- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
Kizlar Herkese merhaba.Önceki konumda nisanlimin ailesinden ve gorumcemden bahsetmistim.Üstüne ailemden biri evlerine gitti.Nisandan beri ilk kez oluyor boyle bir ziyaret kv ve gorumcem acmislar agizlarini giden kisi neye ugradigini sasirmis.eve döndüğünde gorumcemin cok kiskanc ve simarik olduğunu söyledi. Ben uzun zamandir evlerine gitmiyorum.Gorumcemin abisine bile saygisi yok ki bana olsun.Arkamdan surekli beni cekistirip duruyormus nisanlima.Nisanlimin ailesi bana hicbir taki takmadi, gorumcemin nisaninda gözüme soka soka damada ve kizlarina takilarini taktilar.Bana gelince paralari yokmus.Böyle yapmaları cok agirima gitti.Nisan subattaydi o zamandan beri gorusmuyoruz gorumcemle.Nisanlimin da kardesiyle arasi yok.Ama gorumcem cok huysuz oldugu icin kendini soğutuyor. Hicbir sekilde ben doldurmuyorum nisanlimi.Kardeslerin arasina girmek istemem.Nisanlim kardeşinin düğününe mecburen gidecegini, hic istemedigini ve israrla birlikte gitmemizi istiyor. Ben de orada bulunmak istemiyorum.Ne yapmaliyim sizce
ay bunlar da pek dengesizmiş nasıl senin aileni davet etmezler?iyi ailen izin veriyor nişanlına.şu anda kapımı kapatır evimde kocamla başbaşa kalırım dersin ama evlenince durumlar değişiyor inşallah mutlu olursun.senin aileni saymayan insanlardan sen hiiiç saygı bekleme zaten.Evet büyük olasilikla gidecegim.Kendi ailemi cagirmiyorlar ki onlarla sohbet edeyim.Gidip boy gostereyim yine ondan cok beni konusurlar gorumcem de catlar.
Geldi canim, hatta kaynanam yakinda kiyafet aldin mi demeye baslar
Kimseye prim verme gitmeyerek,git vazifen yap ve çık.Kizlar Herkese merhaba.Önceki konumda nisanlimin ailesinden ve gorumcemden bahsetmistim.Üstüne ailemden biri evlerine gitti.Nisandan beri ilk kez oluyor boyle bir ziyaret kv ve gorumcem acmislar agizlarini giden kisi neye ugradigini sasirmis.eve döndüğünde gorumcemin cok kiskanc ve simarik olduğunu söyledi. Ben uzun zamandir evlerine gitmiyorum.Gorumcemin abisine bile saygisi yok ki bana olsun.Arkamdan surekli beni cekistirip duruyormus nisanlima.Nisanlimin ailesi bana hicbir taki takmadi, gorumcemin nisaninda gözüme soka soka damada ve kizlarina takilarini taktilar.Bana gelince paralari yokmus.Böyle yapmaları cok agirima gitti.Nisan subattaydi o zamandan beri gorusmuyoruz gorumcemle.Nisanlimin da kardesiyle arasi yok.Ama gorumcem cok huysuz oldugu icin kendini soğutuyor. Hicbir sekilde ben doldurmuyorum nisanlimi.Kardeslerin arasina girmek istemem.Nisanlim kardeşinin düğününe mecburen gidecegini, hic istemedigini ve israrla birlikte gitmemizi istiyor. Ben de orada bulunmak istemiyorum.Ne yapmaliyim sizce
nisanlın ailesine tepki koymuyosa ondada is yok cnm sana takı takmdaıcak ki senin ailen nasıl müsada etti buna yazık yaniii sen parasında deglsin ama onlar aman nasıl takmadık ama diye kahkaha atıyolardırKizlar Herkese merhaba.Önceki konumda nisanlimin ailesinden ve gorumcemden bahsetmistim.Üstüne ailemden biri evlerine gitti.Nisandan beri ilk kez oluyor boyle bir ziyaret kv ve gorumcem acmislar agizlarini giden kisi neye ugradigini sasirmis.eve döndüğünde gorumcemin cok kiskanc ve simarik olduğunu söyledi. Ben uzun zamandir evlerine gitmiyorum.Gorumcemin abisine bile saygisi yok ki bana olsun.Arkamdan surekli beni cekistirip duruyormus nisanlima.Nisanlimin ailesi bana hicbir taki takmadi, gorumcemin nisaninda gözüme soka soka damada ve kizlarina takilarini taktilar.Bana gelince paralari yokmus.Böyle yapmaları cok agirima gitti.Nisan subattaydi o zamandan beri gorusmuyoruz gorumcemle.Nisanlimin da kardesiyle arasi yok.Ama gorumcem cok huysuz oldugu icin kendini soğutuyor. Hicbir sekilde ben doldurmuyorum nisanlimi.Kardeslerin arasina girmek istemem.Nisanlim kardeşinin düğününe mecburen gidecegini, hic istemedigini ve israrla birlikte gitmemizi istiyor. Ben de orada bulunmak istemiyorum.Ne yapmaliyim sizce
Kizlar Herkese merhaba.Önceki konumda nisanlimin ailesinden ve gorumcemden bahsetmistim.Üstüne ailemden biri evlerine gitti.Nisandan beri ilk kez oluyor boyle bir ziyaret kv ve gorumcem acmislar agizlarini giden kisi neye ugradigini sasirmis.eve döndüğünde gorumcemin cok kiskanc ve simarik olduğunu söyledi. Ben uzun zamandir evlerine gitmiyorum.Gorumcemin abisine bile saygisi yok ki bana olsun.Arkamdan surekli beni cekistirip duruyormus nisanlima.Nisanlimin ailesi bana hicbir taki takmadi, gorumcemin nisaninda gözüme soka soka damada ve kizlarina takilarini taktilar.Bana gelince paralari yokmus.Böyle yapmaları cok agirima gitti.Nisan subattaydi o zamandan beri gorusmuyoruz gorumcemle.Nisanlimin da kardesiyle arasi yok.Ama gorumcem cok huysuz oldugu icin kendini soğutuyor. Hicbir sekilde ben doldurmuyorum nisanlimi.Kardeslerin arasina girmek istemem.Nisanlim kardeşinin düğününe mecburen gidecegini, hic istemedigini ve israrla birlikte gitmemizi istiyor. Ben de orada bulunmak istemiyorum.Ne yapmaliyim sizce
Evet, nisanda en şık en iddialı bendim gorumcemden daha güzel olmustum.Yerimden kalktigim an gözler üzerindeydi hep.O da çatladı surati düştü. Düğününe de gidecegim.Nisanlim takim elbiseyle cok yakışıklı oluyor onu yalniz burakmamaliyim.Nişanlınızın koluna girin salına salına da gidin. Üstelik hiçte özenmeyin normal günlük bir elbisenizi giyin, Saçınıza da bir föne yeterli olur bence :) hem gelecek lafları önlersiniz hem de nişanlınızı tek bırakmamış olursunuz.
Düğünde dans etmeyecegim.Ben bütün dugunlerde ciftlerin dans ettigi romantik sarkilar haric dans etmem.Nisanlimi da zor ikna ediyorum dansa.gitmelisin. ve pistten hiç inmemelisin. nişanlınla beraber atın göbecikleri :) bırak o sorun yapsın :d
Evet nisanda aynen öyle olmustu.Hicbirseye karismadim, bir iki resmim var kadar.evet gideceğim dugune.Git
Neden mi?
Kıskanacak bana yoğunlaşacak diyorsun ya. Sen sadece düğüne gidersin etliye sütlüye karışmazsın. O da kıskanıyormu şımarıklık mı yapıyor bırak yapsın etrafındakileri illalah ettirsin. Sen uzakta durduğun sürece sana hiç sıkıntısı olmaz.
Ayrıca ilerde sana söyleyecek tek kozları olamaz. Ne nişanlının ne ailesinin...
Gerekirse nişanlınla kalk oyna bile.
Şu an kızgınsın hiç bir şey yapmak istemiyorsun ama o aileye girince şu gördüklerinden daha çok şey görüp bu yaşadığımda neymişki diyeceğin zamanların olacak.
Hiç bir an kimse için hayatını zehir etme. Ne olursa olsun etrafa gülümse ki, karşındaki varsa içindeki zehrini dışarı kussun.
Elbet daha tecrübeli arkadaşlar vardır ama ben 5 senelik evli biri olarak söylüyorum bunu.
Süslenip gidecegim onun gibi abartiya kacmadan hemde.Ayrıca gayet süslen püslen de.
Görümcenin ağzına verecek tek laf bırakma
Asıl o zaman sinirden patlar.
En iyi savunma saldırıdır bunu hiç bir zaman unutma.
Sen köşende kaldığın sürece üstüne gelen olur ama sen ortalıkta olduğun sürece hiç üstüne gelen olamaz.
Cagirsalar da ailemin gidecegini sanmiyorum.Nisanlim ailediyle cok buyuk tartismalar yapti, ailesiyle arasi da acildi.Ama sonuc olarak bunlar cok tuhaf insanlar.yaptiklarindan sasmiyorlar.yorumunuz icin tesekkur ederim.O zaman nişanlın da bir zahmet ipleri eline alsın kendi ailesinde...
Evin oğlunun nişanlısının ailesinin çağrılmadığı düğün mü olur..
Kimse yakınlarınız onu da çağıracaklar sadece sizi çağırmak olmaz ki...
Biz dayıma kızı istedik; diğer dayımın sünneti vardı; düğünümüz var buyurun siz de gelin dedik.
Gelin; abisi kuzeni ve onun eşi geldiler.
Bir hafta sonra da nişan yaptık. Nişan bile yokken çağırdık; onlar da gelip bizimle aile masasında oturdular. Öyle yabancı gibi de değil aileden gibi oturduk; oynadık; nişanını da sonraki hafta yaptık.
Evet dediginiz gibi dugune de kinasina da gidecegim.altin birsey takmayacagim ona.sadece gidecegim.Ileride bu sefer de geldin ama hicbirsey takmadin derler.Canimm lutfen nisanlinin elinden tut ve git o dugune
Nisanlini, kvni gormezden gel, sanki komsu dugunune gitmis gibi dans et, oyna, eglen nisanlinla
hic onlarla muhattap olma, inadina cok guzel ol ve git lutfen
Tesekkur ederim duyarlilduyarliliginiz icin.Ben artik onlari Allaha havale ettim, takmiyorum.Herkes yasattigini yasamadan ölmeyecek o gunler yakin bence, o yuzden sakinim.canim basin sagolun annen icin .. zaten bende nisanlanali kayinvalide lafindan bile nefret eder oldum birak kendisini, simdi bu durumu okuyunca dahada nefretim cogaldi
yaziklar olsun o kayinvalideyede ozaman ya nasil insan bunlar
Ben kayinvalide olucam oglumun gelin diye tanistirdigi kizin annesi vefat etmis olacak ben ona oz cocuklarimdan daha iyi davranirim, annelik yaparim.. yaziklar olsun diyorum ya cok uzuldum canim
o yuzdn Allah insani iyi insanlarla karsilastirsin, Rabbim kim ne yasattiysa aynini onada yasatsin bu dunyada iyi veya kotu
Ben her sekilde suclu olurum zaten kaynanama gorumceme farketmez.Icleri fesat oldugu icin borseyler bulup laf sokarlar.Teşekkürler yorum icin.valla tak koluna nişanlını giy elbiseni güle oynaya nişana git. eğer gitmezsen suçlu sen olursun şuna bak nasıl gelinmiş nişana bile gelmedi derler
Evet nisanlimla öyle goz göze dans edince cok ama cok bozulur.yüzünün alacagi sekli merak ediyorum.teşekkürler yorumunuz icingit hemde suslen puslen gir nisanlinin koluna
kalkip harmandali oynama ama dans edin nisnalinla goz goze bakarak falan
çatlasinda patlasinnn gorumcuk
Evet bunu sadece nisanlim icin yapacagim.sen onun için gitmiceksin düğüne nişanlın için gideceksin..
Hayatima ben müsaade ettigim olcude dahil olabilirler.Gorumcemle pek gorusecegini sanmiyorum.yorum icin tesekkur ederimBen böyle bi aileyle bağlarını koparman gerçeğini hatırlatacağım. Bu insanlar evlenince hep hayatının dahilinde olacaklar. Büyük ihtimalle şu anda görüşmeyen eşiniz içinde o zaman işler farklı olacak.
Nisanlimin yaninda olmak icin orada olacagim.Gorumcem de kendi bilir artik.Onun bu tavirlarindan, benimle cekisip durmasindan yoruldum artik acikcasi.Teşekkür ederim yorum icin.Ben nisanlimi yanliz birakmazdim.
Boylece hem nisanlin: sevdgim kiz benim arkamda" diye dusunup gurur duyar sevinirdi.
Hemde gorumcen kiskancligindan catlardi ben bunlarjn aralarini bi tulu bozamadim diye.
Bi soz vardi: "icten guluslerim var benim, dostuma armagan dusmanima intikam gibi" diye.
Yada buna benzer bisydi
Orya gidip gulucukler sacki nisanlin sevinsin. O gurumcenede tokat gibi yapissin
Yakinda yüz yuze gelecegiz 10 gun sonra sanirim.Zaten hep dugunu konusuyorlar, bakalim kaynanam ailemi cagiracak mi hic sanmiyorum.teşekkür edetim yorum icin.ay bunlar da pek dengesizmiş nasıl senin aileni davet etmezler?iyi ailen izin veriyor nişanlına.şu anda kapımı kapatır evimde kocamla başbaşa kalırım dersin ama evlenince durumlar değişiyor inşallah mutlu olursun.senin aileni saymayan insanlardan sen hiiiç saygı bekleme zaten.
Gidecegim, nisanlim boynu bükük kalmayacak,Kimseye prim verme gitmeyerek,git vazifen yap ve çık.
Davetiye henuz basilmadi sanirim.damadin ailesi zengin, kv o yüzden ailemi begenmiyor, kendileri cok zenginlermis gibi.Bakalim davetiye basilinca ne olacak, ona gore tavrim degisebilir.Nişanlını yalnız bırak git diyen arkadaşlar var ama, nişanlınızın ailesi düğüne sizi davet etmemiş ki ailenize davetiye vermeleri gerekirdi. Mesela bizim ailede bu durum olsa, sadece kızın ailesine değil, teyzesi halası amcası dayısı kimi varsa davetiye verilir. Şahsen benim aileme davetiye verilmeseydi ben o düğüne gitmezdim. Ailenize, babanıza yapılan bu saygısızlığı hoş görmeyin lütfen! O davetiye gelmeden de o düğüne katılmayacağınızı nişanlınıza belirtin. Eğer şimdi ailenizi ezer/ezdirirseniz hayat boyu bu karşınıza çıkar, siz de ezilirsiniz!
Evet mecburiyet iste maalesef.en cokta kadinlar yasiyor bu tur mecburiyetleri.Teşekkürler yorum icin.hiç sevmem böyle zoraki akrabalıktan dolayı nişana düğüne katılmayı ama bende eşimden dolayı mecburen katılıyorum resmi resmi.Sende öyle yap bence canım en azından laf etmesinler gelmedi etmedi diye
Nisanlim hep yanimda olmaya calisiyor.Ailesini sirtimi donup konusmadigi zamanlar da oldu, o zaman da hatalarini gormediler.Hatta ben kötü gelin oldum.Nisanlimi kizdirip doldurup duran, şikayet eden gelin oldum.teşekkürler yorum icin.Git tabi nişanlını neden yalnız bırakıyorsun..madem o da yapılan haksızlığın farkında ve senin yanında, sen de onun yanında olmalısın..bu sana artı katar..
Evet, nisanda en şık en iddialı bendim gorumcemden daha güzel olmustum.Yerimden kalktigim an gözler üzerindeydi hep.O da çatladı surati düştü. Düğününe de gidecegim.Nisanlim takim elbiseyle cok yakışıklı oluyor onu yalniz burakmamaliyim.
.