Görümcemin bebeği

Faturayi odeyemediginden değil. Calismadigi için ceza olsun diye. Yildirip calistirmak için yapmis. Ben öyle anladim:KK43: siz olumlu bakmissiniz fazla:)

O zaman daha kötü. Ne yani hastalık olsa birşey olsa bu adam eşi çalışmasa ona bakmayacak mı? :110:

Valla ne güzel memleket sen dişinden tırnağından arttırmaya çalışıp arttırama bu yüzden bebek fikrini bile ertele ama kayınpeder emretti diye eşin boğazınızdan kesip kızkardeşinin bebeğinin masraflarını üstlensin,bu resmen haksızlık çok büyük vicdansızlık, kayınpeder o kadar düşünüyorsa kızını malını satsın kızının payını versin sırtını sana yaslamasın, ayıp ya eşin zaten baştan ayağa kurnaz, yok arkadaşım itiraz et, inat et gerekirse hesapları ayıralım masrafları ayıralım de hatta yetmezse işten çıkmakla gözünü korkut ama buna müsaade etme senin çalışmanı emeğini suistimal etmelerine asla izin verme

Siz de gani gani de olsa vermek zorunda degilsiniz.bu gonul isidir,kaldi ki bi kazak bile alamadim.,dediniz,cok uzuldum ben...:KK43:

İşten çıktım diye eşim 1 ay benimle benimle konuşmadı ayrı yattı kavga etti elektrik faturasını odemeyıp kesilmesine neden oldu cep telefonum kapandı babamla kardesım odedı ben kendim için çalışıyorum zaten bir nevi
Yazıklar olsun ya utanmıyor mu bunları yaptıktan sonra bir de senin de hakkın olanı götürüp onlara vermeye ayıptır günahtır ya ne sanıyorlar kendilerini onların kızı kıymetliyse sen de ailene kıymetlisin yapma arkadaşım ziyan etme gençliğini, emeğini, madem o seni çalışmak için zorluyor çalışmadığında bunları yapıyor sen de buna karşı dur, çok sinirlendim bana yapılmış gibi ağrıma gitti

haklisiniz ama ortada da bi bebek var,yavru yepyeni bi hayata adim atiyor onu da dusunmek lazim.
sanirim benim kardesimin esi dogum yapsa ve durumlari kotu olsa ilk kosacaklardan biri ben olurum yardima.
esinizi de anlayin,sonucta kiz kardesi..akli onda ve bebekte kalir.
surekli degil ilk basta bi yardim yaparsiniz en azindan,sonra dengeler yerine oturur zaten

Görümcenin yedigi hurmalar şimdi seni tırmalar olmuş bu ne yaa kimde bakamayacagı çocugu dogurmasın...
Ayrıca kocanıza degil senin küsmen lazım niye verim ki para, ben çalışacam millet yiycek ohh!!!

elinizde olsa tabiki yardimci olsun kardesine ama siz de zordaymissiniz..
simdi kahramanliga soyunur ama isin icine girip yuksek yuksek fiyatlari zordaki halinizle odemeye kalkisinca gorur kazin ayaginin oyle olmadigini..

Haklisin kesinlikle haketmiyorsun ben olsam her ay kardesine yaptigi masraf kadarini kendi aileme destek olmak istiyorum derdim tabii kalan parayla gecinemeyecegi icin belki vazgecer,asla razi olmayin istedigi kadar trip atsin siz haklisiniz.bebegi yapan bakimini da dusunsun bi zahmet.
Bu nedir ya isten cikti diye kusuyor trip yapiyor sacma sapan.bazen dusunuyorum kadinlar ekonomik ozgurlugu,erkekler uzerimizden bir de para yonunden geçinsin diye mi istedi.

Hem bebek planlı,
hem hanımefendi dışarıdan yemek söyleyip yapmayacak kadar lüksüne düşkün.
Bir de ben yapamadığım bebeğime yanıp kiralarını ödeyeceğim. Yok öyle bir dünya.
Dışarıdan söylediği yemeklerden kıssın da ödesin kirayı.

Yerinizde olsam hemen bebek yapar ya da işten çıkardım. Eşiniz görürdü bedava kahramanlık olmuyor ikinci iş yapsın o zaman.

benzer durumdayız şekerim.

benimde görümünde birincisi benimki bakmış hatta yanımda çocudur o onun dedıler nasıl bır aıle ılışkınız var ensestmısınız sız dedım artık ağızlarına almıyorlar. hanım ıkıncıyı doğurdu altının şunu bunu yine biz yaptık.
elımız boş hiç gitmeyiz benimki hep uğrar çocuklara epey harçlık verir.
o mu ne yaptı?
koca bir hiç ne evlenirken ne ev aldığımda hiç bir şey. ebe kadın gel yenı ev almışım bir hediye getir. ama utanmadan hala doğum gunlerıne çağırıp en agır hedıyelerı götürüyoruz.
eşime söyledğimde tartışıyoruz. en son kv ıle kp soyledım degısen ne oldu esım artık çok fazla para vermıyor. ama bılıyorum ara ara gıdıp görüşüyor. ben ise görüşmeme kararı aldım.ayda yılda bır defa. oda surat yaparak. ama anlayana.
yanı tatlım. parana sahip cık o kafasız kv ıle kp dedı bızde para yok. yada esını daha da borcun altına sok ben öyle yaptım ev aldım. artık onlara çok para veremiyor. ıyıde oluyor.

Hic dusunme cik isten vallahi
Esin neyine guveniyor gorsun bakalim anyayi konyayi
Gorumcende size mi guvenmus
Kp helal olsun ne curret boyle

Kimse kimseye guvenipte cocuk yapmasin.. Sinir olurumm durumu olmayipta 8 tane cocuk doguranlara.. Hic bir zaman anlamadim bundan sonrada anlamayacagim galiba... Cocuk yaptiysan bakmasini bil arkadas allah allah.. Kimse hayrina calismiyor.. Bazilari 8 cocuk dogurmayi durumlari olmadigi halde cok iyi biliyor...

Merhaba hanımlar

Benim ufak bir problemim var
Benim görümcem hamile kendilerine ait ama bol rutubetli bir bodrum katında oturuyorlar. Apartman aile apartmanı binayı komple satmaları gibi durum var ama henüz belli degil. Eğer satılmazsa evi tadilat yaptıracaklar yada satılacaksa kiraya çıkacaklar.
Görümcem hiç çalışmadı eşi çalışıyor kiraya çıkarsalar ödeyemeyecekler ve birde hamile olunca masrafları arttı. Gelelim bana dert olan kısmına kp pazar günü beni ve eşimi arayıp kardeşine yardım etmemizi söyledi. Her ay ya kirasını yada bebegşn masraflarını üstelenecekmişiz. Ben ve eşim çalışıyoruz 11 aylık evliyiz kirada oturuyoruz evlenmek için aldığımız kredileri ödüyoruz maaşımızdan geriye sadece 200 lira kalıyor, hal böyle oluncada ben yardım edemeyeceğimizi söyledim. Eşim alındı hiç dinlemedi bile beni babasına elimizden geleni yaparız diyerek kapattı konuyu. Dün markette alışveriş yaparken çocuk bezlerıne baktı 36 lira bez fiyatını görünce stoklamak lazım dedi. Bezi, zıbını neysede karyolasını yatagınıda alacakmıs. Hiç bana sordugu yok. En son dayanamadım eve gelimce soylendım yahu adam ben 30 yasındayım calısmasam ac kalırız işten çıktım kredılerı bıle odeyemedın durumumuz ortada onların durumuda ortada bana guvenerek mi çocuk yaptılar. Madem bana güveniyorlar ben çocuk yapmayı bilmiyormuyum 1 sene daha var borcların bitmesine bana korun aman sakın hamile kalma diyorsun kardeşinin bebeginin bakımını üstleniyorsun çok meraklıydın bebege neden bana engel oluyorsun diye soylendim. Küstü bana konuşmuyor aksam o salonda yattı. Ben bunları haketmediğimi düşünüyorum. Hesapsız kitapsız borç içinde yüzerken 11 aydır bir kere dısarı cıkıp ne sinemaya nede yemege gidemişken bir kazak bile almamışken agrıma gidiyor
Haklisin, esin de yüzsüz!! Karisinin parasini kardesine yedirene ne denir ??

Cok fakirlerse kayola da almayiversinler el kadar bebeye?? Bebek desigin minicik bi yatakta yatar yani, ??
Ayrani yok icmeye, cocuk odasi dizecekler ??

siz çocuk yapmayın..görümce yapsın çalışın karı koca onun çocuklarına bakın..adama bak ya..eğer eşiniz laftan anlamıyorsa..çıkın işten ..bakalım nasıl bakacak..görümceye..erkek tarafı nerdeymiş..durumları kötü ise ona göre çocuk getirsinler dünyaya..bende böyle konulara çok sinirleniyorum..:KK34:

Allah yardımcın olsun... Senin yerinde olsam, kocam inatla böyle devam ederse işten çıkarım otururum evimde. İşten çıkarttılar beni derim. Elde avuçta yokken kimsenin çocuğuna yardım etmek zorunda değilsin. Hele ki yeni evlisin, ben de hala borç ödüyorum ne olduğunu iyi bilirim.

Acaba senin ablanlar aynı durumda olsa, eşin gene aynı titizlikle yardım eder mi? Taktığın çeyrek bile kayın validenlerin gözüne batar.

Eşinin ailesi çok biliyorsa, gitsin borç bilezik alsın birilerinden. Kendileri geri öderler :KK34:

X