Görüşlerini yazın lütfen

meliiissyilmzzz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
27
1
16
28
Herkese merhaba arkadaşlar :) dün yumurtlama günümdü korunmasız ilişkiye girdik eşimle sizce hamile kalır mıyım? Bu yumurtlama doğurgan dönem falan hiç anlamam böyle şeylerden yüzde kaç hamile kalma olasılığım

Hamilelik belirtileri gebe kaldıktan 6 hafta sonra ortaya çıkar. Yani adet tarihiniz geçmeden kasık batması bulantı vs yaşanması çok düşük ihtimaldir. Çok kafanıza takıyorsanız ilişkiden 8 gün sonra kan verin direkt çıkar. Ama o şekilde beklemek daha zor. Çünkü
İdrar testi
Kan testi
2. Kez kanda teyit etme.( artış var mı diye)
Kese görünmesi
Kalp atışı.
Çok erken öğrenirseniz zor olur. Şahsi fikrim tabi. Umarım gebesinizdir

İki hafta beklicez artık korktugum şey ağır işte çalışıyorum 8 saat ayaktayım ve ağır yükler kaldırıyorum eğer hamileliğimi fark etmezsem bişey olursa diye tek korkum o

Hakkınızda hayırlısı.
Bu kadar takıntı haline getirmeyin

Merhabalar umarım hamilesinizdir benimde böyle bir sorum olucaktı hastalığım bitikten sonra ilişki yaşadık eşimde daha sonra 10. Gün akıntım oldu fazlasıyla ve şeffaf kokusuz bir gün sonrada kahverengi bir kanamam oldu az iki gün sürdü sonra kesildi bel ağrım baş ağrım kasık ağrım var ve bu aralar kendimi çok strsli hissesiyorum eşimde öyle söylüyor yemeklere karşı iştahsızlık oldu kokularıda hemen alabiliyorum sizce hamilemiyimdir lütfen cevaplayın :)

1 ay içerisinde hamile kalınabilen gün o gündür zaten . Kalabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…