görüşlerinizi cevaplarinizi bekliyorum..

kadın açık diye öyle böyle yazan bir konu sahibi iyilikten bahsediyor.sok içindeyim. Valla ne iyi ailelerden ne fesat, kötü kalpli evlatlar çıkıyor o yüzden hersey olabilir.sen önce sizin oradaki fesat düşünceli insanlardan kurtul.
Ben onları savunuyorum hatta annme oturmaya bile gitmeyelim diyorum çünkü hemen dedikodu cikarcaklar

Sizin oradaki mağara kadınları konuşabiliyor mu yahu? İyi bir gelişme...

Ben onları savunuyorum hatta annme oturmaya bile gitmeyelim diyorum çünkü hemen dedikodu cikarcaklar
Iyi de o cümleleri yazan bizzat sensin ama, biraz ne yazdığına da bakmalı insan.

Eğer evlendikten sonra da senin ailen öyle böyle deyip sevgilini rahatsız edeceksen evliliği hiç düşünme derim.

Iyi de o cümleleri yazan bizzat sensin ama, biraz ne yazdığına da bakmalı insan.

Eğer evlendikten sonra da senin ailen öyle böyle deyip sevgilini rahatsız edeceksen evliliği hiç düşünme derim.
Ya şöyle açık anlatayım iki komşumuz bize geldi onlarda tasinacakti biri dedimi kiralar pahalıdır orda falan, diğerinde sen merak etme onlar çift taraflı çalışır öderler dedi neye dayanarak dedi bilmiyorum o bugn bugün o kadından nefret ettim

Bende açık giyinen biriyim ojede duruyorum açıkta giyiniyorum sakin yalnis anlasilmasin ama hani onun yaşındakiler kapalı olduğu için burdakilere garip geliyo benim icn kesinlikle normal
Senin için normal olsaydı o cümleleri kurmazdın.
Senin aklın yok mu milletin aklı ile konu açıyorsun.

Sorunuzun cevabı: Hayır ailesinin kötü olması sevgilinizi de kötü biri yapmaz. Benim eşimin babası alkolik ve en ufak bir seyde mesela sözünü kestiğinizde(alkollü olsada olmasada) kıyameti koparır 2 sokak öteden duyulacak sekilde azarlar sizi rezil eder eline gecen esyayı kırar parcalar, böyle bir adam.
Annesi sizin öyle böyle diye tabir ettiğiniz tarzda bir kadın. Üstelik büyü müyü olayları da hak getire.
Ama eşimin onlarla alakası yok.

Sizle alakalı şahsi fikrim: Sevgiliniz üstünüze geldiğinde senin ailen şöyle ailen böyle(!) demişsiniz ki bu sekilde evlilik yürütemezsiniz. Ailesini devamlı küçültücü ifadeler kullandıgınızda sevgiliniz bunu kaç defa daha sineye ceker bilemiyorum.

Onu ben de merak ettim başı açık,ojeli 40 yaş üstü bayanların öyle böyle olduğu bir mekan neresi olabilir diye ? ? ? ?
Annem 55 yaşında başı açık bakımlı bi kadın demek ki konu sahibinin yaşadığı taş devrinden kalma bi yerde olsaydı hakkında neler diyeceklermis:KK53:

Ailesi iyi olmayandan iyi bi es olur mu.. Yani şöyle anlatayım babası yok üvey babası kotu aliskanlikta, kız kardeşi 17 yasında hamile kalıp evlendi annesi de öyle böyle .. Öyle böyle dememden kasıt bizim burda bayanlar hep kapalı genelde 40 yas ve ustu,annesi açık iste ne bilim sac bas yapiyo oje suruyo makyaj yapiyo, tabi benim için normal ama buradaki kadınlar cahil kaldığı için olumlu bakmiyo. Sevgilimin gerçek babası da iyi olsa sahip çıkardı ona zaten nyse durumlar boyle sizce böyle bi aileden iyi bi evlat cikarmi..
Ben sevgilime güveniyorum kaç senden beri beraberiz ama iste ailesi yüzünden kavusamiyoruz onların bu halleri onuda suçlu yapiyo, oysa işinde gücünde hic bi koru alışkanlığı da yok ama bnde korkuyorum açıkçası acaba onlar gibi olur mu..
Öyle bir aileden gelmek sevdiğinin sucu değil fakat siz evlenirken ailelerde evleniyor bir nevi goruşecekler gidip gelecekler ve büyük sorun yasaya bilirsiniz sonuçta sevgilin ailesini reddedemez

Canım yorumlardan da anlayacağın üzere türkiyedeki çoğunluk asla kötü gözle bakmaz anlattığın anneye .. Umarım nişanlın ailesi yüzünden bu derece insanlık dışı muammele görmeyeceği gerçek allah sevgisi ve korkusu olan ,vicdanlı ,aydınlık beyinli insanların olduğu bir yerde yaşama şansı elde eder

yaşamadan bilinmez.
ama böyle insanlar genelde sıcak bir aile hasreti çekerler..
ve dört elle sarılırlar

Ailesi iyi olmayandan iyi bi es olur mu.. Yani şöyle anlatayım babası yok üvey babası kotu aliskanlikta, kız kardeşi 17 yasında hamile kalıp evlendi annesi de öyle böyle .. Öyle böyle dememden kasıt bizim burda bayanlar hep kapalı genelde 40 yas ve ustu,annesi açık iste ne bilim sac bas yapiyo oje suruyo makyaj yapiyo, tabi benim için normal ama buradaki kadınlar cahil kaldığı için olumlu bakmiyo. Sevgilimin gerçek babası da iyi olsa sahip çıkardı ona zaten nyse durumlar boyle sizce böyle bi aileden iyi bi evlat cikarmi..
Ben sevgilime güveniyorum kaç senden beri beraberiz ama iste ailesi yüzünden kavusamiyoruz onların bu halleri onuda suçlu yapiyo, oysa işinde gücünde hic bi koru alışkanlığı da yok ama bnde korkuyorum açıkçası acaba onlar gibi olur mu..
valla tarla neyse o cıkar derler yarın öbür gün seninkininde snei bırakmıcagının garantisi varmıs sorumsuz babanın sorumsuz cocugu olurr
aile cok öenmli cnm bence ipsiz sapsız birine sırf asıgım nasılsa degismez gözüyle bakma i

bi ailene danıs bakalım onlar ne dicek

Az önce başka bir konuya yazdım. Neden insanlar ailelerine göre değerlendirilir ki. Bu durumda beni ben olduğum için tanıyıp değerlendirmek yerine babama göre beni değerlendirseler ben kesin evde kalırım. Ne aileler var melek gibi çocukları para için kendi ailesini soyuyor. İnsanın kişiliğine bakın onlar bi oje için bile değerlendirdiğinde cahil diyorsanız sizde onlar gibi olmayın.

X