Görümcemin sebepsiz tripleri

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Selam, günaydın arkadaşlar..
Yine başıma gelen saçma sapan olayı sizinle paylaşmak istedim.
Kv, görümcem ve 2 yaşındaki kızı bize geldiler. Eşim kalmaları için çok ısrar etti ben de en fazla 2 gün kalırlar diye düşünrken 'ee tamam cumaya gideriz' dediler. Aman allahım cumaya daha 5 gün var!!
Neyse şok halimi belli etmeden, evime gelen her kim olursa olsun iyi bir şekilde ağırlamak isterim herkes gibi. Görümcem tam bir sorunlu. İtici, kinci hiç gerçekten içten gülerken görmedim onu. Kv kızlarına bir düşkün ki sormayın. Ağızlarının içine bakıyor adeta. Kızlarının yanında bana çok soğuk davranıyor, kızları yokkenen kızım kızım diye dolanıyor. 1. geceyi atlattık 2 de geçti derken 3. günü görümcemde bir suratlar kendini BENİM EVİMDE ODAYA KAPATMALAR falan anlam veremedim. Ertesi günü gitmeye karar verdiler. Yolculadım, aradan 2 gün geçti eşim annesini aradı buz gibi soğuk soğuk cevaplar falan. Hemen telefonu görümcem kapmış 'sen nasıl bir adamsın bizi ne hakla arıyorsun, karrının ağzına bak.Bizi istemiyor sende bunu kabullenmişsin' diye bağırıp çağırdı. Eşimle ben donduk kaldık ne yaptım dedim ben ya sen gördün ne kadar parçaladım kendimi memnun olsunlar diye dedim. Biliyorum dedi eşimde.
Sonraki gün Kv aradım 'anne X böyle böyle demiş ben siz ne yaptım' dedim. Aldığım cevap tam bir şok.
Akşam eşim çay istemişti bende 'sen suyu koy ben gider demlerim' dedim. Görümcemin o akıl fışkırtan düşünceleri vay efendim ben nasıl sen çayı koy dermişim, onlara hizmet etmek evimde kalmalarını istemiyormuşum da abisine yaptırıyormuşum... Söyledikleri karşısında ne diyeceğimi şaşırdım. 'siz kafanızda kurmuşsunuz zaten benim diyecek lafım yok dedim kapattım telefonu..
Nasıl bir insan bu yaa çalıştığım halde onlara her şeyi tam anlamıyla yapmaya çalıştım. Vallahi yazıkklar olsun.

Fazla şımartmışsın.Kendini geri çek.Memnun kalmadılarsa bi zahmet gelmesinler.Eşinle senin arandaki diyalog,eşinle seni ilgilendirir.Eşin de sana danışmadan kimseye kal demesin.

Bnecede yazıklar olsun bu kv ler görümceler tambi örümcekler yani burda böyle okudukça şaşırıyorum eşin sana hak weren we seni ailesini çok iyi tanıüyan birisi ne güzel onları sözüyle seni üzeblrdş cnm olsun şimdi rahat edersn bi süre gelmezler belki

Siz ve eşiniz bildikten sonra kimsenin dediğini umursamayın.
Bundan sonra da gelmezler zaten..

Aman boş ver arkadaşım bir daha gelmezler işte iyi olmuş

Fazla şımartmışsın.Kendini geri çek.Memnun kalmadılarsa bi zahmet gelmesinler.Eşinle senin arandaki diyalog,eşinle seni ilgilendirir.Eşin de sana danışmadan kimseye kal demesin.
Eşim benim aileme nasıl saygılı sebgiliyse bende öyle olmaya çalışıyorum ama insanlıktan anladıkları yok.

İnşallah gelmezler

böyle görümce mümkünse kalmasın zaten evinde gitsin kocasına trip atsın.

Eşim benim aileme nasıl saygılı sebgiliyse bende öyle olmaya çalışıyorum ama insanlıktan anladıkları yok.
Saygını koru ama sana saygısızlık yapana da sevgi göstermek zorunda değilsin.Mesafeli ol.Herkesin tavrı yapısı zihniyeti farklıdır.Eşin senin ailene sevgi doluysa karşılığını alıyordur.Sen karşılığında üzülüyorsan bunu devam ettirmenin anlamı yok.Herkes haddini bilmeli.

Durduk yere kötü gelin oldum. Bir şey yapsam vallahi üzülmeyeceğim de ortada sorun yok
zaten kötü gelinler hiçbirşey yapmadan kötü gelin oluyorlar..
sen ayaklarının altına pamuk koysan güller sersen yine kahraman olmazsın cnm.
bu kural böyle..

bundan sonra gerçekten istemiyorgibi davraınki hak yerini bulsun.bu nedir herşeyden nem kapmak.nasılsa yapmasanda yaranamıyorsun yap bari boşa tavıryapmaamış olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…