Görümcemin sebepsiz tripleri

Vay okuzler vay ne olmus kocan da is gorse hizmet etse. Ezilcek mi sanki. O gorumcen olacak sahis da bi tarafini kaldirip yardim etseydi madem.

Tek sevindigim esinin sana hak vermesi yaninda olmasi. Degerini bil :)

Yalnızken bana yapacağını yapıyor da başkasına ezdirmez anneside olsa sağolsun :)

Selam, günaydın arkadaşlar..
Yine başıma gelen saçma sapan olayı sizinle paylaşmak istedim.
Kv, görümcem ve 2 yaşındaki kızı bize geldiler. Eşim kalmaları için çok ısrar etti ben de en fazla 2 gün kalırlar diye düşünrken 'ee tamam cumaya gideriz' dediler. Aman allahım cumaya daha 5 gün var!!
Neyse şok halimi belli etmeden, evime gelen her kim olursa olsun iyi bir şekilde ağırlamak isterim herkes gibi. Görümcem tam bir sorunlu. İtici, kinci hiç gerçekten içten gülerken görmedim onu. Kv kızlarına bir düşkün ki sormayın. Ağızlarının içine bakıyor adeta. Kızlarının yanında bana çok soğuk davranıyor, kızları yokkenen kızım kızım diye dolanıyor. 1. geceyi atlattık 2 de geçti derken 3. günü görümcemde bir suratlar kendini BENİM EVİMDE ODAYA KAPATMALAR falan anlam veremedim. Ertesi günü gitmeye karar verdiler. Yolculadım, aradan 2 gün geçti eşim annesini aradı buz gibi soğuk soğuk cevaplar falan. Hemen telefonu görümcem kapmış 'sen nasıl bir adamsın bizi ne hakla arıyorsun, karrının ağzına bak.Bizi istemiyor sende bunu kabullenmişsin' diye bağırıp çağırdı. Eşimle ben donduk kaldık ne yaptım dedim ben ya sen gördün ne kadar parçaladım kendimi memnun olsunlar diye dedim. Biliyorum dedi eşimde.
Sonraki gün Kv aradım 'anne X böyle böyle demiş ben siz ne yaptım' dedim. Aldığım cevap tam bir şok.
Akşam eşim çay istemişti bende 'sen suyu koy ben gider demlerim' dedim. Görümcemin o akıl fışkırtan düşünceleri vay efendim ben nasıl sen çayı koy dermişim, onlara hizmet etmek evimde kalmalarını istemiyormuşum da abisine yaptırıyormuşum... Söyledikleri karşısında ne diyeceğimi şaşırdım. 'siz kafanızda kurmuşsunuz zaten benim diyecek lafım yok dedim kapattım telefonu..
Nasıl bir insan bu yaa çalıştığım halde onlara her şeyi tam anlamıyla yapmaya çalıştım. Vallahi yazıkklar olsun.
salaaaaaaaa coktaa fiiiiiiifiiiiiiiiii:rolleyes::rolleyes:

HEP BU GÖRÜMCELER YA ALLAH ONLARI KAHRETSİN DİCEM DE TÖVBE TÖVBE YA.
EVLERİNDE YAPAMADIKLARINI GELİP BÖLE GELİNLERİN EVİNDE YAPIOLAR YA ÇILDIRIORUM NOLMUŞ KOCANA ÖLE DEDİYSEN KENDİ KOCASI YAPMIOSA KISKANMIŞTIR CANIM BOŞVE KOCAN SANA HAK VERDİYSE İNAN UMURSAMA ES GEÇ GİTSİN.

Kıskanmış aranızdaki diyaloğu bu kadar basit. Bi daha kalmamalarını sağla herkes kendi evinde güzel

allah boylelerının yanındakılere yardım etsın. valla benımkıne ben kahve de yaptırıyorum
kalındıgı zaman kahvaltıda hazırlattırıyorum.. daha dogrusu kahvaltıyı hazırlamak ıcın kendı kalkıyor ( anası varken) : D
yapacaklar tabii, kımse kımsenın eşşeği degıl
koca kıcını kaldırsın da yardım etsın, ınsan bır yere gıttıgı zaman ufakta olsa elını bişilere atar iş yapar
utanan yapar yanı..

boşver böyle yapsınlar, ılerıde bunlara bıle hakları olmayacak
kendılerıne yapıyorlar.

bir görümce olarak kendimle gururr duyuyorumm :KK49::KK49: biz gelinimde kardeş gibiyizz .darsısı tüm görümcelerden yakınan arkadaşlarıma

Ben de isterdim görümcemle arkadaş gibi olayım gezeyim tozayım ama insan olmadıktan sonra... Ne fark eder

B
Kv, görümcem ve 2 yaşındaki kızı bize geldiler. Eşim kalmaları için çok ısrar etti ben de en fazla 2 gün kalırlar diye düşünrken 'ee tamam cumaya gideriz' dediler. Aman allahım cumaya daha 5 gün var!!
Neyse şok halimi belli etmeden, evime gelen her kim olursa olsun iyi bir şekilde ağırlamak isterim herkes gibi. Görümcem tam bir sorunlu. İtici, kinci hiç gerçekten içten gülerken görmedim onu. Kv kızlarına bir düşkün ki sormayın. Ağızlarının içine bakıyor adeta. Kızlarının yanında bana çok soğuk davranıyor, kızları yokkenen kızım kızım diye dolanıyor. 1. geceyi atlattık 2 de geçti derken 3. günü görümcemde bir suratlar kendini BENİM EVİMDE ODAYA KAPATMALAR falan anlam veremedim. Ertesi günü gitmeye karar verdiler. Yolculadım, aradan 2 gün geçti eşim annesini aradı buz gibi soğuk soğuk cevaplar falan. Hemen telefonu görümcem kapmış 'sen nasıl bir adamsın bizi ne hakla arıyorsun, karrının ağzına bak.Bizi istemiyor sende bunu kabullenmişsin' diye bağırıp çağırdı. Eşimle ben donduk kaldık ne yaptım dedim ben ya sen gördün ne kadar parçaladım kendimi memnun olsunlar diye dedim. Biliyorum dedi eşimde.
Sonraki gün Kv aradım 'anne X böyle böyle demiş ben siz ne yaptım' dedim. Aldığım cevap tam bir şok.
Akşam eşim çay istemişti bende 'sen suyu koy ben gider demlerim' dedim. Görümcemin o akıl fışkırtan düşünceleri vay efendim ben nasıl sen çayı koy dermişim, onlara hizmet etmek evimde kalmalarını istemiyormuşum da abisine yaptırıyormuşum... Söyledikleri karşısında ne diyeceğimi şaşırdım. 'siz kafanızda kurmuşsunuz zaten benim diyecek lafım yok dedim kapattım telefonu..
Nasıl bir insan bu yaa çalıştığım halde onlara her şeyi tam anlamıyla yapmaya çalıştım. Vallahi yazıkklar olsun.
bosverin hic caninizi sikmayin degmez,ne kadar basit kalitesiz .ben de gorumceyim,onlar mutsuz olsa benim canim sikiliyor.onlar da ne kadar sansli olduklarini her firsatta dile getirirler.sagolsunlar.caninizi sikmayiniz.

Okudum ve ne manyak insanlar var dedim.
Ben olsam, heee onu demek istedim çok zeki seni der kapatırdım yüzüne heralde.

Görümceni hasta olarak kabul et ve üzerinde durma.Yani açıklama yapma,hesap sorma.Bayram seyran gibi gereken görevlerini yaparsın,onun haricinde konuşursa konuşursun.Gerçekten ruh hali sağlıklı değil.Mutsuz insanlar kötü niyetli oluyr,hayata kötü bakıyorlar maalesef.

Ben olsam herhalde hissettiler de bu kadar tepki verdiler diye düşünürdüm. Fazla mı surat yaptım acaba diye dertlenirdim:KK70:

bir an benm görümcemden bahsediyosun zannettim allah böyle ruh hastalarını evlerimizden uzak etsin seni çok iyi anlıyorum böyle ruh hastalarından hertürlü zarar gelir ki en büyük örneği benm

başlarda böyle saçma sapan şeyler yapıyodu sonra iyice azıttı görüşmüyorumm eşimde ebildiğim kadarıyla görşmuyo ama emin değilim yüzsüz yine hiç bişey olmamaış gibi gelir kesin yine birgün

nefret ediyorum görümcelerimden ve kaynımdan allaha havale ettim laf söyleyincede eşimle ben huzursuz oluyrm yaptıklarını söyleynce eşim başıama kalkma deyip bagırıyo unutuveriyor onların yaptıklarını bir zaman sonra

ama ben cok öfkeli ve kinliyimmm bıktım artık lanetlerden inşallah

eşin ezdrimez seni

X