görümcemin elti korkusu

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
merhaba bayanlar benim bir görümcem var ve arkadaş gibiyiz ama eltisinden korkuyor daha doğrusu o bissürü laf sayıyor görümcem normelde konuşkandır ama susup kalıyor
eltisi cazgırdır biraz sokakta büyüyen çingenler gibi düşünün sokak ağızı var ve devamlı görümcemin kocası ile kendi abisini karşılaştırıyormuş sizce neden ve
görümcem de dahil herkes ondan çekinir minyon tip ama sanki dev gibi görünüyormuş gözlerine ve çok pis huyları var görümcem size soruyor
neyapmalı ve neden karşılaştırma yapıyor olabilir

Görümcenin kocası ile kendi ağabeyi ne alaka? Karşılaştırma cümleleri neler ki? Benim kardeşim senin kocanı döver demek pek bir şey ifade etmiyor.

çok saçma karşılaştırma, kıskanıyor olabilir ama görümceniz sustukça daha çok üstüne gelicek, kimse haddini bildirmemiş sanırım ondan

Görümcenin kocası ile kendi ağabeyi ne alaka? Karşılaştırma cümleleri neler ki? Benim kardeşim senin kocanı döver demek pek bir şey ifade etmiyor.
yani mesela bir ortamda fatmanın kocası yapamaz benım gardaşım yapar fln fln ama kendi kardeşi askari ucretle çalışıyor gorumcemın eşi daha iyi bir işte

yani mesela bir ortamda fatmanın kocası yapamaz benım gardaşım yapar fln fln ama kendi kardeşi askari ucretle çalışıyor gorumcemın eşi daha iyi bir işte

Yani kardeşiyle kocasını karşılaştırması pek bir işe yaramaz, "ne diye evlendin o zaman?" diye sorarlar en basitinden ama görümceniz açıkçası "suskun, sinik" imajından kurtulmazsa böyle karşılaştırmalara maruz kalmaya devam eder. "Benim kocamın neyi yapıp yapmadığının hesabını tutmak sana mı düştü?" demek ilk dersi olsun.

minyon tip ve dev gibi mi gözüküyor hay Allah senin iyiligini versin ya, ciddiye almasin ya böylesini ne diye ciddiye aliyo ki

diyo ki açıkça laf saymıyo bi laf ediyor altan alttan laf sokuyormuş

Edepli edebinden susar, edepsiz ben susuturdum zanneder.

Görümcen, bu hatunun alttan alta laf soktuğunu duyduğu an saldırıya geçsin ve bunu sert bir biçimde yapsın. Bak bakalım bir daha yapabiliyor mu? Böyle insanları alttan almaya, karşılarında susmaya luzum yok, iyilikle aptallığı birbirine karıştırır bunlar.

anam betimlemelere bak çingene ufak ama dev gibi vs...

o da cevap versin canım neden susuyor?

Sebebi b.k huylu olmasindandir, baska sebep yoktur.
Belki acimasiz bir benzetme olacak ama sokak köpekleri sürekli havlarlar insani yiyecekmis gibi havlarlar hemde, ama bir hösttt dediginde kacarlar. Yani aslinda korkaktirlar. Görümcenin görümceside o hesap yani. Görümceniz cekinmesin ondan, herkes 9 aylik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…