görüşmediğime pişmanım n eyapayım

Smyrina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
283
28
36
teyzemin önerisiyle biriyle facede görüştüm ilk konuşmada benden telefon numaramı istedi ben vermedim ve biraz terslemiş gibi oldum istemeden hatta çoçuk annesine kırıldığını kendine sapık muamelemesi yaptığımı söylemiş ve olay burda bitti . Bunlar ekim ayında oldu ama benim aklım onda takılı kaldı pişman oldum .belkide o zaman görüşseydik olumlu olmayacaktı ama aklımda kaldı işte . şimdi cocuğa faceden yazsam utanıyorum ailesinede söyleyebilr sizce ne yapayım

olan olmuş üzerinden 6ay geçmiş ne gerek var ki herşeyin hayırlısı diyin geçin gidin yani

o seni unutmuştur bile

sakın oyle bsy yapma.. tanimiyosun bile.. terslerse daha beter olur..

bi de face'den zaten gorusmussun, hem de oneri uzerine evlilik niyetiyle.. her gun face'de begeni yapip yazisacak degildiniz herhalde..
şöyle zor kiz tribine zorla girilmeye calisilmasi da beni hasta ediyor..
cocuga yazip kendini kotu duruma dusurme.. unut gitsin..

ya işte benim hiç böyle bir geçmişim yok bu yüzde çok çekingen ve utngaç olduğum için numaramı vermemiştim

Eğer bu kişinin hayatında yeni biri yoksa eminsen girişimde bulun abartmadan. Zaten onun da aklında kalmışsan konu açılır.

ne diyeceğimi bilmiyorumki birde ailelerde işin içinde olduğundan ailesine söylerse rezilliğim dahada artacak

Her haltı annesine yetiştiren birinden uzak dur, derim.

Yazma! Niye yazıyorsun. Yaptığın şeyin sonuçlarına katlanacaksın. Zamanında sen ona bunu yaptığına göre, onun da aynını yapmaya hakkı var ve bu ihtimal çok yüksek. Kendini küçük düşürmek istemezsin. Değil mi?

Bazı şeyleri göze almak lazım ama. Ailesine söylerse bırak gitsin başka şeyleri de söyleyebilir ilerde. Takıntı olmasından iyidir bazen konuşmak. Rahatlatır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…