Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri görümcemin nişanı için?

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale

kızlar mrb, nişanlıyım ve görümcem nişanlanıyor, ama evde olacak nişanı, beni de sülale ilk kez görecek, o yüzden çok kararsız kaldım, bi elbise aldım ama, yorum yapabilr misiniz? evde olacak nişan için ve ilk izlenim için nasıldır? bide ne tarz bi ayakkabı olur altına??

ben cok begendim canim
evde olacak nisan icin gayet guzel
hem usturuplu bir elbise ne cok kisa ne cok acik ne cok dekolte
hem hafif isiltisi da var
yanlis gormuyorsam lacivert gumus islemeleri var
gumus rengi burnu hafif burnu acik platformlu bir ayakkabi giymeni oneririm

beğenmene sevindim canım, çok kararsızım çünkü,
evet lacivert elbise, gece mavisi de diyebiliriz. önünde savaroski taşlar konmuş.
önerin için çok teşekkürler.
başka fikri olan yok mu acaba

Canım elbisen çok güzel sanırım siyah renkte ayakkabı olarak da siyah süet lame taşlı ayakkabı olabilir taşı abartı olmasın ama elbise taşlı ayakkabı da hafif olsa yerinde olur diye düşünüyorum

canım sonradan okudum lacivertmiş rengi elbisenin....... Lacivert renkte olsun ayakkabında herşeyin altına dore-lame uyduruyoruz o da oluyo ama bence aynı renkte olsunnnn

elbise güzel,fena değil.ama biraz nasıl denir, orta yaşlı bayanların giyeceği tarzda sanki.daha genç olduğunu tahmin ederek böyle söylüyorum.ne bileyim,daha genç işi bişey daha iyi olabilirdi sanki.

askıda çok şık ve zarif duruyor.. ama dökümlü bir modele benziyor. Üzerinde nasıl durduğunu merak ettim?

bence cok uygun, güzel bi secim yapmisin
ayakkabi olarak ayni renkte sade bisey tercih ederdim
lame falan abarti kacar bana kalirsa, sonucta evdeymis nisan ve senin nisanin degil...

guzel degil walla kusra bakma...m,adem seni ilk gormeliydi daha guzel ve dikkat cekici bisey giyebilirdin

elbise hoş ancak ilk izlenim için bence iyi bir tercih değil. daha cıvıl cıvıl çıtı pıtı bi model seçebilirsin.. toz pembe kırmızı falan.. yani benim fikrim buu

daha alımlı bi elbise seçebilirdin bence klasik duruyo ama tabi karar senin

ne yalan söliyim bende elbiseni beğenmedim ama üstünde duruşu güzel olabilir bilmiyorum.. ayakkabılarınıda uygun bulmadım bence o ayakkabılar kot pantolonunun altına falan giyilebilcek bi tarz.. neyse senin zevk ve seçimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…