Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 207964
kızlar mrb, nişanlıyım ve görümcem nişanlanıyor, ama evde olacak nişanı, beni de sülale ilk kez görecek, o yüzden çok kararsız kaldım, bi elbise aldım ama, yorum yapabilr misiniz? evde olacak nişan için ve ilk izlenim için nasıldır? bide ne tarz bi ayakkabı olur altına??
ben cok begendim canim
evde olacak nisan icin gayet guzel
hem usturuplu bir elbise ne cok kisa ne cok acik ne cok dekolte
hem hafif isiltisi da var
yanlis gormuyorsam lacivert gumus islemeleri var
gumus rengi burnu hafif burnu acik platformlu bir ayakkabi giymeni oneririm
guzel degil walla kusra bakma...m,adem seni ilk gormeliydi daha guzel ve dikkat cekici bisey giyebilirdinEki Görüntüle 207964
kızlar mrb, nişanlıyım ve görümcem nişanlanıyor, ama evde olacak nişanı, beni de sülale ilk kez görecek, o yüzden çok kararsız kaldım, bi elbise aldım ama, yorum yapabilr misiniz? evde olacak nişan için ve ilk izlenim için nasıldır? bide ne tarz bi ayakkabı olur altına??
guzel degil walla kusra bakma...m,adem seni ilk gormeliydi daha guzel ve dikkat cekici bisey giyebilirdin
Eki Görüntüle 207964