• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görünmeyen diş telleri

Zeynooodemirci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
8
1
3
35
Arkadaşlar, telden ziyade aslında bir plak çok konforlu ve özel günlerde çıkarabiliyorum. Yemek hariç bütün gün ağızımda ve şeffaf plak olduğu için hiç kimse bir tedavide olduğumu anlamıyor ve bu çok iyi bişey. Dişlerini düzelttirmek isteyenlere tavsiye ederim.. :)

ne tür diş sorununuz var? çarpışıklık mı yok dişlerin arası mı açık? ve fiyatı ne kadar ben de düşünüyorum ama araştırdığımda pahalı geldi

ne tür diş sorununuz var? çarpışıklık mı yok dişlerin arası mı açık? ve fiyatı ne kadar ben de düşünüyorum ama araştırdığımda pahalı geldi
Benim çapraşıklığım var, zor bir tedavim olacakmış 2 sene sürecek, fiyat vakasına göre değişiyomuş, 5000 dolar dediler 4800'e indiler, bence de ucuz diil ama güzel bi ödeme planı verdiler.

Bahsedilen teknik lingual teknik mi ? Eger o ise ben 1,5 senedir lingual tedavi goruyorum ve gayet de memnunum :) evet belki normal disardan takilan tellere gore pahali ama kesinlikle deger ozellikle de benim gibi estetik kaygisi olanlar icin. Hem zaten taksitle odenebildigi icin cok zorlanmiyorsunuz.

Bahsedilen teknik lingual teknik mi ? Eger o ise ben 1,5 senedir lingual tedavi goruyorum ve gayet de memnunum :) evet belki normal disardan takilan tellere gore pahali ama kesinlikle deger ozellikle de benim gibi estetik kaygisi olanlar icin. Hem zaten taksitle odenebildigi icin cok zorlanmiyorsunuz.
Canım ne kadar ücret ödüyosun sen?

Back