benimk bilinçli bir tavır değildi yaptığım cahilliğimden hiç bir tecrübem yok o da alındı ve bir daha birşey yazmadı ben de onu facaeden çıkardım üstüne

Facede hala ekli ise birşeylerini begen yada yorum yap bakalım ,

hayır hep ondan bir mesaj diye bekledim gelmeyince bu bekleme durumumdan sıkıldığım için faceden çıkardım

hayır telefonunu hemen vermek istemezsin anlarım da terslemek neden?
bence daha üsteleme olan olmuş.

Bunlar ekim ayında oldu

Şimdiye kadar çoktan zaman aşımına uğramalıydı bir araya gelme ihtimaliniz.

ama durup durp aklıma geliyor bu Allah tarafından mı yoksa duygusl bir boşluğa düştüğüm içn mi oluyo bilmiyorum

Allahtan olduğuna inanıyorsanız Allahın bir vesileyle tekrar yollarınızı birleştireceğine de inanın.

Bu vesilenin sizin çabanız olması gerektiğini de düşünmeyin.

İnsanlar ayrılıp farklı ülkelere gidiyorlar, başkalarıyla evleniyorlar.

Yıllar sonra eşlerini kaybedip bir sebepten tekrar birleşebiliyorlar.

Boşluktan olduğuna inanıyorsanız da bunca zaman sonra ses vermenizin ne kadar abes olacağını düşünün, geçer.

Üstelik "arada aileler var, çocuğun ne kadar kötü niyeti olabilir ki" vs diye düşünüyor, numaranızı vermediğinize üzülüyorsunuz ama...

Sizi kafaya takan doğru adam numara vermemeye bakmaz.

Elbette musallat olmaz ama ortam yaratır, şartları oluşturur, yollarınız kesişir.

Bu olaylar ekimde olup bittiyse onun için numaranızı almamak pek de mühim değilmiş demek ki...

Siz de onun yaptığını yapın, unutun gitsin.

teyzemin önerisiyle biriyle facede görüştüm ilk konuşmada benden telefon numaramı istedi ben vermedim ve biraz terslemiş gibi oldum istemeden hatta çoçuk annesine kırıldığını kendine sapık muamelemesi yaptığımı söylemiş ve olay burda bitti . Bunlar ekim ayında oldu ama benim aklım onda takılı kaldı pişman oldum .belkide o zaman görüşseydik olumlu olmayacaktı ama aklımda kaldı işte . şimdi cocuğa faceden yazsam utanıyorum ailesinede söyleyebilr sizce ne yapayım
Hiçbirşey yapma.

ama benimk bilinçli bir tavır değildi yaptığım cahilliğimden hiç bir tecrübem yok o da alındı ve bir daha birşey yazmadı ben de onu facaeden çıkardım üstüne

Şansını dene canım ekle faceden kabul ederse sevgilisi yok demektir zaten. Etmezse içinde pişmanlık kalmamış olur

O çocuk çok bayılsaydı size öyle hemen kestirip atmazdı. Biraz uğraşırdı. Ha karakteri böyleyse herşeye alınan trip atan erkekle de sen hiiiç uğraşma çekilmez o adam. Şimdi yazsan da ağırdan satar kendini paşam.

Bu is olacak olsaydi bir sekilde ulasir telefonunu bulurdu senin zaten. Takinti yapmissin kacan balik buyuk olur hikayesi. Bence dusunme artik. Ya da en kotu sen yazma sakin ama teyzene soyle yine bir el atsin o da en kotu ihtimal. Onun disinda da sakin birsey yapma
ben esimle tanisma hikayemizi anlatmistim daha once uzun uzun tam seninki gibi bir durum.
Benim tayinim cikti valiz hazirliyorum 5 10 dk. Sonra evden cikacam 12 saat uzaga gidecem tatilin son gunu. Hop zil caldi esim yengesi annesi babasii vs. Beni gormeye gelmisler. Daha onceden babalar taniyorlar birbirlerini. E bizde dusman da olsa misafir geri cevrilmez. Buyur edildi. Biz tanistiracaklar guya. Ben nasil kizdim emrivaki yapildi diye. Kac yasina gelmis koskoca muhendis olmus okumus etmis adam annesiyle kiz gormeye geliyor diye dusundum. Sen misin bana emrivaki yapan. Tamam dedim tanisalim ayri odaya gectik amacim yukardaki sebepten dalga gecip igneleyip gondermek. bir iki kelime bisey konustuk. Biraz ima ettim dusunduklerimi filan sonra bir konuda oyle birsey dedi ki ben sasirdim oyle bir cevap beklemiyorum tabi. Dedim dusunmeli miyim acaba digerlerinden farkli bir hayat gorusu var. Neyse o ara telefonumu istedi gidecem ya. Niyeyse vermedim giiciklik etmek icin. 15 dk. Kadar gorustuk sonra ben yola ciktim ertesi gun annem aradi. Beyimiz babami aramis. Benim niyetim ciddi mumkunse izniniz olursa telefonunu verin konusalim. Annem de beni ariyor babana boyle boyle demis diyebabam benden izinsiz vermek istemiyor benim fikrimi aliyor. Annemlere siz bilirsiniz dedim. Babam sukut ikrardan gelir mantigiyla vermis biz oyle basladik ve 4.5 yillik evliyiz. Guya kisa yazdim neyse sozun kisasi olacak olsaydi hersekilde sana ulasirdi sakin arayim deme
of ya şeytan diyo ki rezil olursan ol denemekten ne çıkar

O çocuk kaderinde olsaydı En başta güzel görünürdü, emin ol ona karşı adım atsanda olmayacak. Ben o hatayı yaptım çünkü :) .ALLAH kaderine yazsaydı en başında güzel gösterirdi sana

Zor kizi oynayacagim derken sacma sapan bir hareket yapip :KK70: cocugu kacirttin.. sonra baktin gelen giden yok tekrar cocuga sardin dimi :KK70: okdar zaman sonra tekrar iletisime gecme bence

Not: kezbaniçe :KK70:

Zor kizi oynayacagim derken sacma sapan bir hareket yapip :KK70: cocugu kacirttin.. sonra baktin gelen giden yok tekrar cocuga sardin dimi :KK70: okdar zaman sonra tekrar iletisime gecme bence

Not: kezbaniçe :KK70:

aynen...

X