- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- Konu Sahibi kraliceeee
Ailesi iyi olmayandan iyi bi es olur mu.. Yani şöyle anlatayım babası yok üvey babası kotu aliskanlikta, kız kardeşi 17 yasında hamile kalıp evlendi annesi de öyle böyle .. Öyle böyle dememden kasıt bizim burda bayanlar hep kapalı genelde 40 yas ve ustu,annesi açık iste ne bilim sac bas yapiyo oje suruyo makyaj yapiyo, tabi benim için normal ama buradaki kadınlar cahil kaldığı için olumlu bakmiyo. Sevgilimin gerçek babası da iyi olsa sahip çıkardı ona zaten nyse durumlar boyle sizce böyle bi aileden iyi bi evlat cikarmi..
Ben sevgilime güveniyorum kaç senden beri beraberiz ama iste ailesi yüzünden kavusamiyoruz onların bu halleri onuda suçlu yapiyo, oysa işinde gücünde hic bi koru alışkanlığı da yok ama bnde korkuyorum açıkçası acaba onlar gibi olur mu..
Bunca zamandır berabermişsiniz .Şimdi neden sıkıntı oldu sizin için annesi olsun kardeşi olsun tanıyormuşsunuz zaten . Bence gayet güzel bir yaşam süren bir aile de büyük fırtınalar girdaplar içine girebilir . Hayat sürprizlerle doludur .