Görümcemin sebepsiz tripleri

alttan aldikca baska sey uydurup krizlere girer bu tipler.. kavga etmeden, ustune de dusmeden, tavrini koy.. itibar edip gonlunu alayim diye ugrasma, gonlunu almayi birak, yuz verdiginle kalirsin.. esin Allah a sukur farkindaymis, annesi ablasi hakkinda da konusma ki sana diyecek bsyi olmasin.. hem dedikodu da etmemis olursun.. agirligini koru..

görümcen seni kıskanıyor kaynananda bunu biliyor o yüzden onun yanında sana soğuk davranıyor o olmayınca yılışıyor sana ..takma kafana bu türler böyledir bundan sonra tavrıını koy ortaya ..kimseyi memnun etme mecburiyetin yok hele bunlara canını versen yaranamazsın..
sende soğuk ol..sen ağzınla kuş tutsan bile zaten diyeceklerini diyorlar..bari onları istemeki bizi istemiyorlar lafı boşa gitmesin..

Eşinin biliyorum demesi yeterli.
Hiç takmaa
Bu kadar da yüz verme gelip sende kalmak nedir aynı şehirdesiniz anladığım kadarıyla.

Cokta iyi olmus bosver aldirma canim birdaha gelmezler bari
Esinede nazar degmesin insallah hep boyle gercekci olur ana kuzusu olmamasina sevindim
Kv :O iki yuzlu insanlar anlasilmaz ne o kizlarin yaninda baska yalnizken baska ayip

Fesatlık yapınca ne geçer ki insanın eline bilmem...üzmeyin kendinizi herkes ettiğini bulur...bazen sessiz kalmak en güzel cevap oluyor biraz yıpratsa da...

vaallahi pes yani esinizin bir çay suyu koymasından olayı bu duruma getirebiliyolarsa gitmeleri pek hayırlı olmus.
allah akıl fikir versin böyle insanlara diyecek bişey kalmıyor.

İnşallah gelmezler

İnşallah gelmezler demeyin. Gelmelerine izin vermeyin.

Bu kadar mantıksız ve kötü niyetli bir biçimde hakarete uğradığınızda, o kişiyi bir daha evinize almamak hakkınızdır. Mesela ben eşinizin yerinde olsam kardeşime inanılmaz şeyler söylerdim, emin olun.

kendileri kocalarina hizmet ettirse, ayy beni cok seviyo cok iyi koca, olur..
kardesleri gelinlere hizmet edince, ayy o kim oluyo kardesim ona niye yuz(!) versin, oluyo.. hastalik resmen ya Allah uzak etsin..
beyinleri basmiyo, dusunemiyolar ki, senden once artik o kucumsedigin kadin, kardesinin EŞi, ezme hakkin yok, ezik benligini onun uzerinde yuceltemezsin vee sen kocana degerliysen o da degerli..
ay cok sinirleniyorum su konulara ya! aciyorum agzimi

Sizin evinizde 'suyu kimin koyacağına' karar vermeye çalışan bir görümce!
Aman yarabbi evlerden ırak...
Bırakın, kendi kendine kaynasın, fokurdasın, dursun.
Yeter ki sizden uzak olsun.

Hahahaahdmkxjzzbbsnszhzsb yeminle görümce ruh hastası çıkmış yuzyilin manyağı ayoooll

Zamanında benimki de böyleydi kocan seni taniyorsa sorun yok. Uzak dur sen onlara trip at "boş yere benim kalbimi kırdiniz" de uzak dur.zaten uzaklar galiba iyice uzak olsunlar kal cesareti verme Boyleleri insanin huzurunu bozar yuvasını yikar.örümcek beyinli görümceler.takma boşver

Vallahi hayret ediyorum böylelerine. Seni de tebrik ediyorum canım. Bu nasıl sabır, pes doğrusu! Benim kız kardeşim de evli, görümcelerimiz böyle bir şey yapacak, mahvederiz yani. Kardeşimin görümcesi de kız kardeşim her işi eşine yaptırıyor diye bu gelinlerin dili de pek uzadı, abilerimiz ne istese yapıyor bir de cevap veriyorlar demiş. Kız kardeşim sen benim kocamla olan ilişkime karışamazsın, biz seninkine karışıyor muyuz demiş, ağzına gelen bir dünya laf saymış eşinin yanında. Kaynanasının evindeymiş o sırada görümcesini göndertmiş valla. Onun kaynanası da kızlarını pek kollar ama kardeşim hepsinin hakkından geliyor :) Ben de öyle. Görümcem en ufak bir şeyime karışsın sana mı sorucam diye azarı basıyorum. Sen gayet sabırlı davranmışsın, bir daha böyle hareketler yapıyorsa söyle, ben çalışıyorum, yoruluyorum. Benim eşimle olan ilişkime de hiç biriniz karışamazsınız de. Bilemiyorum görümcem bana bu kadarını yapsa elimde kalırdı herhalde.

Görümcem beni parçalardı herhalde
Ayyy ne biçim görümceler var... Annem ve teyzelerim kardeşlerimizin eşleri rahatsız olacak diye bir gün bile gidip kalmaz evlerinde. Kaldı ki yengelerim de abla ne olursun kal, yoksa küserim diye yalvarırlar. Kalmadı diye küserler. Bilemiyorum. Annemin de teyzelerimin de bir kez olsun yengelerime karıştıklarını görmedim. Biri dayılarımdan birini aşağılayıp, ezse, toplum içinde küçük düşürse bile hiç biri gık bile demez. Hayret ediyorum vallahi. Halalarım da bir o kadar aptaldır. Sürekli annemi küçümseyip ezmeye çalışırlar, babam da ağızlarının payını verir otururlar yerlerine. Babamdan korkularından evimize bile gelemiyorlar

Ne yapsa yapsın kardeşi biliyorum atamaz satamaz. Ama herkes yerini bilmeli. Orası sadece eşimin değil benim de evim ve bu hakkı ona verdiğimi sanmıyorum.
Kendisi sabah kahvaltıdan akşam yemeğine kadar annesiyledir ayda bir anneme ben gidiyorum diye çok gitmişim sayılıyor. Öyle nankör öyle yaratık bunlar..

Evet haklisin kardesidir atamaz Satamaz ama bazen oyle seyler yapiyorlarki degil esinin onunla goruamesini omur boyu yok sayasi geliyor insanin ufaktefek seylerde baslangic oluyo onunu kesip tavrini kiymazsan esinde sende daha buyuknseylere hazir ol derm namkor insanla basetmek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…