Görüşme ve muayene için ücret almayan doktorları yazalım ...

ync

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
78
1
benim bildiğim güner uysal almıyor ... teoman doğan , nazım çerkeş e vermiştim ... ahmet karacalar da 185 tl alıyormuş ...

op. dr yusuf can da görüşme ücreti almıyor ve ben 2 kez gittim görüşmeye ikisinde de hiç bir ücret ödemedimyerimseniben

Op.Dr.A.Emre ılhan görüşme ücreti almıyor, çok ilgili ve burun estetiği konusunda kesinlikle yetkin birisidir..doktorum die solemiyorum..:)

dr tuğrul turan da muayene ücreti almıyor 2 saatini de ayırıyor

Ferruh Bingül de muayene ücreti almıyor ilk görüşmeye gittiğim doktordu gayette ilgiliydi :)

Kizlar zuhtu demir'in muayene ucreti hakkinda bilgisi olan varmi?

Baris begin direkt asistanindan randevu alirsan baris bey de almiyor AMA memorial hastanesinden arayarak alirsan hastane sekreterleri giriste aliyor

Bayan estetik cerrah Op. Dr. Eser Aydoğdu da ilk görüşme için ücret talep etmiyor yeri bostancı istanbul

kızlar ben görüşmeye gittiğimden biliyorum.barış çakır'da naci çelik te muayene ücreti almıyolar. özellikle barış çakır 2 saatini ayırmıştı bana.şok olmuştum delikafadulden 2 doktorda inanılmaz ilgili insanlar.burdanda teşekkür etmek isterim alkisalkisalkis

Son düzenleme:
kızlar peki muayene ücreti almadıkları görüşmede tasarım yapıyorlar mı? ne görüşüyosunuz bilgi verir misiniz?

X