Çatlaklar Görünümünü Azaltabiliyorum,Lazerle Tamamen Geçmez mi?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

copgibimideli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
56
0
Yaşım 17. Bundan 3 sene önce 50 kilodan 67 ye kiloya kadar çıktım.Şu anda 56 kiloyum ancak her yerimde çatlaklar var.Göğüslerim,belim,kalçam,basenlerim,diz arkası,alt baldırlarım.Alt baldırlarıma nemlendirici sürünce görünümünü hafifletiyorum.Badem yağı-limon suyu kürünü sürdüğümde nerdeyse hiç kalmıyor.Göğüslerime falan denemedim henüz ama asıl göğüslerimden rahatsızım.Düğüne falan giderken istediğim kıyafeti giyemiyorum.Henüz 17imdeyim ve her yerimde çatlaklar var.Fondotende kapatmıyor!Basit yağlarla görünümü nerdeyse kayboluyor acaba lazerle tamamen geçer mi?Antalyada yaşıyorum ve burası sürekli güneşli,lazer tedavisine burada başlayamam.Lise 3'e geçtim.Üniversiteye başlar başlamaz fraksiyonel lazer tedavisi düşünüyorum.Ailem lazer konusunda maalesef beni desteklemiyor.Fiyatları aşağı yukarı ne kadar,çok fazla acı yapıyor mu vb... konularda bilgi verebilecek olan yok mu?Hiçbirşey giyemiyorum.İlerde evlenince ne olacak?Kalçam,göğüslerim,basenlerim,belim her yerimde çatlak var!

Son düzenleme:
herkez madecassol ve acnelyse kremşerinden çok fayda görmüş bi dene istersen 1 yıl düzenli olarak kullanmak gerekiyomuş aksatmadan ama acnelyse çok kötü tahriş yapıyo mercimek tanesinden daha sürmek lazım ben bi ara kullanmıştım çok kötü kızarıp kabardı kasınııyoda çok kötü ama çok az sürünce o kadar kötü olmazdır tekrar baslımayı düşünüyorum 1 yıl düzenlü sürmeye çalışıcam

17 yaşnda zaten yapmazlar sanıyrm ama bitksel ürünler dene braz bende atkestanesi kullnmya başladım dün biraz öyle devam ediceksn artık :/

aynı yaştayız ve bende aynı durumdayım özellikle göğsümde olanlarla kalçamdakiler çok kötü görünüyor :KK43:
ama lazere sıcak bakamıyorum nedense :KK50:

X