görüşlerinizi cevaplarinizi bekliyorum..

Ailesi iyi olmayandan iyi bi es olur mu.. Yani şöyle anlatayım babası yok üvey babası kotu aliskanlikta, kız kardeşi 17 yasında hamile kalıp evlendi annesi de öyle böyle .. Öyle böyle dememden kasıt bizim burda bayanlar hep kapalı genelde 40 yas ve ustu,annesi açık iste ne bilim sac bas yapiyo oje suruyo makyaj yapiyo, tabi benim için normal ama buradaki kadınlar cahil kaldığı için olumlu bakmiyo. Sevgilimin gerçek babası da iyi olsa sahip çıkardı ona zaten nyse durumlar boyle sizce böyle bi aileden iyi bi evlat cikarmi..
Ben sevgilime güveniyorum kaç senden beri beraberiz ama iste ailesi yüzünden kavusamiyoruz onların bu halleri onuda suçlu yapiyo, oysa işinde gücünde hic bi koru alışkanlığı da yok ama bnde korkuyorum açıkçası acaba onlar gibi olur mu..

Bunca zamandır berabermişsiniz .Şimdi neden sıkıntı oldu sizin için annesi olsun kardeşi olsun tanıyormuşsunuz zaten . Bence gayet güzel bir yaşam süren bir aile de büyük fırtınalar girdaplar içine girebilir . Hayat sürprizlerle doludur .

Sevdıgınle evlendıgınde onun aılesıyle de bır bagın olması gerekıyor.Ailesini böyle yargılayamazsın.Belki ailesinden farklı bır anlayışa sahıptır .Buda onu farklı kılar.Zaten sevdıgın zamanla iç yüzünü gösterir.Sadece acele etme derım ben ... Zamana bırak ...

Herkes illa anne babasi gibi olacak diye birsey yok ..ama bence kiyida kösede illa bir düsünce yapisi veya bakis acisinin benzerligi olabilir ayni evin icinde yasadiysa yillarca.

Yok yok. Çok kızıyorum ben ailesine bakarak insanları yargılayan kişilere. Sevgilinden eminsen devam etmelisin bence. Anne babasının yaptığı kötülükler, hayatta karşılaştığı zorluklar eğer ders almasını bildiyse ona ders olmuştur hatta onu olgunlaştırmıştır. Sen kesin eminsen devam et. Kimsenin dediğine de kulak asma ve başkalarının laflarıyla gidipte senin ailen şöyle böyle diyerek kalbini kırma. Yazıkk. o_O

tavsiye; "oradan taşının" insanların yaşadığı yerlerde yaşamaya başlayın.

Öyle böyle ne demek? Gerçekten merak ettim. Türkçe'deki karşılığı nedir???

Kötü alışkanlıkların gen aktarımıyla olduğunu araştırmalar hala ispatlayamadı.
Bireyin karakterinin şekillenmesinde 'çevre' faktörü çok önemlidir fakat yine de iyi ile kötüyü seçebilme dürtüsü bizlerin elindedir.
İlgisiz ebeveynlerin çocuklarının yuvalarına çok daha iyi bağlandığını gördüğümüz gibi, aynı anne babaya sahip, aynı çevrede, aynı kültürde büyüyen kardeşlerinin karakterlerinin siyah ve beyaz kadar zıt olduğunu da görebiliyoruz.
Sonuç olarak; siz ya tanıdığınız adama güvenip bu yola gireceksiniz ya da içinizdeki şüpheyi dinleyip vazgeçeceksiniz...

O öyle böyle tabiri nedir?
Bir kaç sene sonra (40 yaş üstü olunca) senin deyiminle öyle böyle olacak bir kadınım. Yine de fikrimi öğrenmek ister misin?

Anne babanın yukunu taşıyan bi genç çok zor senin bile kafanı karıştırmış uzun süredir birlikteymişsin şimdiye kadar bir yanlışını görmediysen sorun cıkmaz diye düşünüyorum.armut herzaman dibine düşmüyorm

X