İçim şişiyor ama.Gorumcemin nisaninda kiyafetimi alacagini söyledi kv al parasini vereyim dedi 1 kurus vermedi, uydutuk kuaforune gittik sacimin parasini verdi o kadar.nisanlim dugun alisverisi yaptigimiz icin sadece ayakkabi ve cantami aldi.Elbiseyi ben ödedim ve ogrenciyim.simdi gitsem yine hicbirsey almaz.gidin uzaktan uzaktan izleyin düğünü gelin.öyle canım cicim olmaya gerek yok.nişanlınızı yalnız bırakmayın.güğzelce hazırlanın basın havanızı gelin
Nisanda oturdum yerimde oynamadim, sadece 1 2 foto cekildim o kadar.hic ama hic icimden gelmiyor gitmek.nişanlım gidecekse ben de giderdim.ama uzaktan biri gibi.normal de düğünlere nasıl gidiyorsam aynen öyle.
özel bir hazırlık yapmadan.bana yakışanı yapar gider oturur izler gelirdim.asla kalkıp oynamaz ve özel bir yakınlığa girmezdim.
bu arada diğer konunuzu bilmiyorum.buraya yazdığınıza göre yorum yaptım
O konu beni de yansıtıyor. Annem yillar once vefat etti, beni aile yakinimizdan istedilet.Soz nisan bir arada oldu.Nisanlim babamla tanistigi icin ve babam nisanlimi sevdigi için beni kendi rizasiyla verdi,Ailemle simdiye kadar bir kez biraraya gelmediler.Ailemden hickimseyi davet etmiyorlar tabii.Bilmiyorum gidesim gelmiyor hic.Valla burda kv beni aramadı; ailemle ilişki kurulmadı vs diye çok konu var.
Nişanlısın ve görümcenin düğününe gitmeyeceksin; olmaz bence.
Bir de kv gelip anneni babanı vs davet etmedi mi sadece sen değil onların da gitmesi lazım bence...
Büyüklük sende kalır; yarın da sana sen de gelmemiştin diyemezler; ha görümce ha nişanlının iş arkadaşı gibi düşün o zaman; nişanlının iş arkadaşının düğününe nişanlın ile gitmez misin?
Düğün agustosta, düşünmek icin vaktim var daha.Bakalim neler olacakBen olsan gider nisanlımın elini hiç bırakmazdım. Onlarla da resmi olurdum.
Onu diyecegi bir samimiyetimiz hic olmadi gorumcemle, o kadar bos bir insan ki cocuk gibi kiskanclik krizlerine giriyor.Dugune gidersem kendi dugunuyle ilgilenmek yerine kiskancliktan yine bana yogunlasacakbence nisanlinizi yanliz birakmamalisiniz, en azindan ileride 'dugunume bile gelmedin' diye bi suclamayi ortadan kaldirmis olursunuz
Evet büyük olasilikla gidecegim.Kendi ailemi cagirmiyorlar ki onlarla sohbet edeyim.Gidip boy gostereyim yine ondan cok beni konusurlar gorumcem de catlar.yani ne bileyim nişanlınızın herhangi bir akrabası olsa bahane uydurun gitmeyin derdim ama görümce yani gitmemek olmaz.oynamayın,misafirlerle siz ilgilenmeyin oturup düğünün bitmesini bekleyin.hatta kendi ailenizle sohbet edin sürekli umursamayın bile onları.
Geldi canim, hatta kaynanam yakinda kiyafet aldin mi demeye baslarDavet geldi mi ki ? Bi de orda cagirmadik niye geldin demesinler
İçim şişiyor ama.Gorumcemin nisaninda kiyafetimi alacagini söyledi kv al parasini vereyim dedi 1 kurus vermedi, uydutuk kuaforune gittik sacimin parasini verdi o kadar.nisanlim dugun alisverisi yaptigimiz icin sadece ayakkabi ve cantami aldi.Elbiseyi ben ödedim ve ogrenciyim.simdi gitsem yine hicbirsey almaz.
Nisanda oturdum yerimde oynamadim, sadece 1 2 foto cekildim o kadar.hic ama hic icimden gelmiyor gitmek.
O konu beni de yansıtıyor. Annem yillar once vefat etti, beni aile yakinimizdan istedilet.Soz nisan bir arada oldu.Nisanlim babamla tanistigi icin ve babam nisanlimi sevdigi için beni kendi rizasiyla verdi,Ailemle simdiye kadar bir kez biraraya gelmediler.Ailemden hickimseyi davet etmiyorlar tabii.Bilmiyorum gidesim gelmiyor hic.
Annem yillar once vefat etti, beni aile yakinimizdan istedilet.Soz nisan bir arada oldu.Nisanlim babamla tanistigi icin ve babam nisanlimi sevdigi için beni kendi rizasiyla verdi,Ailemle simdiye kadar bir kez biraraya gelmediler.Ailemden hickimseyi davet etmiyorlar tabii.Bilmiyorum gidesim gelmiyor hic.