- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
- Konu Sahibi asenasenaaaaaa
-
Aç gözlülükle ne alakası var? Ben de para gitmesin diye parklarda oturan biriydim. Ama karşımdaki bunu istemiyorsa zorlayamam. Eşimle sevgiliyken sürekli hediye alırdı bana aç gözlü mü olduk yani?Bende sevgiliyken eşim para haracamsn gerek yok masrafa diye kafeye götürüyordum zorla gidip parkta oturuyorduk şimdi görüyorum da millet sevgiliyken kendilerinde kıyafetler ayakkabılar takılar hediyeler aldırıyor biz mi salagiz onlar mı çok aç gözlü bilemedim
Konuyu okuyunca standart bir ilişki diye düşündüm ama bu son cevaplarınızı okuduktan sonra şanslı olduğunuzu düşünmeye başladım.
Erkek arkadaşınız sınırı iyi biliyor, fazlası bu ilişkiyi ayakta tutamazdı.
Beklediği bütün ilişkiler böyle, hepimiz ilgi, sevgi yoksunuyuz bacım, bulmuşsun bir tosuncuk kaçırma bas nikahı dememizdi bence. Adam çöpün dolduğunu görüp çıkartmaktan aciz biz sevgi göstermekten falan bahsediyoruz. O level çok uzaktaAy ben de konuyu ciddiye alıp yorum yapmışım.Özellikle son mesajlarınızı okuyunca diyeceğim şu herkes hakettiğini yaşıyor.Yani sizde de öyle bir romantik olayım,aşk böcüğü olayım havası yok.Üslubunuz da çok çirkin.İstediğiniz cevapları alamayınca -ki nasıl cevaplar istiyordunuz orasını anlamadım- bir anda insanlarla dalga geçmeye çalışmışsınız ama komik duruma siz düşmüşsünüz.Ayrıca derdiniz ne onu da anlamadım.İki tosuncuk hallerinizden memnum yuvarlanıp gidiyorsunuz işte
Neyse ben gideyim de aşk böcüğümle ilgileneyim,sanırım soyları tükenmek üzere bazılarına göreBeklediği bütün ilişkiler böyle, hepimiz ilgi, sevgi yoksunuyuz bacım, bulmuşsun bir tosuncuk kaçırma bas nikahı dememizdi bence. Adam çöpün dolduğunu görüp çıkartmaktan aciz biz sevgi göstermekten falan bahsediyoruz. O level çok uzakta
Böyle diyenlerin nedense ilişkilerinde Baska tür sıkıntıları oluyor6 yıllık evliyiz.Adam bana adımla hitap etse bozuluyorum.Öyle alışmışız.Şiir falan olmadı hiç hayatımızda ama güzel cümleler,hediyeler,sürprizler hep oldu,oluyor.Her ilişki kendine özgüdür tabi ama ne bileyim sizin ilişkiniz bana çok resmî geldi.
Tamam dostum sen haklısnAy ben de konuyu ciddiye alıp yorum yapmışım.Özellikle son mesajlarınızı okuyunca diyeceğim şu herkes hakettiğini yaşıyor.Yani sizde de öyle bir romantik olayım,aşk böcüğü olayım havası yok.Üslubunuz da çok çirkin.İstediğiniz cevapları alamayınca -ki nasıl cevaplar istiyordunuz orasını anlamadım- bir anda insanlarla dalga geçmeye çalışmışsınız ama komik duruma siz düşmüşsünüz.Ayrıca derdiniz ne onu da anlamadım.İki tosuncuk hallerinizden memnum yuvarlanıp gidiyorsunuz işte
Hahahahaaa cok kıskandık sorma gitsin ben hissediyorum diyorm yoksa 7 yl gitmez ve emin olun öylesine konu açmak için actım aldatılmıyorm saygısız davranılmıuorm gayet seviyeli bir ilişkimiz var burda canım aşkım diyenleri de gördük ne halde olduklarınıNeyse ben gideyim de aşk böcüğümle ilgileneyim,sanırım soyları tükenmek üzere bazılarına göre
Beyin var beyincik var diye boşuna dememişler :)) çöp kısmı orda bir benzetmeydi eeeee sazanlık nasl olcak kötü yorum nasl yapılacak yksaa anlıyorum sziBeklediği bütün ilişkiler böyle, hepimiz ilgi, sevgi yoksunuyuz bacım, bulmuşsun bir tosuncuk kaçırma bas nikahı dememizdi bence. Adam çöpün dolduğunu görüp çıkartmaktan aciz biz sevgi göstermekten falan bahsediyoruz. O level çok uzakta
Bu sitede hakeret edemezsiniz yeni üyecik.Beyin var beyincik var diye boşuna dememişler :)) çöp kısmı orda bir benzetmeydi eeeee sazanlık nasl olcak kötü yorum nasl yapılacak yksaa anlıyorum szi
He yavrum he.Kendi ilişkin bitti başka ilişkilere geldi sıra.Bi de yazık,demiş aldatılmıyorum,saygılı seviyeli ilişkim var diye.Bu dediklerin olması gereken şeyler ekstra bir özellik değil.Aman neyse ne tekrar yazıyorum yuvarlanıp gidiyorsunuz işte.Alıntılayıp durma beni.Sıktı konun.7 yıl değil 7 dakika dayanamadım sana.Böyle diyenlerin nedense ilişkilerinde Baska tür sıkıntıları oluyor
Bence adam seviyor yahu. Aslanlar gibi seviyor. Ben ikna oldum. 7 yıl geçinebilmiş yahu, normalde erkekler empati fakiri canlılar, sevmeyince kollarını kaldırmazlar. Adam 7 yıl geçinmiş. Vaysss.He yavrum he.Kendi ilişkin bitti başka ilişkilere geldi sıra.Bi de yazık,demiş aldatılmıyorum,saygılı seviyeli ilişkim var diye.Bu dediklerin olması gereken şeyler ekstra bir özellik değil.Aman neyse ne tekrar yazıyorum yuvarlanıp gidiyorsunuz işte.Alıntılayıp durma beni.Sıktı konun.7 yıl değil 7 dakika dayanamadım sana.
Bana göre hakaret ;şahsınıza binaen "beyin var beyincik var" değil de apacık "beyin yoksunu beyinsiz" falan demektir ama zaten bu yorumu yapmadan önce de size yazmak istediğim lütfen konuma ve bundan sonra ki acacağım konulara yorum yapmamanız çünkü siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz son olarak çöp örneğin de de olduğu gibi bunuda bu sayfada her yoruma atlayıp yorulmuş olmanıza başlıyorm bunun yerine Baska şeylerle ilgilenebilrsiniz mesela kocanızla şahsen şuan sevgilim yanımda olmuş olsaydı muhtemel olarak oturmuş kahvemizi içerken muhabbet ediyor olurduk :))Bu sitede hakeret edemezsiniz yeni üyecik.
O zaman yürüü Baska konuya :)) ben konuma dahil olun lütfen fikirlerinize ihtiyacım var demedin ki hanımefendi neden kastınız bu kadarHe yavrum he.Kendi ilişkin bitti başka ilişkilere geldi sıra.Bi de yazık,demiş aldatılmıyorum,saygılı seviyeli ilişkim var diye.Bu dediklerin olması gereken şeyler ekstra bir özellik değil.Aman neyse ne tekrar yazıyorum yuvarlanıp gidiyorsunuz işte.Alıntılayıp durma beni.Sıktı konun.7 yıl değil 7 dakika dayanamadım sana.
Ortalik karisti yine dur Allah aşkına konu sahibemiz bana tosuncuk diyordan eeee askim diyenleride görüyok a geçiş yaptiBence adam seviyor yahu. Aslanlar gibi seviyor. Ben ikna oldum. 7 yıl geçinebilmiş yahu, normalde erkekler empati fakiri canlılar, sevmeyince kollarını kaldırmazlar. Adam 7 yıl geçinmiş. Vaysss.
Moderatörler karar verir artık hakaret mi değil mi, ben görevimi yapıp kibledim.Bana göre hakaret ;şahsınıza binaen "beyin var beyincik var" değil de apacık "beyin yoksunu beyinsiz" falan demektir ama zaten bu yorumu yapmadan önce de size yazmak istediğim lütfen konuma ve bundan sonra ki acacağım konulara yorum yapmamanız çünkü siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz son olarak çöp örneğin de de olduğu gibi bunuda bu sayfada her yoruma atlayıp yorulmuş olmanıza başlıyorm bunun yerine Baska şeylerle ilgilenebilrsiniz mesela kocanızla şahsen şuan sevgilim yanımda olmuş olsaydı muhtemel olarak oturmuş kahvemizi içerken muhabbet ediyor olurduk :))
Benim tosuncuğum var, uyuyor şu an.Ortalik karisti yine dur Allah aşkına konu sahibemiz bana tosuncuk diyordan eeee askim diyenleride görüyok a geçiş yapti
Bundan sonra ki süreç siz benim tosunumu kıskanıyorsunuz pis kötü kadinlar hakaret beddua ve kapanış
He belli belli neyse benm konuma yazmayın da daha cok birlikte vakit geçirin :)) olur muu şimdiden teşekkür ederimModeratörler karar verir artık hakaret mi değil mi, ben görevimi yapıp kibledim.
Biz birbirimize özel alanlar bırakmayı seven bir çiftiz. Göbeğimiz birlikte kesilmediği için ayrı aktiviteler yapabiliyoruz. Tam 1 sene 3 gündür de 7/24 bir aradayız, gün içinde kahve içip sohbet edecek bolca zamanımız oluyor.
BravoooooooOrtalik karisti yine dur Allah aşkına konu sahibemiz bana tosuncuk diyordan eeee askim diyenleride görüyok a geçiş yapti
Bundan sonra ki süreç siz benim tosunumu kıskanıyorsunuz pis kötü kadinlar hakaret beddua ve kapanış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?