Görürsen Tıkla

bestecaglar30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
81
29
26
Arkadaşlar bazılarınız biliyordur belkii. Amerika hayallerimi, tabikii ingilizce gerekli. Benim ingilizcem de acayip kötü. Geliştirmeye başladım. Ama soyle bır problemım var. Cumle kurup okuyamıyorum. Sizce nasil gelistirebilirimi? Önerileriniz varsa yazar msısınız?

Başlık ve konu arasında ki alakayı hangi dilde açıklayabilirsen o dilde devam et bence.
İkincisi İngilizce-İngilizce sözcüklerden kelime öğren.
İngilizce alt yazılı İngilizce filmler izle
Şarkı dinle
Kitap oku

Arkadaşlar bazılarınız biliyordur belkii. Amerika hayallerimi, tabikii ingilizce gerekli. Benim ingilizcem de acayip kötü. Geliştirmeye başladım. Ama soyle bır problemım var. Cumle kurup okuyamıyorum. Sizce nasil gelistirebilirimi? Önerileriniz varsa yazar msısınız?
Okuma ve yazma öğrenmek için Türkçesini okuduğun bir İngilizce Roman al. Edebiyat kitabı değil tür kitabı olsun. Mesela Harry Potter gibi, mesela Harlan Coben'in kitapları gibi.
Onları oku.
Bir de konuşma için Bristish Council gibi kursların sadece speaking sınıfları falan oluyor, oralara yazıl. Ve imkanın varsa yurtdışına çık.

1 çılgınlar gibi alt yazılı dizi izle. 2 bi süre sonra altyazısız direk izle. 3 ingilzce kitap oku sayfa sayfa bi kağıda çevir kitabı sesli okuma çalışmaları yap. Bizzat bu şekilde ingilizcmi geliştrdm

X