Görümcemin sebepsiz tripleri

Kesinlikle bilmeli.. Evimde eşimle istediğim gibi konuşurum. Çay koymak da neymiş bilseler o çok kıymetli abileri cam siliyor

vuhhuuu fazla ütopik bir görümce kocası yaşıyor mu bari

eşiniz telefonda konuşurken keşke güzel bi cevap verseymiş..

Kesinlikle bilmeli.. Evimde eşimle istediğim gibi konuşurum. Çay koymak da neymiş bilseler o çok kıymetli abileri cam siliyor
Aman duymasınlar.Bunlar hep kıskançlık aslında.Kendi eşine yapamadığını,sen de görünce hazımsızlık.Biri birşey derse,ben elimden geldiğince ağırladım.3 gün evinde kalıp,soframa oturup,suratı 5 karış evimden ayrılıp,bir de kocama nasıl konuşmam gerekitğini öğreten insana diyecek lafım yok kendi bilir.De geç ve umursama.Yok saymak en güzel tepkidir.

Kesinlikle kıskançlık ya. Çocuğuna üzülüyorum böyle mutsuz bir annenin çocuğu olmak... Allah hidayet versin.

kesinlikle mutsuzluğundan ve kendi eşinde göremediğinden yapmış

eşinle mutluluğuna bak hiç takma kafana

Allah tan eşin yanında....nasıl böyle cahil oluyor insanlar anlamıyorum..eşinle aran bozulmasın boşver onları kendi haline bırak...

hicc kavga filan etme, aciklama yapma, derdini anlatman da baska yere cekilir..
kompleksli iste..
neyse ki esin farkindaymis..
koy mesafeni..

Alma bir daha evine yatılı. Çok mu lazım... Koy resmiyetini... Çalışan kadının evinde gelip 5 gün yatılı kalmakta nesi ya... Üstüne bir de laf etmeler... Allahtan eşin biliyor durumu.

Allah tan eşin yanında....nasıl böyle cahil oluyor insanlar anlamıyorum..eşinle aran bozulmasın boşver onları kendi haline bırak...

Cahilin de cahili resmen.. Bozmaya çalıştı ama eşim yemedi Allah razı olsun..

Alma bir daha evine yatılı. Çok mu lazım... Koy resmiyetini... Çalışan kadının evinde gelip 5 gün yatılı kalmakta nesi ya... Üstüne bir de laf etmeler... Allahtan eşin biliyor durumu.

Ben zaten meraklı değilim oğlu isteyince laf edemem ailesi sonuçta.. Yüzlerini gösterdiler artık kendileri bilir

Ben zaten meraklı değilim oğlu isteyince laf edemem ailesi sonuçta.. Yüzlerini gösterdiler artık kendileri bilir

Yüzlerini eşin de görmüş. Size çok güzel söz hakkı doğmuş aslında. Eşin bir daha davet ederse kenara çekip uyarırsın, hem ağırladım hem laf çıkardılar, üzgünüm kabul edemem dersin.

Üzülmemin dışında en sevindiğim olay da o oldu. Bana cevap hakkı doğması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…