Görümcemin WhatsApp grubu

Polyannamak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
34
27
3
34
Görümcemin oluşturduğu ailemiz isimli WhatsApp grubunu eşimin telefonuna düşen mesajları sorduğumda öğrendim grupta kimler var dedim anne baba kardeş dedi.Ben aileden değilmiyim neden yokum dedim onunda eşi yok ama dedi,durum ban saçma ve dışlanmışlık gibi hissetmeme yol açtı kızlar.

Kendinizi niye dışlanmış hissediyorsunuz ki... ailecek bir gruğ kurmuşlar. Bizim de aile grubumuz var ama hiç bir eş yok :) size olan kasot değil yani rahat olun bence

Aile grubumuza eslerin, sevgililerin girmesini istemem ben de. Bunda dislanmis hissedilecek bir sey yok ne olursa olsun insanin 20 30 yillik kardesiyle bir kac senedir tanidigi insan arasindaki samimiyet bir olamaz.

Aman boşver ya, daha iyi bence. Senden çekiniyorlar demek ki senin yanında rahat değiller :)

görende herkesin eşi orda bi siz yoksunuz sanar..
Neyin dışlanması sen eşinle çocuklarınla her konuşmanı görümcenle kayınvalidenle paylaşmak istermisin?
Eğer bunu yapmıyorsanız aile grubuna da bulaşmayın bence. Evet sizde eşinizle bir ailesiniz ancak anneniz kardeşinizle her konuşmanızı her dertlerini direk eşinize anlatıyormusunuz? Bence bu tip şeyler için evli çiftlerin kendine ailesine ait biraz olsun kişisel alanları olabilmeli.

Aile grubumuza eslerin, sevgililerin girmesini istemem ben de. Bunda dislanmis hissedilecek bir sey yok ne olursa olsun insanin 20 30 yillik kardesiyle bir kac senedir tanidigi insan arasindaki samimiyet bir olamaz.

Sana katılmıyorum bir ömrü birlikte geçireceğin/ hayatını birleştirecek derecede fedakarlıkla bağlandığın kişinin yanında 20-30 senelik kardeşlik, aile bağı samimiyeti çok hafif kalır

Sana katılmıyorum bir ömrü birlikte geçireceğin/ hayatını birleştirecek derecede fedakarlıkla bağlandığın kişinin yanında 20-30 senelik kardeşlik, aile bağı samimiyeti çok hafif kalır
Ben es icin degil gorumce icin soyledim. Gerci yine de benim ailem kimsenin ya inda hafif kalmaz.

Ben de senin yerinde olsam
Grup kurar eltin varsa eltini kocanin yakin kuzenlerini kuzenlerinin kadin eslerini gruba alirdim onu almazdim :))

Ben eşimin aile grupların varım ama hepsi eşli gruplar sadece kadınlara özel gruplar var onlarda da varım...
Ama benim kendi ailemde eşim yok grubuda kendim kurdum

Yeni bir gelişmeden haberdar etmek istiyorum kızlar görümcem kayınvalideme konuyu anlatmış kayınvalidemde bana sordu böyle şeyleri kafana takma rahatın yerinde kafana takcak şey mi arıyosun dedi kardeşlere bişe olmaz olan sana olur dedi yalnız kalırsın dedi konuşmamazlık küslük yapmayın dedi oğlunun yanındada oğlumu üzersen karşında beni bulursun oğlumu üzdürtmem dedi sanki onluk bi durum varda bunları derken bana ağladım eşimde ağzını açıp tek kelime etmedi anasına bende üzülüyorum benimde annem babam var sonuçta dedimDurum böyle

Amannnn kafana taktığın şeye bak ben 8 aylık evliyim kaçacak delik arıyorum onlardan bir de vatsap grubu mu düşünmek bile istemiyorum ki aramızda hiçbir sorun yok sadece negatif enerji alıyorum hiç kafana takma seni alsalar gruba yazdığın ya da yazmadığın her şeye kulp bulurlar ölü taklidine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…