- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Saygını koru ama sana saygısızlık yapana da sevgi göstermek zorunda değilsin.Mesafeli ol.Herkesin tavrı yapısı zihniyeti farklıdır.Eşin senin ailene sevgi doluysa karşılığını alıyordur.Sen karşılığında üzülüyorsan bunu devam ettirmenin anlamı yok.Herkes haddini bilmeli.
vuhhuuu fazla ütopik bir görümce kocası yaşıyor mu bariSelam, günaydın arkadaşlar..
Yine başıma gelen saçma sapan olayı sizinle paylaşmak istedim.
Kv, görümcem ve 2 yaşındaki kızı bize geldiler. Eşim kalmaları için çok ısrar etti ben de en fazla 2 gün kalırlar diye düşünrken 'ee tamam cumaya gideriz' dediler. Aman allahım cumaya daha 5 gün var!!
Neyse şok halimi belli etmeden, evime gelen her kim olursa olsun iyi bir şekilde ağırlamak isterim herkes gibi. Görümcem tam bir sorunlu. İtici, kinci hiç gerçekten içten gülerken görmedim onu. Kv kızlarına bir düşkün ki sormayın. Ağızlarının içine bakıyor adeta. Kızlarının yanında bana çok soğuk davranıyor, kızları yokkenen kızım kızım diye dolanıyor. 1. geceyi atlattık 2 de geçti derken 3. günü görümcemde bir suratlar kendini BENİM EVİMDE ODAYA KAPATMALAR falan anlam veremedim. Ertesi günü gitmeye karar verdiler. Yolculadım, aradan 2 gün geçti eşim annesini aradı buz gibi soğuk soğuk cevaplar falan. Hemen telefonu görümcem kapmış 'sen nasıl bir adamsın bizi ne hakla arıyorsun, karrının ağzına bak.Bizi istemiyor sende bunu kabullenmişsin' diye bağırıp çağırdı. Eşimle ben donduk kaldık ne yaptım dedim ben ya sen gördün ne kadar parçaladım kendimi memnun olsunlar diye dedim. Biliyorum dedi eşimde.
Sonraki gün Kv aradım 'anne X böyle böyle demiş ben siz ne yaptım' dedim. Aldığım cevap tam bir şok.
Akşam eşim çay istemişti bende 'sen suyu koy ben gider demlerim' dedim. Görümcemin o akıl fışkırtan düşünceleri vay efendim ben nasıl sen çayı koy dermişim, onlara hizmet etmek evimde kalmalarını istemiyormuşum da abisine yaptırıyormuşum... Söyledikleri karşısında ne diyeceğimi şaşırdım. 'siz kafanızda kurmuşsunuz zaten benim diyecek lafım yok dedim kapattım telefonu..
Nasıl bir insan bu yaa çalıştığım halde onlara her şeyi tam anlamıyla yapmaya çalıştım. Vallahi yazıkklar olsun.
Aman duymasınlar.Bunlar hep kıskançlık aslında.Kendi eşine yapamadığını,sen de görünce hazımsızlık.Biri birşey derse,ben elimden geldiğince ağırladım.3 gün evinde kalıp,soframa oturup,suratı 5 karış evimden ayrılıp,bir de kocama nasıl konuşmam gerekitğini öğreten insana diyecek lafım yok kendi bilir.De geç ve umursama.Yok saymak en güzel tepkidir.Kesinlikle bilmeli.. Evimde eşimle istediğim gibi konuşurum. Çay koymak da neymiş bilseler o çok kıymetli abileri cam siliyor
vuhhuuu fazla ütopik bir görümce kocası yaşıyor mu bari
adam haklı...kocanda farkında..amaaan canını bile sıkamaz ne güzel üçüncü gün gitmiş hadsiz..Yaşıyor canım yaşıyor. Ama adam bezmiş boşayacak kadını.. Başa çıkamadığıını söylüyormuş
eşiniz telefonda konuşurken keşke güzel bi cevap verseymiş..
Aman duymasınlar.Bunlar hep kıskançlık aslında.Kendi eşine yapamadığını,sen de görünce hazımsızlık.Biri birşey derse,ben elimden geldiğince ağırladım.3 gün evinde kalıp,soframa oturup,suratı 5 karış evimden ayrılıp,bir de kocama nasıl konuşmam gerekitğini öğreten insana diyecek lafım yok kendi bilir.De geç ve umursama.Yok saymak en güzel tepkidir.
Kız kardeşi öyle bir bağırıyordu ki bir de sadece annesine 'senin kızların karımın eline su bile dökemez' dedi
hicc kavga filan etme, aciklama yapma, derdini anlatman da baska yere cekilir..Selam, günaydın arkadaşlar..
Kv, görümcem ve 2 yaşındaki kızı bize geldiler. Eşim kalmaları için çok ısrar etti ben de en fazla 2 gün kalırlar diye düşünrken 'ee tamam cumaya gideriz' dediler. Aman allahım cumaya daha 5 gün var!!
Neyse şok halimi belli etmeden, evime gelen her kim olursa olsun iyi bir şekilde ağırlamak isterim herkes gibi. Görümcem tam bir sorunlu. İtici, kinci hiç gerçekten içten gülerken görmedim onu. Kv kızlarına bir düşkün ki sormayın. Ağızlarının içine bakıyor adeta. Kızlarının yanında bana çok soğuk davranıyor, kızları yokkenen kızım kızım diye dolanıyor. 1. geceyi atlattık 2 de geçti derken 3. günü görümcemde bir suratlar kendini BENİM EVİMDE ODAYA KAPATMALAR falan anlam veremedim. Ertesi günü gitmeye karar verdiler. Yolculadım, aradan 2 gün geçti eşim annesini aradı buz gibi soğuk soğuk cevaplar falan. Hemen telefonu görümcem kapmış 'sen nasıl bir adamsın bizi ne hakla arıyorsun, karrının ağzına bak.Bizi istemiyor sende bunu kabullenmişsin' diye bağırıp çağırdı. Eşimle ben donduk kaldık ne yaptım dedim ben ya sen gördün ne kadar parçaladım kendimi memnun olsunlar diye dedim. Biliyorum dedi eşimde.
Sonraki gün Kv aradım 'anne X böyle böyle demiş ben siz ne yaptım' dedim. Aldığım cevap tam bir şok.
Akşam eşim çay istemişti bende 'sen suyu koy ben gider demlerim' dedim. Görümcemin o akıl fışkırtan düşünceleri vay efendim ben nasıl sen çayı koy dermişim, onlara hizmet etmek evimde kalmalarını istemiyormuşum da abisine yaptırıyormuşum... Söyledikleri karşısında ne diyeceğimi şaşırdım. 'siz kafanızda kurmuşsunuz zaten benim diyecek lafım yok dedim kapattım telefonu..
Nasıl bir insan bu yaa çalıştığım halde onlara her şeyi tam anlamıyla yapmaya çalıştım. Vallahi yazıkklar olsun.
Selam, günaydın arkadaşlar..
Allah tan eşin yanında....nasıl böyle cahil oluyor insanlar anlamıyorum..eşinle aran bozulmasın boşver onları kendi haline bırak...
Alma bir daha evine yatılı. Çok mu lazım... Koy resmiyetini... Çalışan kadının evinde gelip 5 gün yatılı kalmakta nesi ya... Üstüne bir de laf etmeler... Allahtan eşin biliyor durumu.
Ben zaten meraklı değilimoğlu isteyince laf edemem ailesi sonuçta.. Yüzlerini gösterdiler artık kendileri bilir
Yüzlerini eşin de görmüş. Size çok güzel söz hakkı doğmuş aslında. Eşin bir daha davet ederse kenara çekip uyarırsın, hem ağırladım hem laf çıkardılar, üzgünüm kabul edemem dersin.
Üzülmemin dışında en sevindiğim olay da o oldu. Bana cevap hakkı doğması :)