• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüntüme çok takığım...

Browneyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
16
2
86
İstanbul
Merhaba ben esmer kahve saç kahve bildiğiniz tipik Türk kızı modelinde biriyim. Boyum 1.78 kilom 68, ölçülerimde 93-71-106.... Kendimi çok çirkin bulmuyorum ama bazen öyle bir noktaya geliyor ki iş, keşke yeşil gözlü olsaydım, keşke zayıf olsaydım, keşke beyaz tenli olsaydım diye... Çünkü istediğim çoğu şeyi bu etmenler engelliyor. Dar t-shirt giymekten utanır oldum simitlerim belli olacak diye. Yıllardır bitmek bilmeyen ama bir türlü sonuç alınamayan diyetler içindeyim. Lens manyağıyım, yemeyip içmeyip biriktirip alıyorum. Saçımı koyu kızıl ya da koyu mora boyatmak istedim ama ten rengim müsade etmedi. Sürekli kendimde bir eksiklik arayışındayım. Psikolojimin bu konuda bozuk olduğunun cidden farkındayım. Normal hissetmiyorum çünkü. Yolda renkli gözlü bir de beyaz tenli birini göreyim direk umutsuzluğa düşüyor kendimi berbat hissediyorum. Bir yerlere saklanmak istiyorum. Sizce bunun nedeni ne olabilir?

merhaba canım birşey sormak istiyorum belli bir işte çalışıyormusun?

Hayır canım yaşım 18 ve öğrenciyim. Üniversiteye hazırlanıyorum.

açık konuşim bende esmer olma çabasındayım ki şuan tenim bronz bence esmer candır :ssz:

İşte herkes kendinde olmayanı ister... Ama sen solaryum bronzlastırıcı krem kullanabilirsin de benim tenim nasıl bir lanetse, güneşi gördüğü gibi bir ton atıyor. 1 haftada Brezilyalıları aratmıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba ben esmer kahve saç kahve bildiğiniz tipik Türk kızı modelinde biriyim. Boyum 1.78 kilom 68, ölçülerimde 93-71-106.... Kendimi çok çirkin bulmuyorum ama bazen öyle bir noktaya geliyor ki iş, keşke yeşil gözlü olsaydım, keşke zayıf olsaydım, keşke beyaz tenli olsaydım diye... Çünkü istediğim çoğu şeyi bu etmenler engelliyor. Dar t-shirt giymekten utanır oldum simitlerim belli olacak diye. Yıllardır bitmek bilmeyen ama bir türlü sonuç alınamayan diyetler içindeyim. Lens manyağıyım, yemeyip içmeyip biriktirip alıyorum. Saçımı koyu kızıl ya da koyu mora boyatmak istedim ama ten rengim müsade etmedi. Sürekli kendimde bir eksiklik arayışındayım. Psikolojimin bu konuda bozuk olduğunun cidden farkındayım. Normal hissetmiyorum çünkü. Yolda renkli gözlü bir de beyaz tenli birini göreyim direk umutsuzluğa düşüyor kendimi berbat hissediyorum. Bir yerlere saklanmak istiyorum. Sizce bunun nedeni ne olabilir?

şükür et şükür kolun var bacagın var gozlerin goruyor ben anlamıyorum bu insanları ya :41:

İşte herkes kendinde olmayanı ister... Ama sen solaryum bronzlastırıcı krem kullanabilirsin de benim tenim nasıl bir lanetse, güneşi gördüğü gibi bir ton atıyor. 1 haftada Brezilyalıları aratmıyorum.[/Q

canım 18 yaşındasın ve çıtırsın zayıflarsın merak etme ben senin yaşında tombalaktım şimdi model gibiyim :) takma kafana fiziksel görüntünü hiç birimiz diğerine benzeyemeyiz yani sen istediğin kadar lens kullan istediğin kadar beyaz tenli ol o beğendiğin kadınlara benzeyemezsin bence önce kendinde ki güzellikleri görmeye çalış eminim sendede çok güzel özellikler vardır ancak görmüyorsundur ayrıca öyle emo kızlar gibi mor falan saçlar yapma kendin ol doğal ol okuluna odaklan.spor yap kilo ver doğal ol dahada mutlu ve güzel olacaksın eminim güzelsindirde.

şükür et şükür kolun var bacagın var gozlerin goruyor ben anlamıyorum bu insanları ya :41:

Zaten bunu normal olarak görsem sizden yardım istemezdim, demek ki bir sorunum var ki yazıyorum canım... Yapabilsem bir şeyler bir yol bulsam hemen deneyeceğim.

İşte herkes kendinde olmayanı ister... Ama sen solaryum bronzlastırıcı krem kullanabilirsin de benim tenim nasıl bir lanetse, güneşi gördüğü gibi bir ton atıyor. 1 haftada Brezilyalıları aratmıyorum.[/Q

canım 18 yaşındasın ve çıtırsın zayıflarsın merak etme ben senin yaşında tombalaktım şimdi model gibiyim :) takma kafana fiziksel görüntünü hiç birimiz diğerine benzeyemeyiz yani sen istediğin kadar lens kullan istediğin kadar beyaz tenli ol o beğendiğin kadınlara benzeyemezsin bence önce kendinde ki güzellikleri görmeye çalış eminim sendede çok güzel özellikler vardır ancak görmüyorsundur ayrıca öyle emo kızlar gibi mor falan saçlar yapma kendin ol doğal ol okuluna odaklan.spor yap kilo ver doğal ol dahada mutlu ve güzel olacaksın eminim güzelsindirde.

Gerçekten zayıflar mıyım? Kilo genetiklerimde var ve beni korkutan şu bizim ailede ergenlikte alınan kilolar adeta yapışıyor gitmiyor, korkuyorum zayıflayamayacağım diye. 40 beden giymek berbat bir şey! Haklısın belki de boyatmam, senin için bir de resmimi iliştiriyorum canım.
142aq8w.jpg

maşallah diyorum canım çok güzelsin bunumu kafana takıyorsun ben aşırı kiloluydum senin yaşında 75 kiloydum öyle böle değil şimdi 51 kiloyum kafana takma ayrıca ten renginde oldukça açık bu arada sempatiksin bunlarıda kullan insan ilişkilerinde kafaya takma sana önerim yeşil çay iç birde ebru şallı evde spor teknikleri videoları var onları izle eminim kilo vereceksin ben öle verdim tavsiye ederim sanada...

maşallah diyorum canım çok güzelsin bunumu kafana takıyorsun ben aşırı kiloluydum senin yaşında 75 kiloydum öyle böle değil şimdi 51 kiloyum kafana takma ayrıca ten renginde oldukça açık bu arada sempatiksin bunlarıda kullan insan ilişkilerinde kafaya takma sana önerim yeşil çay iç birde ebru şallı evde spor teknikleri videoları var onları izle eminim kilo vereceksin ben öle verdim tavsiye ederim sanada...

Çooook teşekkür ederim canım, iyi moral oldun. Zaten üniversiteyi kazanıp direk spora başlayacağım, hedefim düz karın ve mükemmel ölçüler... İnşallah beceririm. :)

Çooook teşekkür ederim canım, iyi moral oldun. Zaten üniversiteyi kazanıp direk spora başlayacağım, hedefim düz karın ve mükemmel ölçüler... İnşallah beceririm. :)

başarırsın sen inanıyorum önce meslek sonra kilo ve güzellik daha ergenlik kiloların var onlarda gidecek incecik kalacaksın sonrada istediğin saç rengini yakışanı bulup yaparsın takılma bu kadar kendine kendine has bir güzelsin bebek gibisin gençliğini iyi degerlendir.

Canım sana Kız Kardeşimin Hikayesi diye bir film öneriyorum lütfen onu izle sonra burda neler hissettiğini tekrar paylaş

Yaşın küçükmüş bu dönemde çoğu insan aynı hislerde oluyor.:)
Beyaz tenin ayrı bir gösterişi var doğru, zayıf olduğunda da ne giysen yakışıyor..
Ama bunların olmaması senin güzel olman konusunda engel değil.
Ten rengin gayet güzelmiş ayrıca, sivilce yok pürüzsüz.. Ama kilo vermelisin hatta şimdiden başlamalısın..
Çünkü hem sağlık açısından hem görsellik açısından çok önemli.
Kendini sevmeni sağlar.:) Bana kalırsa başka da bi ihtiyacın yok.

Su an icin kucuk ve onemsiz takintilarin var dedikleri gibi o yaslarda herkeste olmasada cogumuzda olmustur... Bende dismorfobi (kendini begenmeme) hastasiymisim 2 ay once doktor bu taniyi koydu... Hastanelerde ameliyat olamiyorum not dusuldu ekranima :)) umarim daha ileri boyutlara gitmeden iyilesirsin

tatlım bence kilonu çok abartıyorsun. ben 176 boyundayım su anda 70 kiloyum tamam haklısın fazlalıklar var ama 3 kilo verinde cemen fark ediyor yani öyle vermen gereken çok bir kilo yok 3-5 kiloda fıstık gibi 10 kiloda manken gibi olursun :) bence denediğin o diyetleri artık bir süreliğine bırak vucudun bir rahatlığa alışsın sonra da bir diyetisyenle tez zamanda verirsin o kiloları.

evet haklısın esmer tene her renk saç gitmiyor. bunu farkında olup ona gore davranman çok güzel çünkü ten rengi ile uyumsuz saçını boyatıp çok çirkin olan insanlar var. ama esmerlere de çok yakışan saç renkleri var; beyonce, mariah carey, rihanna hep esmer taş gibi hatunlar ;)

dediğin gibi gözünde lensle bin bir türlü seçimi var ama noolur doğal durmasına dikkat et :) çünkü kim ne derse desin asıl güzellik doğallıkta ne kadar natürel olursan o kadar güzel olur :)

ve eklemek istediğim bir şey daha var daha üniversiteye hazırlanıyorsun, sonra da universiteli olacaksın bu zamanlar kendinle en güzel ilgilenebildiğin gezdiğin eğlendiğin süslenip giyindiğin zamanlar olacak sonrasında ne dersen ne kendine bakımın azalacak. ben unide markete ekmek almaya makyajsız gitmezdim şimdi cemiyetlere makyajsız gidiyorum. demem o ki bu kendinle ilgilenip maskeler yaptığın, kuafore vakit ayırdığın zamanların kıymetini bil ;)

Zaten bunu normal olarak görsem sizden yardım istemezdim, demek ki bir sorunum var ki yazıyorum canım... Yapabilsem bir şeyler bir yol bulsam hemen deneyeceğim.

Gerçekten zayıflar mıyım? Kilo genetiklerimde var ve beni korkutan şu bizim ailede ergenlikte alınan kilolar adeta yapışıyor gitmiyor, korkuyorum zayıflayamayacağım diye. 40 beden giymek berbat bir şey! Haklısın belki de boyatmam, senin için bir de resmimi iliştiriyorum canım.
142aq8w.jpg

Sevgili browneyes ben karsimda çok hoş ve güzel bir bayan görüyorum.sen herkesin istediği boya sahipken.kilola ve insan vücudu şekillendirilen lir.ama boy uzatilamaz canim.bu bir avantaj senin için.
Önemli olan bu sene sinavda basarili olmak.spor, beslenme düzeni vs ile ilerleyen zamanda yaparak istediğin görüntüye ulaşabilirsiniz.
Yan simitler demissin,bu ne yazikki düşük bel pantolanlarin kizlarimizaarmagani , zapzayif kizlarimizda bile simit var..bir incele bu sadece sen de bende yok.düşük bel giyen herkeste var.
Vücudunu yani ve gore kiyafet sec, bak nasil bir bakan bir daha bakiyor.sevgiyle

Gayet iyisin ama bu kadar kilolarına takıyorsan yapman gereken sağlıklı bir şekilde zayıflamak bu kadar basit.

güzelken grdüğün ilginin daha çok ilgi istemen, güzelim dahada güzel olayım derdi bu :)

bencede gayet güzel ve 178 boy türk kızı standartında değil, gayet iyi,

Etrafımda hep benden güel afralı tafralı kızlar var, nluyor bunlara daha allahtan ne istiyorlar diyordum ,

Ben hep rahat ve cool olmuşken onlar bana trip atıyordu ama hep kendilerine yaptıklarını ve içlerinde bir yerde derin yara oldugunu biliyordum

Lütfen sende onlar gibi olma barış bir an önce kendinle , yoksa bu güvensilziğin yüzüne yansır

Back