Görüntülú konuşmak için porgram?

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Iyi akşamlar arkadaşlar bir ricam olacaktı iphone'dan samsung olan telfonlari görüntülü arayamiyorum..Acaba hangi programla görüntülü konusabilirim .Ama tango filan değil. Rehberimde olmayan filan ekleyemesin beni rehberim dışı.Şimdiden teşekkür ederim..

Viber, Line, Watsapp ? Line' da barkodla sadece arkadaşlar ekleyebiliyordu sanırım.

O nasil peki rehberimde olmayanda profilimi görüp ekleyebilir mi? O tarz program istemiorm cok sapik çıkıyor

Mail adresiyle kayıt oluyorsunuz siz ekliyorsunuz veya kullanıcı adını veya mailini bilenler sizi ekleyebiliyor. Kalitesi çok iyi bence. Yillar önce MSN vardı onun gibi bisey

Mail adresiyle kayıt oluyorsunuz siz ekliyorsunuz veya kullanıcı adını veya mailini bilenler sizi ekleyebiliyor. Kalitesi çok iyi bence. Yillar önce MSN vardı onun gibi bisey
Onu bi deniyeyim o zamantesk ederimmen zararsizi makbul

Skype diyecektim ama sevmiyormuşsunuz
İkinizden biri iphone alsın, facetime görüşün

benim kullandığım. kakaotalk var. görüntülü arama ve normal konuşmada var. ve arama yabınca çok az internet harcıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…