gorumceme uygun fiyata ceyiz seti nereden bulabilirim?marka onerir misiniz ltf.

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
43
116
43
Ankara
arkadaslar gorumcem evleniyor ve 25 yasinda ustelik ev kizi olmasina ragmen bir tane ceyizi yok. ne el isi ne de tencere takimi. kucuk bir beldede oturuyorlar.

neyse biz dedik ki mutfak esyalrini biz alalim hediye olarak.

alacagimiz seyler icin 1000 tl ayirdik.

porselen yemek takimi
tencere takimi
catal bicak takimi

ben iyi bir internet alicisiyim. yani esyalarimi daha uygun oldugu icin internetten almayi tercih ederim. hem ucuz oluyor hem de bu sayede direkt gorumcemin adresine gonderebilirim kargoyu.

internetten soyle bir baktim hepsini ayri ayri alirsam -- ceyiz setleri var scheffer'in karacanin hisarin vs ama cok pahali oluyor- daha uyguna alabiliyorum.

o ceyiz setleri de minimum 1090 tl. o parayi veririm ama biraz para artsin baska seyler de alayim istiyorum.

bana kaliteli ama daha uygun fiyatli markalar onerir misiniz?

mesela catal kasik bicak icin karaca var ama mesela nehir diye de bir marka var. ve fiyati gayet makul kalitesi de gayet iyi gibi oneriler bekliyorum. cunku sonucta internetten aldigin seyi dokunmuyor gormuyorsun.

zuccaciyelerde hep scheffer, hisar vs bilindik pahali urunler var.

diyorum ki ucuza mal edersem kalan para ile de baska eksiklerini alirim iste uyku seti nevresim tk yatak ortusu utu vs. yani neye yeterse demek istedim yoksa tum bunlara yetmez.

ha bu arada arkada 3 tane daha evlenme caginda gorumcem var. buna ne yaparsak onlara da yapmamiz gerekecek. 1-2 yil icinde. o yzuden cok pahaliya kacamayacagiz.

simdiden onerileriniz icin cok tesekkur ederim.

kare istiyor yemek takimini. 305 tl ye zeyve diye bir marka buldum. yuvarlaklari 250 civari.
gayet hos modelleri var.
yemek takimini 300 e
catal kasik bicagi 250 ye alsam
tencere takimini da 150 ye.

geriye 300 falan kalir. ona da battaniye alacam. takti kayinvalide battaniyeye. battaniye de al kizim deyip duruyor. hatta rusvet olsun diye kizima ceyrek takti bu gidiste.

kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor:)) aldiğin fiyatlar çok iyi ..taç ın spot ürünleri var canım onlarada bakabilirsin nevresim battaniyede..

zeyve takım çok hoş görünüyor baktım netten..porseleni nasıl acaba..

canim evkurlar benim bildigim taksitle ev hanim,larina senet karsiligi satis yaptigi icin bire bin katarak fahis fiyata satiyor.

ama gene de bakayim belli mi olur. sagol.

Aksu nun mağazalarına da bakın derim. Evkurdan daha düşük fiyatları. Ve orada bu dediklerinizin set şeklinde olanlarından alarak daha uygun bir maliyete getirebilirsiniz.

canım nakit olarak verırsen evkur tarzı magazalarda indirim yaparlar..araştırmanı öneririm..

zeyve takım hoşmuş gerçekten,özellikle de fiyatıyla kıyaslansığında.kolay gelsin, çok iyi düşünmüşsünüz çeyiz almayı alkisalkisalkis

heee bide kütahya porselenin falan spot mağazalarıda uygun olur.ayrıca ben bütün yemek takımımı evve'den aldım vede çalışan biriyim hiçde fahiş fiyatla almadım herşey set halinde ucuzuda var pahalısıda.

zeyve'yi ben de cok begendim. begenmesem zaten almazdim cunku gorumceme dedim. sen bana guven. ben kendime alir gibi alacagim.

arkadaslar ne kadar magaza gezersem gezeyim internetten daha ucuza bulamayacagima karar verdim. daha once de ayni tecrubeyi yasamistim.

bakin ne aldim.

zeyve 85 parca porselen kare yemek takimi - 305 tl. - bunu Istanbul toptan'in sitesinden...

korkmaz catal kasik bicak takimi - violet- 235 tl.

korkmaz orbit celik tencere seti 9 parca 135 tl.

korkmaz cezve takimi 35 tl.

korkmaz demlik 45 tl

cottonbox cift kisilik battaniyeli nevresim takimi 99 tl-- bunlar da hepsiburada'dan.

hepsi kargo dahil 830 civari tuttu. kalani da gene ona harcayacagim sonucta 1 milyar ayirmistik. ama dugunde baska eksikler cikar o zaman harcariz.

maşallah süper olmuş güle güle kullansın benimde kızım sözlü bende yavaşyavaş alımaya çalışıyorum dün pikeli saten nevresim takımı nı 300 den 196 tl indirmişler aldım bide 12li deri amerikan servisi ranırlı sofra takımını 70tlye aldım 100müş te inmişler nasıl iyimi ne dersiniz

korkmaz harika seçim, hem uygun fiyata almışsınız hem de kalite. güle güle kullansın,kıymetini bilsin görümceniz kaydirigubbakcemile5

canim gule gule iyi gunlerde kullansin kizin insallah.

korkmaz harika seçim, hem uygun fiyata almışsınız hem de kalite. güle güle kullansın,kıymetini bilsin görümceniz kaydirigubbakcemile5

insallah kiymetini ve kiymetimizi bilir canim.

arkadasım gorumcen ıyı gunlerde kullansın..benımde bı cok esyam korkmazdan..umarım memnun kalırız..

canım ya nasıl sevaba girdin kul bilmese hak bilir derler 1000 lira neki çalışınca kazanılır ve böyle hayırlı bi iş için inan sana fazlası gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…