gorumcemin düğününe gitmeli miyim

valla tak koluna nişanlını giy elbiseni güle oynaya nişana git. eğer gitmezsen suçlu sen olursun şuna bak nasıl gelinmiş nişana bile gelmedi derler

git hemde suslen puslen gir nisanlinin koluna
kalkip harmandali oynama ama dans edin nisnalinla goz goze bakarak falan
çatlasinda patlasinnn gorumcuk

Ben böyle bi aileyle bağlarını koparman gerçeğini hatırlatacağım. Bu insanlar evlenince hep hayatının dahilinde olacaklar. Büyük ihtimalle şu anda görüşmeyen eşiniz içinde o zaman işler farklı olacak.

Ben nisanlimi yanliz birakmazdim.
Boylece hem nisanlin: sevdgim kiz benim arkamda" diye dusunup gurur duyar sevinirdi.
Hemde gorumcen kiskancligindan catlardi ben bunlarjn aralarini bi tulu bozamadim diye.

Bi soz vardi: "icten guluslerim var benim, dostuma armagan dusmanima intikam gibi" diye.
Yada buna benzer bisydi
Orya gidip gulucukler sacki nisanlin sevinsin. O gurumcenede tokat gibi yapissin

Evet büyük olasilikla gidecegim.Kendi ailemi cagirmiyorlar ki onlarla sohbet edeyim.Gidip boy gostereyim yine ondan cok beni konusurlar gorumcem de catlar.
Geldi canim, hatta kaynanam yakinda kiyafet aldin mi demeye baslar
ay bunlar da pek dengesizmiş nasıl senin aileni davet etmezler?iyi ailen izin veriyor nişanlına.şu anda kapımı kapatır evimde kocamla başbaşa kalırım dersin ama evlenince durumlar değişiyor inşallah mutlu olursun.senin aileni saymayan insanlardan sen hiiiç saygı bekleme zaten.

Kimseye prim verme gitmeyerek,git vazifen yap ve çık.

Nişanlını yalnız bırak git diyen arkadaşlar var ama, nişanlınızın ailesi düğüne sizi davet etmemiş ki ailenize davetiye vermeleri gerekirdi. Mesela bizim ailede bu durum olsa, sadece kızın ailesine değil, teyzesi halası amcası dayısı kimi varsa davetiye verilir. Şahsen benim aileme davetiye verilmeseydi ben o düğüne gitmezdim. Ailenize, babanıza yapılan bu saygısızlığı hoş görmeyin lütfen! O davetiye gelmeden de o düğüne katılmayacağınızı nişanlınıza belirtin. Eğer şimdi ailenizi ezer/ezdirirseniz hayat boyu bu karşınıza çıkar, siz de ezilirsiniz!

hiç sevmem böyle zoraki akrabalıktan dolayı nişana düğüne katılmayı ama bende eşimden dolayı mecburen katılıyorum resmi resmi.Sende öyle yap bence canım en azından laf etmesinler gelmedi etmedi diye

Git tabi nişanlını neden yalnız bırakıyorsun..madem o da yapılan haksızlığın farkında ve senin yanında, sen de onun yanında olmalısın..bu sana artı katar..

Gideceksin tabi, böyle şeyler Resim Video vs ebedi kalan şeyler olmassan olmaz tak takıştır git onun havasını boz canım, gelin hanım nasıl olurmuş göster ona, haaa bak gülücüklerde eksik olmasın güzel yüzünden tam fırsat çatlat Hepsini

Bence en güzel şekilde giyin gir nişanlının koluna git ,ayrıcada sende oyna nişanlınla tadını çıkar eğlen gittiğin yeri istemesende kendini eğlendirmeye bak sen sıkıldıkça zaman Geçmez. Ben sevmedim ortamda bile kendimi eğlendirmeye mutlu etmeye çalışırım ,kenara çekilince içim şişer çünkü

nisanlın ailesine tepki koymuyosa ondada is yok cnm sana takı takmdaıcak ki senin ailen nasıl müsada etti buna yazık yaniii sen parasında deglsin ama onlar aman nasıl takmadık ama diye kahkaha atıyolardır

nısanlın neden ailesine bana takıcaksınız demiyoda kardesine taktırıyo

yeni nesil deseme bende yeni nesilim ama burdaki genc kızlar cok pasif ya
3 sene borc ödüyolar

Tabiki gitmelisin aileden biri ve ömür boyu onunla muhatap olacaksın ben aile içi küsmelere karşıyım evlenmek demek aile içinde iyi ve kötü olanlara tahamül etmek demek ve nişanlının kız kardeşi yok sayamazsın onu sadece araya mesafe koyman yeterli olacaktır küsersen her daim gergin olursun ki mutlaka ayna ortamlarda bulunacaksınız

Evet, nisanda en şık en iddialı bendim gorumcemden daha güzel olmustum.Yerimden kalktigim an gözler üzerindeydi hep.O da çatladı surati düştü. Düğününe de gidecegim.Nisanlim takim elbiseyle cok yakışıklı oluyor onu yalniz burakmamaliyim.
gitmelisin. ve pistten hiç inmemelisin. nişanlınla beraber atın göbecikleri :) bırak o sorun yapsın :d
Düğünde dans etmeyecegim.Ben bütün dugunlerde ciftlerin dans ettigi romantik sarkilar haric dans etmem.Nisanlimi da zor ikna ediyorum dansa.
Evet nisanda aynen öyle olmustu.Hicbirseye karismadim, bir iki resmim var kadar.evet gideceğim dugune.
Tecrubenizle uzun uzun yazdiginiz yorumunuz icin tesekkur ederim.

Süslenip gidecegim onun gibi abartiya kacmadan hemde.
Cagirsalar da ailemin gidecegini sanmiyorum.Nisanlim ailediyle cok buyuk tartismalar yapti, ailesiyle arasi da acildi.Ama sonuc olarak bunlar cok tuhaf insanlar.yaptiklarindan sasmiyorlar.yorumunuz icin tesekkur ederim.
Canimm lutfen nisanlinin elinden tut ve git o dugune
Nisanlini, kvni gormezden gel, sanki komsu dugunune gitmis gibi dans et, oyna, eglen nisanlinla
hic onlarla muhattap olma, inadina cok guzel ol ve git lutfen
Evet dediginiz gibi dugune de kinasina da gidecegim.altin birsey takmayacagim ona.sadece gidecegim.Ileride bu sefer de geldin ama hicbirsey takmadin derler.
Tesekkur ederim duyarlilduyarliliginiz icin.Ben artik onlari Allaha havale ettim, takmiyorum.Herkes yasattigini yasamadan ölmeyecek o gunler yakin bence, o yuzden sakinim.
valla tak koluna nişanlını giy elbiseni güle oynaya nişana git. eğer gitmezsen suçlu sen olursun şuna bak nasıl gelinmiş nişana bile gelmedi derler
Ben her sekilde suclu olurum zaten kaynanama gorumceme farketmez.Icleri fesat oldugu icin borseyler bulup laf sokarlar.Teşekkürler yorum icin.
git hemde suslen puslen gir nisanlinin koluna
kalkip harmandali oynama ama dans edin nisnalinla goz goze bakarak falan
çatlasinda patlasinnn gorumcuk
Evet nisanlimla öyle goz göze dans edince cok ama cok bozulur.yüzünün alacagi sekli merak ediyorum.teşekkürler yorumunuz icin
sen onun için gitmiceksin düğüne nişanlın için gideceksin..
Evet bunu sadece nisanlim icin yapacagim.
Hayatima ben müsaade ettigim olcude dahil olabilirler.Gorumcemle pek gorusecegini sanmiyorum.yorum icin tesekkur ederim
Nisanlimin yaninda olmak icin orada olacagim.Gorumcem de kendi bilir artik.Onun bu tavirlarindan, benimle cekisip durmasindan yoruldum artik acikcasi.Teşekkür ederim yorum icin.
Yakinda yüz yuze gelecegiz 10 gun sonra sanirim.Zaten hep dugunu konusuyorlar, bakalim kaynanam ailemi cagiracak mi hic sanmiyorum.teşekkür edetim yorum icin.
Kimseye prim verme gitmeyerek,git vazifen yap ve çık.
Gidecegim, nisanlim boynu bükük kalmayacak,
Davetiye henuz basilmadi sanirim.damadin ailesi zengin, kv o yüzden ailemi begenmiyor, kendileri cok zenginlermis gibi.Bakalim davetiye basilinca ne olacak, ona gore tavrim degisebilir.
hiç sevmem böyle zoraki akrabalıktan dolayı nişana düğüne katılmayı ama bende eşimden dolayı mecburen katılıyorum resmi resmi.Sende öyle yap bence canım en azından laf etmesinler gelmedi etmedi diye
Evet mecburiyet iste maalesef.en cokta kadinlar yasiyor bu tur mecburiyetleri.Teşekkürler yorum icin.
Git tabi nişanlını neden yalnız bırakıyorsun..madem o da yapılan haksızlığın farkında ve senin yanında, sen de onun yanında olmalısın..bu sana artı katar..
Nisanlim hep yanimda olmaya calisiyor.Ailesini sirtimi donup konusmadigi zamanlar da oldu, o zaman da hatalarini gormediler.Hatta ben kötü gelin oldum.Nisanlimi kizdirip doldurup duran, şikayet eden gelin oldum.teşekkürler yorum icin.

Benim de görümcemle aram açık, yakında düğünü var.. Ben tabii ki gidicem çatır çatır gönek atıp evime gelicem o yokmuş gibi davranacağım, keyfime bakacağım.. Gitmezsen seni kınarlar, o yüzden en iyi yöntem bu, şahsen.

Ben bu akrabalar arasındaki kıskançlık krizini hiç anlamıyorum benimde çevremde beni çekmeyen insanlar var neden böyle bencil ve hayatı çekilmez hale getirip bize zehir ediyorlar aslında şeytan bazen diyor çirkefleş elinden geleni ardına koyma sonra diyor basit insanlarla uğraşma bende etrafımda böyle insanları temizleye temizleye kimse kalmadı ama olsun onlarla olup hayatım zehir olacağına kimsenin olmaması daha iyi

Madem nisanlin ona karsi senin yaninda olmuş sen de onun yaninda ol ve dugune git. Ama el gibi git el gibi gel hicbirseye karisma bence.

Bir sürü insanın olduğu bir davette,nişanlı kızdan dahi çok iddialıysan ve diğerleri daha sadeyse,demek ki senin giyim seçiminde bir abartı var derim ben.Sen dikkat çekici giyinmeyi seversin,başka insan daha sade.Hayata bu şekilde bakma.Mütevazi olmayı bil.Bir insanın suratının düşüp düşmemesi sadece senle alakalı bir durum olmayabilir.Kimin ne yaşadığını neye kızdığını bilemeyiz."görümcemden daha güzel olmuştum" sana göre öyle.Veya diyelim ki öyle.Çok mu önem arz ediyor.İstersen dünya güzeli ol,nişanında,dikkat çeken,ilgi odağı olan tek insan nişanlanan kızdır.Millet onun için ordadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…