Görümcemin sebepsiz tripleri

Lafı baska bi yerinden anlayan insanlar icin kendini hırpaladığına değmez.

senin zaten amacın galiba mesafe koymaktı ve hernekadar yansıtmadım desende belliki yansıtmışsın kalmalarına bozulduğunu bir çay koy demeyle kimse bizi istemiyor demez kaldıkları süre boyunca onlara bunu hissettirmiş olmalısın ki insan anlar zaten sende olsan anlarsın karşındakinin memnuniyetsizliğini..diyorsun ya iki gün kalır giderler dedi beş gün kalmaya karar verdiler diye burda bir memnuniyetsizliğin var zaten bu varken sen onlara memnunmuş gibi davranamazsın mutlaka belli olur...onları sevmediğin ve seninde bahane aradığın çok açık..durduk yere kimse bizi istemiyor diye çekip gitmez canım...birde şöyle düşün tam tersi olsa senin ailen gelse istedikleri kadar kalırlar canım ailem sonuçta dersin değilmi ve eşindende böyle düşünmesini beklersin eşin 5 gün kaldılar diye içten içe hoşnutsuz olsa bunu sen hissetmezmisin şimdi...kesinlikle hissedersin e üzülürsün ne var bunda 5 gün kalsalar ne olur dersin...biraz tarafsız ol lütfen ve onlarıda kendi ailen gibi görmeye çalış başka türlü herşey batar ve eşinide ailesinden uzaklaştımış olursun ki bu hiç hoş olmaz sen istesende istemesende onlar eşinin ailesi kendi ailene nasıl davranıyorsan onlarada öyle davran kıymey bilmezlerse Allah biliyor öyle düşün...

Gorumcen tam bi sorunlu , Tedavi olsun bukadar sorunluysa.iyiki edine cayi koy demissin yanlislikla onlara desen demekki neler derdi..

Yuh ya resmen kız kafasında yazmış çizmiş. bırak şunları kendi haline gelmesinler gitmesin

var böyle insanlar ya benim görümcem 20 yaşında benden 8 yaş küçük eşim 37 yaşında onun kızkardeşi değilde kızı gibidir yaş farkından dolayı anne baba çok yaşlı o yüzden görümcem hep bizle kalır o olmayınca evin neşesi yok gibi sanki eşim bazen takılır ona bari haftasonları gelme be diye :) insanlar çeşit çeşit ne var sanki iyi geçinse sizle 3 günlük dünya değemi böyle şeylere takılmaya

Kocan super laf koymus.
Aynen su bile dokemezler.
Hayran kaldim bu lafina kocanin.
Kocan arkandaysa hiic takma.

Artik gelmezler ne guzel.

Komik insanlar bunlar ya sende boyle sınanıyorsun arkadasım...

Canim ya seni okadar iyi anliyorumki,uzulmek istemesede insan elinde olmuyor, haketmedim ki diyorsun..

ama suna emin ol, amudada kalksan art niyetli bir insani asla memnun ve hosnut edemezsin..

Vay okuzler vay ne olmus kocan da is gorse hizmet etse. Ezilcek mi sanki. O gorumcen olacak sahis da bi tarafini kaldirip yardim etseydi madem.

Tek sevindigim esinin sana hak vermesi yaninda olmasi. Degerini bil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…